:icecream:mrb kızlar.dün ilk gonal f iğnemi 225 doz vuruldum.P.tesi kısmetse kontrolüm var.Her şey yolunda giderse önümüzdeki hafta toplama günü belli olur.Çok heycanlıyım.Sanki bu defa çok yaklaştığımı hissediyorum.Olacak kızlar hepimizin pozitif olacak
:icecream:mrb kızlar.dün ilk gonal f iğnemi 225 doz vuruldum.P.tesi kısmetse kontrolüm var.Her şey yolunda giderse önümüzdeki hafta toplama günü belli olur.Çok heycanlıyım.Sanki bu defa çok yaklaştığımı hissediyorum.Olacak kızlar hepimizin pozitif olacak
slm arkadaşlar bende sizin yorumlarınızdan güç alarak başkente karar verdim.İnanın yorumlarınız bana hep güç verdi.Bu hafta çarşamba konferansa katılacağım.ALLAH inşallah dualarımızı geri çevirmez.bu bekleyişler son bulur inşallah.Lütfen geçirdiğimiz süreçleri burada hep paylaşalım.
slm arkadaşlar bende sizin yorumlarınızdan güç alarak başkente karar verdim.İnanın yorumlarınız bana hep güç verdi.Bu hafta çarşamba konferansa katılacağım.ALLAH inşallah dualarımızı geri çevirmez.bu bekleyişler son bulur inşallah.Lütfen geçirdiğimiz süreçleri burada hep paylaşalım.
inşallah canım sen de biz de kavuşuruz bebişlere..........:enbuyukkk:[/QUOTE
inşallah cnm,siz nasılsınız bilmiyorum arkadaşlar ama ben artık herşeyi oluruna bıraktım.Hayırlısı,ilk başlarda bu düşünceyle yatıp bu düşünceyle kalkıyordum.Şimdi ise kendimi herşeye hazırladım.elimizden gelebilecek herşeyi yapalım.sadece bunu yapabiliriz.Gücümüz bu kadarına yeter.Bebişlerimizi almak için çabalıcaz,sonuçta olacak bebeklerimiz ama demekki daha zamanı var.Güçlü olalım.
hakkımızda hayırlısı olsun, sabırla bakliycez artık.tekiklerin tamam değilse nasıl tüp bebek yaptırmanız gerektiğini öğrendiniz?spermlerde mi sorun var?tetkik konusunda canını sıkma süper bir hastane herşeyi titizlikle yapıyorlar.ben emekli sandığına bağlıyım fark almadan bütün işlemlerimi yaptılar.sonuçlar da kısa sürede çıkıyor.şimdilik memnunum bakalım....benim dr bülent bey.
:bbo:beklemek güzeldir gelenin varsa.....
Bizimkilerde gelecek.P.tesi kontrolüm vardı kızlar dr Bülent Bey yumuşlarımın güzel büyüdüğünü söyledi.kısmetse perşembe sabahı tekrar kontrolüm var.Sanırım toplama günü belli olur.Çok tuhaf kızlar bu benim 2.microm ama ilkinde bukadar heycanlanmamıştım.elim sürekli karnımda utanıyorum artık ama kendime engel olamıyorum.sanırım benim yumuşlar baskı yapıyor.biraz hareket etsem yoruluyorum.bebeklerimi istiyorum kızlar.Dualarınızda bana da yer verin.ihtiyacım var.
kızlar tayfun bağışın hastaneden mailini bana gönderirmisiniz hastanede yazıyordu almayı unuttum
kızlar bu arada benim genetik testlerin bir kısmı çıkmış ;herşey normal diyor.Ancak benim bir kısım testlerimle eşimin genetik sonuçları belli değilmiş.biraz daha sürecek dediler. pataloji sonucum da çıkmış, dosyama eklenmiş.salı günü hem muayene olucam hem de pataloji sonucumu öğrenicem.inşallah bişiy çıkmaz.
ben de unuttum.salı günü randevum var beklersen ancak o zaman yazabilirim. benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?