Evet arıyorum tabii, havuz yapılacak ve muhtemelen 3 ay kullanicam bu ilaçlarıHala arıyor musunuz
Teşekkür ediyorum tabii ki olursa kargo bana ait olur ama gonalf vs soğuk zincir maalesef kargo ile gelemez kiGonalf ve pergoveris 150'şer ml mavcut şu an elimde
Denizli'deyim
Kargo size ait olmak koşuluyla gönderebilirim
Allah yardımcımız olsun inşallahUmarım bulursunuzben de elinde Progestan dex 25 mg, Progestan 200mg fitil ve estrofem olanlar varsa talibim
Merhaba, doktorunuz kim?Arkadaşlar merhaba
Daha önce 2 tüp 2 aşılama yaptim maalesef negatif oldu şimdi tekrar başlayacağım fakat havuz yöntemi yapılacak yumurta az amh düşük. Malum tüp bebek tedavisi ve ilaçlar zorluyor maddi olarak üç kez opu yapılacak havuzda Bi kaç güne başlanacak adet bekliyorum. Elinde artan ilaç, artık ihtiyacı olmayan ve paylaşmak isteyen olur diye açıyorum. Gonal f, cetrotide, menopor, ovitrelle vs olan ve vermek isteyen olursa çok sevinirim. Adana ve Mersin direkt elden alabilirim Adana da oturuyorum. Teşekkür ediyorum şimdiden
Şu an medline hast, ilay hocada tedavi görüyorumMerhaba, doktorunuz kim?
Adana medlinemiŞu an medline hast, ilay hocada tedavi görüyorum
Evet canımAdana medlinemi
Hayır bulamadım, sizde ne var?Canım buldunmu benim elimde var bir tane
OvıtrelleHayır bulamadım, sizde ne var?
Siz adanadamisiniz? Eğer öyleyse ve ovitrelle nin saklama koşulları saglandiysa çok isterim sizde istersenizOvıtrelle
Merhaba. Bende estrofem 1 kutu, Duphaston 1 kutu ve 1 kutu dan biraz fazla Oksapar var. İsteyen olursa Çarşamba Mersin’e gideceğim orada verebilirim.Hayır bulamadım, sizde ne var?
merhaba hangi sehir almak isterim sogukta saklandı mıOvıtrelle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?