H hesapbir Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2024 282 38 18 25 Dün 22:39 Konu Sahibi Konu Sahibi cemre0 #21 nur_001 .!.: merhaba hangi sehir almak isterim sogukta saklandı mı Genişletmek için tıkla... Merhaba hataydayım ben de
nur_001 .!.: merhaba hangi sehir almak isterim sogukta saklandı mı Genişletmek için tıkla... Merhaba hataydayım ben de
R rukiy63 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2024 18 0 1 25 Bugün 00:49 Konu Sahibi Konu Sahibi cemre0 #22 merakettiklerim123 .!.: Merhaba. Bende estrofem 1 kutu, Duphaston 1 kutu ve 1 kutu dan biraz fazla Oksapar var. İsteyen olursa Çarşamba Mersin’e gideceğim orada verebilirim. Genişletmek için tıkla... Mrb ben 20haftalık gebeyim doktor doğuma kadar oksapar 0.4 kullanmam gerektiğini söyledi sigortam olmadığı için devlet karşılamıyor kargoyla yollarsanız karşı ödemeli alabilirim
merakettiklerim123 .!.: Merhaba. Bende estrofem 1 kutu, Duphaston 1 kutu ve 1 kutu dan biraz fazla Oksapar var. İsteyen olursa Çarşamba Mersin’e gideceğim orada verebilirim. Genişletmek için tıkla... Mrb ben 20haftalık gebeyim doktor doğuma kadar oksapar 0.4 kullanmam gerektiğini söyledi sigortam olmadığı için devlet karşılamıyor kargoyla yollarsanız karşı ödemeli alabilirim