Haffsa Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2023 24 10 8 27 18 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Haffsa #1 Selamun aleyküm arkadaşlar. Adana veya çevresinde önerebileceğiniz tüp bebek doktorları var mı? Ve bu süreci yaşamış arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
Selamun aleyküm arkadaşlar. Adana veya çevresinde önerebileceğiniz tüp bebek doktorları var mı? Ve bu süreci yaşamış arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi?
E esanskardelen Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2024 121 96 18 31 19 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Haffsa #2 Merhabalar bende Adana'da doktor araştırıyorum Esra bulgan kilicdaği hanım şuan kafama yattı ama görüşmedim henüz araştırdığım kadarıyla iyi bı doktor
Merhabalar bende Adana'da doktor araştırıyorum Esra bulgan kilicdaği hanım şuan kafama yattı ama görüşmedim henüz araştırdığım kadarıyla iyi bı doktor
Haffsa Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2023 24 10 8 27 20 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Haffsa #3 Ç esanskardelen .!.: Merhabalar bende Adana'da doktor araştırıyorum Esra bulgan kilicdaği hanım şuan kafama yattı ama görüşmedim henüz araştırdığım kadarıyla iyi bı doktor Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Ç esanskardelen .!.: Merhabalar bende Adana'da doktor araştırıyorum Esra bulgan kilicdaği hanım şuan kafama yattı ama görüşmedim henüz araştırdığım kadarıyla iyi bı doktor Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
E esanskardelen Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2024 121 96 18 31 20 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Haffsa #4 Amin canım inşallah siz doktor bulabildiniz mı acaba
Haffsa Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2023 24 10 8 27 10 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Haffsa #5 Hayır bulamadım. Siz ne yaptınız?