Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet netten bakıyorum şimdi evlere senelik kira alıyorlar ilginç, ama yapıcak birşey yok bakalım belki denk gelir. Turgut Özal bulvarını araştırıyorum çok teşekkür ederim..
Sağol canımAdanam can adanammm :) hoşgeliyorsunuzzturgut özal bulvarı. Süleyman demirel en güzel yerlerr ve güvenilir yerler hem sosyete pazarınada yakın
![]()
Sorun degil senelik olsun hal olur inşallah. gönlümüze göre bir ev olduktan sonra teşekkür ederim.Canim genelde senelik aliniyor kira buralarda yani genel olarak oyle aklina takilmasin diye soyleyeyim dedim :)
Ne güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim.bende o civarda bakıcam inşallah güzel bir ev denk gelir ben zaten adana insanını çok seviyorum yurdum insanı, sıcak kanlı olduklarından şüphem yok sizlerin yazılarınızdanda gayet açık.Canimmm hoşgeldin memleketimize. Adanada gıda giyim uçurdu. Sağlık eğitim yönünden asla sorun yasamazsiniz çok iyi okul hastaneler var. Trafik belli saatlerde yoğun olur is cikisi is gidiş falan. Onun dışında zaten istanbul trafiğinden sonra cennet gibi gelir size. Bana kalırsa en iyi yerleri t.özal mahfesigmaz ,süleyman Demirel, Kenan Evren,alparslan Türkeş Bulvarı, guzelyali mahallesi.. bunların hemen hepsinde gol manzarali geniş ferah ev bulursun zaten 3500 kira diyorsun yani burada 1000 liraya gayet fıstık gibinyerde bir ev tutansın hatta o paraya kredi öder mis gibi bi ev bile alırsın yani. Burda çoğunluk evler yıllık kiralanir. Gelecek yerleri öyle pek az da değildir hem mersin Tarsus çok yakındır antep 2 saattir buralara gider gelirsin günü birlik gezmeye ama zaten çoğunlukla oralardan adanaya gelir insanlar. Yeme İçme yerleri çok çok fazla ve lezzetlidir sıcağı ağırdır nemden dolayı ama kişi mis gibidir. Bunlar aklıma gelenler
Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için eşim üniversite de memur onun için çok sıkıntı olacağını sanmıyorum tekrar teşekkür ederimCanim soyle diyeyim göç alan bir şehir cok cesit insan var.Ama bazi kesimlerde bu mesela bazi yerlere polis giremeyecek kadar berbat.Bazi yerleriyse cok temiz.
Genel olarak ucuz bir sehir,gezilecek yer olarak Mersine,Hataya,Gaziantepe cok yakin o yuzden hic sıkılmazsiniz.Sehir icinde de cok fazla yer var gezilecek :)
Asiri sicak bir sehir zaten yaylalara gidiyorlar maddi durumu iyi olan is hayatida uygun olanlar
Esinizin meslegide onemli askerse falan ideal ama polis icin zor Adana cunku olaylar oluyor Suriyeli cok fazla ve goc aldigi icin kultur cesitliligi cok buda bazi mahallelerde olaylara neden oluyor
Evet tabi orasi oyle sadece suruculeri matrak biraz :)))
Suleyman demirel veya turgut ozal bulvariAdana ya iş dolayısıyla 2 yıllığına taşınıcam hiç bilmediğim bir şehir nasıldır, nerede oturmalı tavsiyelerinize ihtiyacım var adanalı arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum.
Merkezi bir yerde oturmak istiyorum kira bedelinde bir sınırımız yok önemli olan temiz,güvenlikli ve merkezi bir yerde olması...
Şimdiden teşekkür ediyorum....
tekrar adanaya dönesim geldiAdanam candır
Hoşgelmişsiniz şimdiden insanları sıcak kanlıdır 12 ayın 9 u yaz gibidir hatta 6 ayı cehennem :) onun için kesinlikle ilk tavsiyem klima
İş yeriniz nerde bilmiyorum ama özellikle araba varsa heryer yakın sayılır mevkii olarak Turgut özal bulvarı süleyman Demirel Bulvarı ve kenan Evren Bulvarı civarını tavsiye ederim. Daha çarşı merkezi derseniz Gazipaşa ziyapaşa tavsiyem.
Yeme içme gayet uygun hatta heryer sizi kilo aldırmak için cezbedicidir. Pazarlarımız daha uygundur ve elleyerek seçersiniz. :) ürünleri
2 avm var menderes var gezmelik merkez park var. Deniz için mersin buranın ilçesi yumurtalık ve karataş var
Başka soracağınız varsa zevkle cvplarım
Bir başkadır benim memleketim
:)teşekkürler . Aslında yaşayacağım yeri benimseyip seçmekte çok önemli. Bu açıdan önyargılı olarak gelmemen de senin için bir artı bence zira adana hakkında insanlar aslında tv den falan hep olumsuz şeyler duyuyorlar bizleri de çok kaba zorba sanıyorlar aslında heryerde kötü insan kötü olaylar var. İnşallah gönlüne göre bir ev bulur güzel bir düzen kurarsiniz burada.Ne güzel anlatmışsın çok teşekkür ederim.bende o civarda bakıcam inşallah güzel bir ev denk gelir ben zaten adana insanını çok seviyorum yurdum insanı, sıcak kanlı olduklarından şüphem yok sizlerin yazılarınızdanda gayet açık.
İller Bankası civarı bi yerden ev tutardan eğer eşinin işine 10 dk falan mesafesi var ve gayet güzel yerler . Oralarda mahfesigmaz olarak geçiyor turgut özal yani. Hatta leman kültür diye bi cafe var onun üstü satılıkti evin konumu çok güzel üniversite ye de çok çok yakın . Şahsen imkanım olsa alırdım o evi ben :)aklıma nasıl yer etmişse :)Çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için eşim üniversite de memur onun için çok sıkıntı olacağını sanmıyorum tekrar teşekkür ederim
Sağol canım hiçte ön yargılı değilim işim nerede ben orada vatanın her toprağı bizim memleketimiz, Adana da benim memleketim Diyarbakır da..:)teşekkürler . Aslında yaşayacağım yeri benimseyip seçmekte çok önemli. Bu açıdan önyargılı olarak gelmemen de senin için bir artı bence zira adana hakkında insanlar aslında tv den falan hep olumsuz şeyler duyuyorlar bizleri de çok kaba zorba sanıyorlar aslında heryerde kötü insan kötü olaylar var. İnşallah gönlüne göre bir ev bulur güzel bir düzen kurarsiniz burada.