Adana yaşayan hamileler doktor seçiminiz nasıl oldu?

ay hayırlı olsun tatlım bende baby dream aldım çilekten ben büyüyebilen karyola ,şifonyer, ve iki kapılı dolap ve emzirme koltuğu aldım dün geldi o kadar sevindim ki çok tatlı benimde oda lila rengi lambasınıda sarı çiçek almıştım uydu o da, bir bebem eksik yatağın içine gidip gelip bakıyorum sanki baktığımda içinde bebe görücem gibi:) ben senin aldığın beşiği çok beğenmiştim bir de ben park yatak almadım normal yatak alınca biraz büyüyünce alıcam onu hareketlenince içinde oynasın diye kıyafetlerini annemle kardeşim almış bi eksiği yok 4 aylık olana kadar şimdi birtek puset bebek arabası ve küveti eksik onlarada mothercareden bakıcam az kaldı yaa doğum iznine ayrılınca iyice bakıcam:)

bence geç kalmamışsındır şimdi bu hafta olsan 1 ay sonra 1 tane daha olursun zaten gebelikte başka olmuyor sen bence bir sağlık ocağına sor olamasanda aşı çok dert değil bak carmene doktor gerek yok demiş. rızacıma bende sormadım kesin yok derdi:)

ay bende ekleyeyim dedim resim ekleyemedim odanın fotosunu çekip koyarım olmadı buluşuruz doğumdan önce:)

merhaba canım seni göremiyoruz napalım biz de biz bize takılıyoruz.)canım işte ben de çok araştırdım ve riske atmak istemedim o sebeple sezaryene karar verdim.hayırlısıyla o günleri de görürüz inşallah.
ben de geçen haftalarda bütün heryeri gezdim bebek odası için içime sinen mobilyacılar sitesindeki krem bir takım oldu.aralığın ilk haftası tesim decekler.eşim duvar kağıdı yaptıralım diyor ben kirada olduğumuz için pek taraftar değilim bakalım ne olcak.0-3 aylık alt üst takım aldım 7-8 adet,usun kollu çıt çıtlı badi aldım 5 adet.altlarınada 5 adet patikli pijama aldım.alt açma,hastane çkışı,banyo havlu seti seti,pazen battaniye(kadınlar pazarı),ağız bezi(kadınlar pazarı),ıslak havlu mendil şimdilik bunları aldım.dün akşam da netten chicconun yeni pure bio organik bir ürünü çıkmış şampuan,losyon,masaj yağı aldık,ateş ölçer , bebek telsizi,kendime lansinohtan meme ucu kremi(şimdiden sürsem ancak olur) aldık bakalım,banyo küveti ve kovasını da aldık.şimdilik bu kadar.park yatakta kararsızım bir yerde graco marka beğendim ama bir türlü kredi kartı bilgilerini onaylamadı ben de başka bir siteden alacam bakalım.ama pembesini mi kremini mi alsam bilemedim.gözüm kremde ama pembe ve içinin yatağı daha uyguna geliyor.oooof of daha çoook şey var alınacak nasıl olcak bilmiyorum.nevresim takımı,uyku seti gibi tekstile daha girmedim bile.dün de travel sistem bebek arabalarını araştıdım graco mirage diye bir ürünü bebeğenddim.inşalaah iyidir de çok yorumladan alırım.

ay bende ekleyeyim dedim resim ekleyemedim odanın fotosunu çekip koyarım olmadı buluşuruz doğumdan önce:)

valla ne iyi olurda üçümüz de bir gün bir araya gelsek anlatacak paylaşacak çok şey var.çok da zor değil buluşmak yeterki uygun vakit bulalım.

ben de eklemek isterdim ama nasıl yapılıyor bilmiyorum bile.olmaz sa aldıklarımı çekip eklerim o da olabilir.

şimdi şu park yatakları eklemeye çalışayım bakalım akleyebilecek miyim.krem olan 380tl pembe olan 380 tl ama pembenin içinde visko yatak da var.ama benim kremde gözüm çünkü ileride ğolum olursa:))) ona da kullanmak istiyorum.

yaa bende dertlere düştüm ikinci erkek olursa o da kullansın diye safari diye bir model vardı onu alayım dedim o kadar para veriyoruz iki bebede kullansın diye eşimde dediki yavaş yaa karnındaki doğsun hele bir birinci doğmadan ikincinin derdine düşüyorsun dedi demekki birtek ben değilmişim bencede kremi al ben onu daha çok beğendim, ya buarada neden hemen park yatak alıyorsunuz ben büyüyünce alıcam oyun oynamaya başlayınva 5-6aylıkken felan alırım şimdi yatağında yatsın gerek varmıki şimdiden

canım ben zaten ilk aylar için alacağım bu yatağı.diğeri yatak odası zaten kendi odasında olacak.bu park yatağı da kendi yanımda yatırırken kullanacağım.oyun parkı oluyor çocuk içinde oynuyor deniyor da bence hiç bir çocuk tek başına bir kutunun içinde oynamaz alanlar da aynı şeyi söylüyor zaten.ilk sene bunda yatsın sonra kendi odasına geçsin diyorum.birde bu portatif biz de yazları yaylaya gidiyoruz heryere bir yatak almak istemedim.yazın da orada odama koyarım rahat rahat uyur diye düşündüm.
ilk zamanlar çok sık kalkmak gerekir zaren sezaryen bizi zorlayacak bir de zırt pırt odaya gitmek zor olur diye bunu düşündüm.

benim odamla bebenin odası yanyana kapıları karşılıklı gibi yani benim yatağımla bebeğin yatağının arası 10 adım yok bende direkt odasına koyacağım ama bazıları yanında yatsın diyor annemde odasına koy zaten yakın yerini bilsin diyor ya da pusette yatırırım ilk ay ay çıldırıcam valla ben ilk aylar annemlerde felan kalırsakda pusette yatar diye düşündüm bende alsammı park yatak acaba?

Selam kızlar ben ilk başlarda üniversale gidiyordum Muzaffer şengüle birgün çok şiddetli bir ağrım oldu çok beklettiler beni bende metroya Abdülhakim arısoya gitmeye başladım Çokta memnunum
Bebeğimin yatağını bembeyaz mobilya aldım yatak odama uysun diye hemen yan tarafımada yerleştirdim yataktan kalktığım anda oğlumu göreyim diye

canımm inan ki bu işlerin bu kadar zor olacağını bilmezdim ben de.çok titzleniyorum çok araştırıyorum en iyisi en kullanışlısı olsun diyorum.ben ilk aylar için bebeğin de senin de rahatın için kendi yanı başında olacak birşeyeri düşün derim.çünkü o kadar da kolay olmaz her gece 7-8 kere uyanıp odasına gitmek.bütün dengen alt üst olur.yanında olsa hemen uzanır emzirir yatırırsın.nefesini hissedersin.valla ben en çok sezaryenden sonra kendi halimi düşündüğüm için yanımda istiyorum.yakınlarımdan tecrübem bu oldu.yataktan kalkmayı bırak doğrulmak bile çok zor oluyor.ameliyat yeri yeniden yeniden acıyor her kalkışta.ana kucağı oturma odasında gündüz heryere taşırsın rahat olur ama gece pek de öyle lmaz.hele bir de 5 aylık olunca kendilerini içinden atıyorlar:)) bizim arkadaşın kızı ve görümcemin kızı öyleydi.sen bi düşün derim

çok çok iyi yapmışsın ben iki doktorunda iyi olduğunu duydum ama hamileleri bekleten bir hastane düşünmek istemiyorum bile çok stresli, odası da hayırlı olsun bebişinin güle güle kullan canım

evet ya zor işler bakalım ne yapıcam bende hiç bilmiyorum, buarada benim işten bir arkadaş başkentte doğum yaptı ebru hanımdı doktoru normal diye ısrar etti ebru hanımda ben normal doğuma girmiyorum demiş,suni sancı ile normal doğum yaptı ve çok fazla dikiş ve kan kaybı olmuş şimdi çok şükür iyi ama çok çektim detayları anlatmayayım korkarsın diyor, yani normal mi sezeryan mi bilmiyorum ikisinden de korkuyorum ve rıza bey hiçbirşey söylemiyor inşallah rahat olurda bebeye rahat bakabilirim, ya birde hepimizin doğum kışa gelicek herkes hayırlı olsuna gelicek biz bebeleri gripten mikroptan nasıl koruyacağız(((

hayırlı olsun canım.güle güle kullansın bebeğin yatağını.

evet canım ben de ebru hanımın normal doğuma girmediğini biliyorum.bizim dr un normal doğumda ne yaptığını hiç bilmiyorum:)) en baştan sezaryen diyince diğerini konuşmadık bile.eğer normal doğum için bir sıkıntın yoksa normal doğur derim.ama bizim dr da sanki sezaryenden yana gibi geliyor.
valla kış işini hiç sorma napacaz ben de bilmiyorum.o zaman uyutup çıkarmacak mı acaba:)) ben de düşünüyorum.ve hep okuduklarımdan da anladığım özellikle ilk doğduğunda korunması gerektiği.bebeği alanın mutlaka ellerini yıkamaı gerektiği.biz hangi gelene elini yıka diyeceğiz.bir de gelen çocuklar olacak muhakkak.onlar da sanki oyuncak bebekmiş gibi kucaklarına almak isteyecekler.valla kimse bişe demese hiç çıkarmayı düşünmüyorum.ne bileyim bak şimdi ben de bilemedim.

ya aslında ilkay ben misafir almamak gerek, valla çocuğumdan önemli değil ya doktor dedi derim herkese en azından kırkı çıkana kadar millette derki iyiki bir çocuk doğurmuş, annemde diyor her gelene çıkmaz bebek diye ama bakalım akrabalar arkadaşlar ben bebeği nasıl koruyacağım bilmiyorum uykularım kaçıyor, buarada ben bskda normal doğuran hiç duymadım rıza beyinde normal doğuma gelirim diyeceğini hiç sanmıyorum çünkü hemen hemen her sabah 9-10 arası operasyonda oluyor sezeryanın saati bile var her saat yapmıyor yani:) seninde sabah olur büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…