- Konu Sahibi siderolites
-
kızlar ben geldimmm:)))
çalışmadığım için göğüs pompası almayı düşünmüyorum gerek olursa alırım....
ben odayı alırken içinde yatak yorganını tam takım aldığım için ebatları bilmiyorum,yaptırma durumuna gerek kalmadı yani o açıdan rahat oldu...
odayı boyattım boşalttım eşyaların gelmesini bekliyoruz carsamba günü gelecek inşallahhh...
bu arada, kendimle ilgili alışverişi en sona bıraktım malum kaç kilo alacağımız belli değil ama listemi hazırladım şimdiden; bir uzun gecelik,sabahlık,bir pijama takımı,bol çamasır,emzirme sütyeni,çorap, göğüs pedi almayı planladım..
bnm şu aralar kafayı yprduğum şey bebek arabası ,travel sistem düşünüyorum ama henüz karar veremedim bir akılda şimdi sadece anakucağı al diyor havalar nasılsa soğuk mayıs gibide puseti mi alsam bilemedim ki,siz napacaksınız???
aşıya gelince daha önceden söylemiştim benim dr.um gerekli değil boşver dedi bende yaptırmadım kızlar bende cok önemli olduğunu düşünmüyorum evde mi doğum yapacz sanki ...
tutaste zorunlu değilsinki sen istediğin zaman bozdurabilirsin raporunu artık dayanamıyorum çalışmaya diyee...
kızlar akşam acildeydim kasık ağrım oldu baya şiddetli bir şekilde çok korktum nst ye bağladılar çok şükür bişey çıkmadı bebekte ve nst yi hiç sevmedi cıldırdı resmen inanılmaz hareklendi resmen tepindi :)) erken tanışmıs olduu... kasık ağrılarımın sebebi idrar yolu enfeksiyonuymuş ... monurol verdi dr.um bugun toz içecek var mı bileniiniz akşam içilecekmiş baya strese girdim tadı nasıl acaba??
Bende adanada yaşıyorum.17 . haftamdayım.Dr da cenap bey.Aslında bir sıkıntı yaşamadım.Ama doğumu normal düşününce işin rengi değişti cenap beyin rengide:Bsk nın nöbet sistemi çok katıymış,benim normal ne zaman doğurcapım belli olmazmış.Doğum anında kim nöbetteyse o doğurturmuş....İyide biz bissürü para veriyoruz bu drlara.Sırf özel olsun iyi ilgilenilsin,ayrıcalıklı olalım diye.Adamların tavrına bak ya . Bizde eşimle gıcık olduk.Acaba dr mu değişsek diyoruz.Ama normal doğumu desteleyen ne kadar az dr varmış şu koskoca adanada.Sıkınıtıdayız anlıycanızNe yapcamı bilemedim.Siz daha deneyimlisiniz bana göre bayaa bi yol katetmişsiniz.Bana bi akıl lütfen Ha bide aralığın 3ne ebru hanıma yönlendirdi cenap bey ayrıntılı ultrason için.Bakalım nasıl olacak...
kızlar bayram bukan adında bir dr var.o genelde normal doğum yaptırıyormuş.memnun olan da var olmayan da.o hasta doktor arasında kurularacak ilişkiyle alakalı tabii.isterseniz bir araştırın.ziyapaşa doğum hastanesiydi sanırım
benim 1 ay kaldı nerdeyse şaşırdım valla ben napıcamı bu saatten sonra nasıl doktor değiştiricem ben çok stresliyim bebek uyutmuyor karnımı yırtıcak nerdeyse şaşırdım kaldım doğum olayıda beni çok strese sokuyor ben hiç iyi değilim kızlar yerli yesiz ağlıyorum bu bebek nasıl doğacak iş bir taraftan hala çalışıyorum işi bırakamıyorum hergün birşey çıkıyor şantiyede her gün kabus görüyorum
kızlar merhaba.bebeğimin park yatapını aldık sonunda geçen yüklediğim yatakların lacivertini aldık çünkü hiç bir yerde kremi yoktu( hemen kurduk öyle mutlu oldum ki.bugün de duvar kağıdı için gelicekler ölçü alıcaklar inşallah yarın da onu hallederiz.oooof of daha çok şey var alacak.nasıl yetişecek bilmiyorum.
kızlar göğüs pompası aldınız mı hangisini aldınız.ya da almayı düşünüyor musunuz.ben araştırma aşamasındayım ama daha karar vermedim.lansiohun otomatik ikilisini webvitrininde uyguna buldum bir de lansinohun göüs pedi süt saklama poşeti ve meme ucu kremini beğendim daha almadım.sizler ne durumdasınız.bir de park yatağın içi için alez nerden bulabilirm bir fikriniz varmı.nevresim takımlarını yorganlarını nerden aldınız.paylaşın da ben de vakit buldukça alacaklarımı tamamlayım
ya ben onu geçtim en azından ben herşeyden anlıyorum havalarına girmiyor.Ama makinaları çok eski bence bsknın .forumda yada başka bi yerde okudum eski makinalarmış diye.Paramızla rezil oluyoruz var mı böyle bişey yabsk ya giden arkadaslar var burda onlara söylemiştim ben haftasonuna falan gelirde doğum başlarsa nöbetçi dr girer diye...dediğin gibi çok saçmaa...
anlamadığım kendileri neden ayrıntılı bakamıyorlarda topu ebru hna atıyorlar onu sordunuz mu dr.a hiç?? makinalar mı yetersiz??kendileri mi??
kızlar selamlar bugün sabah doktora gittim bebek 1700g doktor iyi dedi tam 31 haftalık dedi sonra dedim ki doğum hakkında hiç konuşmuyoruz, ee daha var dedi bende olmaz 9hafta kaldı dedim nasıl doğurucam dedim, sezeryan mı normalmi diye mi soruyorsun dedi, evet dedim, takma bunları kafana nasıl istersen öyle doğurursun dedi, ama siz ne diyorsunuz dedim bence her ikiside olabilir dedi eğer çok çocuk doğururum diyorsan ilkini normal yaparız yok 1-2 diyorsan sezeryan olabilirsin ama benim için fark etmez dedi son zamanlardaki durumunada bakarız dedi biraz içim rahatladı ama yinede çok gerginim atamıyorum üstümden bu gerginliği çok korkuyorum
maşallah kuzuna büyümüş:)) iyi yapmışsın canım konuşmakla için biraz daha rahatlamıştır en azından.bu arada ben sabah okuldan bir arkadaşla konuşuyordum o da rıza beyin hastasıymış geçen yıl.ona da normal doğurturum seni demiş.tabi bizim arkadaşın sonradan komplikasyonları olmuş sanırım sezaryen olmuş.demem o ki bizim dr normal konusunda sıkıntı çıkarmayacak:)))gönlünü ferah tut.bir de zaten aslında bunun kararını verecek bebişler.doğal sürecinde ilerleme olursa zaten normal olur.yok sıkıntıya girerse süreç sezaryen olur.inanın son dakikalarda belli oluyor
meraba ben taze anne olarak sana fikirlerimi aktarayım canım.. bende çalışıyorum malesef 15 gün sonra işe başlıyorum o yüzden süt depolamaya başladım lansinohun manuel pompasını kullanıyorum çok memnunum meme ucu kremini poşetimde lansinoh çok memnunum
sağol canım ben de bahsettiğim ürünleri aldım.göğüs ucu kremini kullanmaya başladım hatta dudaklarıma da sürüyorum.gerçekten göğüslerim sabah kalktığımda yumuşacık oluyorlar.her akşam kullanmaya başladım.inşallah doğumdan sonra da işe yarar.aslında en önemlisi emzirme tekniğini iyi bilmek sanırım.
kızlar bayram bukan adında bir dr var.o genelde normal doğum yaptırıyormuş.memnun olan da var olmayan da.o hasta doktor arasında kurularacak ilişkiyle alakalı tabii.isterseniz bir araştırın.ziyapaşa doğum hastanesiydi sanırım
kızlar selamlar bugün sabah doktora gittim bebek 1700g doktor iyi dedi tam 31 haftalık dedi sonra dedim ki doğum hakkında hiç konuşmuyoruz, ee daha var dedi bende olmaz 9hafta kaldı dedim nasıl doğurucam dedim, sezeryan mı normalmi diye mi soruyorsun dedi, evet dedim, takma bunları kafana nasıl istersen öyle doğurursun dedi, ama siz ne diyorsunuz dedim bence her ikiside olabilir dedi eğer çok çocuk doğururum diyorsan ilkini normal yaparız yok 1-2 diyorsan sezeryan olabilirsin ama benim için fark etmez dedi son zamanlardaki durumunada bakarız dedi biraz içim rahatladı ama yinede çok gerginim atamıyorum üstümden bu gerginliği çok korkuyorum
evet biraz daha rahatım ben 2 kilo almışım son 1 ayda rıza bey hızlı almışsın buay dedi moralim bozuldu, diyete ve yürüyüşe başlayacağım bebe zayıfmı sizce internetten baktım 31 haftalık bebek 1650 kilo diyor benim şimdi 31 haftada ben almışım bebe zayıfmı kalmış acaba şimdide ona taktım karnımda çatladı nasıl acıyor anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?