Adana yaşayan hamileler doktor seçiminiz nasıl oldu?

merhaba canım.sizinki iyi olmuş içinde herşeyi var.ben daha içine yatak uyku seti felan alacağım yani çooook işim var daha.bir tane pamuk yorgan yaptırayım istiyorum özellikle otururken felan altına destek olsun diye.yani yumuşak bie zemin hazırlama derdindeyim.oyun felan oynrken iyi olur diye.maşallah swen de baya birşeyler hallettin.biz de dün boşalttık odasını bu akşam duvar kağıtlarımız döşenecek.daha odanın gelmesine çok var.aralık ilk hafta dediler.

ben de kendi alışverişimi sona bıraktım aynı düşünceyle.aşağı yukarı aynı şeyleri almayı düşünüyorum.

bu arada ben de bebek arabası konusunda çok kararsızım geçen hafta oldukça fazla bir araştırma yaptım.travel sistemler hakkında.graco mirage hoşuma gitti piyasadaki en hafif trevel araba diyebilirim.hafifliği cezbetti doğrusu.mağazada baktım ama çok inceleyemedim.çünkü o ara park yatak almakla meşguldük.sen de bir araştırma yaparsan bizi haberdar et canım.kızlar beğimizin park yatağını dün odamıza koyduk çok tuhaf ve mutluluk verici bir şey.bir hoş oldum.gece her uyandığımda baktım:))bu olanlar benim için bir mucize:))çok şükür rabbime.

canım benim dr da hiç bişe söylememişti de sağlık ocağı yapalım dedi.ben de sezaryen olacağını düşününce ve malum orada da bir sürü alet kullanılıyor.yaptırayım dedim.bu zaten zorunlu birşey değil.içim rahat etsin istedim

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli.kimseler uğrmamış son zamanlarda.hafta sonu kzıma neler aldık neler.

melek girmezde salih bebeye gittik ve aldıklarımız: park yatağı için uyku seti,biberon,emzik,battaniye,silikon kaşık,cici bir elbise,önlük,kilotlu çorap

daha sonra bir arka sokakta bebek şekeri için malzeme satan bir yer var oradan da bebek şekeri daha doğrusu buzdulabı süsü malzemeleri aldık.kapı süsü de aldık

pamuk yorgan için de çetinkayanın karşısında bir pamukçu var oradan malzemelerini aldık haftaya da onu verir yaptırırız.
busabahta lansinohtan otomatik süt pompası,göğüs pedi,süt saklama poşeti,göğüs ucu kremi pişik için de desitin pişik kremi aldık.listenin büyük bölümü tamamlandı.sadece yatak odasının yatağı ve uyku seti ile benim lohusalık,emzirme sütyeni-atleti,bebek çantası felan kaldı onları da doğuma yakın hellederiz inşllah.

bu sabah dr a gittik bebeğim 1070gr olmuş.kuzum ağzını açıp açıp kapatıyorsu.yine yüzünü dönmedi bize.pek bi nazlı:))bu arada 32. haftada çalışabilir raporu alacakmışım bu demek oluyor ki ben sadece 1 hafta tatil yapacağım doğumdan önce(( haftasına doğuma gidicem.ben de seviniyordum üç hafta evde kalırım diye.hayırlısı olsun bakalım.gerçi evde olursam da çok kilo almaktan korkuyorum.28+4 haftada 10 kilo almış durumdayım.geçen aya kadar çok iyiydik.bu ay kilo alımım çok olmuş.

tutaste zorunlu değilsinki sen istediğin zaman bozdurabilirsin raporunu artık dayanamıyorum çalışmaya diyee...

kızlar akşam acildeydim kasık ağrım oldu baya şiddetli bir şekilde çok korktum nst ye bağladılar çok şükür bişey çıkmadı bebekte ve nst yi hiç sevmedi cıldırdı resmen inanılmaz hareklendi resmen tepindi :)) erken tanışmıs olduu... kasık ağrılarımın sebebi idrar yolu enfeksiyonuymuş ... monurol verdi dr.um bugun toz içecek var mı bileniiniz akşam içilecekmiş baya strese girdim tadı nasıl acaba??

geçmiş olsun canım.ben kullanmadım hiç.ama iyileşmek için kullanmalısın.çünkü enfeksiyon erken doğuma kadar riski olan bir hastalık.inşallah en kısa zamanda iyileşirsin canım.bol bol su tüket.

canım ben istesem zaten 32. haftada da ayrıllırım ama o zaman da doğum sonrası iznim çok az olur.bakalım zaten kendimi iyi hissetmezswm ayrılırım.

Bende adanada yaşıyorum.17 . haftamdayım.Dr da cenap bey.Aslında bir sıkıntı yaşamadım.Ama doğumu normal düşününce işin rengi değişti cenap beyin rengide:Bsk nın nöbet sistemi çok katıymış,benim normal ne zaman doğurcapım belli olmazmış.Doğum anında kim nöbetteyse o doğurturmuş....İyide biz bissürü para veriyoruz bu drlara.Sırf özel olsun iyi ilgilenilsin,ayrıcalıklı olalım diye.Adamların tavrına bak ya . Bizde eşimle gıcık olduk.Acaba dr mu değişsek diyoruz.Ama normal doğumu desteleyen ne kadar az dr varmış şu koskoca adanada.Sıkınıtıdayız anlıycanızNe yapcamı bilemedim.Siz daha deneyimlisiniz bana göre bayaa bi yol katetmişsiniz.Bana bi akıl lütfenHa bide aralığın 3ne ebru hanıma yönlendirdi cenap bey ayrıntılı ultrason için.Bakalım nasıl olacak...

bsk ya giden arkadaslar var burda onlara söylemiştim ben haftasonuna falan gelirde doğum başlarsa nöbetçi dr girer diye...dediğin gibi çok saçmaa...
anlamadığım kendileri neden ayrıntılı bakamıyorlarda topu ebru hna atıyorlar onu sordunuz mu dr.a hiç?? makinalar mı yetersiz??kendileri mi??

İşte benimde korkulu rüyam buydu ben 31. haftamdayım ve rıza bey ile hiç görüşmedim bu konuyu daha, çok saçma çooook saçma paramızla rezil edicekler bizi neden nöbetçi doktor bekleyecekmiş saçma ayrıca cenap beyden de hiç hoşlanmıyorum ben hem carmenin tecrübesi yüzünden hem de cenap beye giden arkadaşlarımın anlattıkları benim gördüklerim yapmacık hareketlerinden hiç hoşlanmıyorum madem çok iyi doktor neden ebru hanıma git diyor bende anlamadım rıza bey demedi bana ben yinede gittim allah carmenden razı olsun o çok yardımcı oldu bana ama rıza beyde ebru hanımın baktığı gibi kalbine beynine baktı, cenap beyde %99 carmenden sonra herkese başka bir doktora daha gidin diyor.ay ben çok gerginim ya valla oturup ağlıyacağım ben bu çocuğu nasıl doğuracağım yaaa korkulu rüyam oldu.şaşırdım ben

kızlar bayram bukan adında bir dr var.o genelde normal doğum yaptırıyormuş.memnun olan da var olmayan da.o hasta doktor arasında kurularacak ilişkiyle alakalı tabii.isterseniz bir araştırın.ziyapaşa doğum hastanesiydi sanırım

benim 1 ay kaldı nerdeyse şaşırdım valla ben napıcamı bu saatten sonra nasıl doktor değiştiricem ben çok stresliyim bebek uyutmuyor karnımı yırtıcak nerdeyse şaşırdım kaldım doğum olayıda beni çok strese sokuyor ben hiç iyi değilim kızlar yerli yesiz ağlıyorum bu bebek nasıl doğacak iş bir taraftan hala çalışıyorum işi bırakamıyorum hergün birşey çıkıyor şantiyede her gün kabus görüyorum

canım sen gittiğinde dr la bir görüş bakalım ne diyecek.bu arada sen nasıl bir doğum istiyorsun.bu ağlamaklı durum ve doğumu düşünme bende de var ne yazıkki( sanırım sona yaklaştıkça stres oluyoruz.

meraba ben taze anne olarak sana fikirlerimi aktarayım canım.. bende çalışıyorum malesef 15 gün sonra işe başlıyorum o yüzden süt depolamaya başladım lansinohun manuel pompasını kullanıyorum çok memnunum meme ucu kremini poşetimde lansinoh çok memnunum

ya ben onu geçtim en azından ben herşeyden anlıyorum havalarına girmiyor.Ama makinaları çok eski bence bsknın .forumda yada başka bi yerde okudum eski makinalarmış diye.Paramızla rezil oluyoruz var mı böyle bişey yaben hala aynı kararsızlıktayım.Dur bakalım hayırlısı olsun valla ne bilim:18:
Allah size de dayanma gücü versin arkadaşlar.Allah sağlıklı ve mutlu bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip eder inşallah...

benim doktorum bsk da cenap açıkkoldu 10 tane çocuk doğursam yine aynı doktora giderdim çok memnun kaldım doğumumda inanılmaz güzel geçdi

kızlar selamlar bugün sabah doktora gittim bebek 1700g doktor iyi dedi tam 31 haftalık dedi sonra dedim ki doğum hakkında hiç konuşmuyoruz, ee daha var dedi bende olmaz 9hafta kaldı dedim nasıl doğurucam dedim, sezeryan mı normalmi diye mi soruyorsun dedi, evet dedim, takma bunları kafana nasıl istersen öyle doğurursun dedi, ama siz ne diyorsunuz dedim bence her ikiside olabilir dedi eğer çok çocuk doğururum diyorsan ilkini normal yaparız yok 1-2 diyorsan sezeryan olabilirsin ama benim için fark etmez dedi son zamanlardaki durumunada bakarız dedi biraz içim rahatladı ama yinede çok gerginim atamıyorum üstümden bu gerginliği çok korkuyorum

maşallah kuzuna büyümüş:)) iyi yapmışsın canım konuşmakla için biraz daha rahatlamıştır en azından.bu arada ben sabah okuldan bir arkadaşla konuşuyordum o da rıza beyin hastasıymış geçen yıl.ona da normal doğurturum seni demiş.tabi bizim arkadaşın sonradan komplikasyonları olmuş sanırım sezaryen olmuş.demem o ki bizim dr normal konusunda sıkıntı çıkarmayacak:)))gönlünü ferah tut.bir de zaten aslında bunun kararını verecek bebişler.doğal sürecinde ilerleme olursa zaten normal olur.yok sıkıntıya girerse süreç sezaryen olur.inanın son dakikalarda belli oluyor

evet biraz daha rahatım ben 2 kilo almışım son 1 ayda rıza bey hızlı almışsın buay dedi moralim bozuldu, diyete ve yürüyüşe başlayacağım bebe zayıfmı sizce internetten baktım 31 haftalık bebek 1650 kilo diyor benim şimdi 31 haftada ben almışım bebe zayıfmı kalmış acaba şimdide ona taktım karnımda çatladı nasıl acıyor anlatamam

sağol canım ben de bahsettiğim ürünleri aldım.göğüs ucu kremini kullanmaya başladım hatta dudaklarıma da sürüyorum.gerçekten göğüslerim sabah kalktığımda yumuşacık oluyorlar.her akşam kullanmaya başladım.inşallah doğumdan sonra da işe yarar.aslında en önemlisi emzirme tekniğini iyi bilmek sanırım.

kesinlikle öyle bide benden tawsiye ilk günlerde sütün gelmezse bebek sarılık oluyor ben bilmedim kızım sarılık oldu ilk günler süt gelmemiş dr werme dedi 1 hafta hastanede yattık zaten eğer sütün yoksa yanlış emziriyor isen yara oluyor yoksa göğüslerde yara olmuyor..

kızlarr naberrrr:)) ay ben bu hafta kilo konusunda çığrından cıkmaya başladım tartıya her çıktığımda 200-300 gr artmış oluyor daha 8 hafta var sezeryan tarihime göre:))napicizz:))

bnm bir bilgim yokk ...ortadoğuda nezihi kurdoğlu var ona da iyi diyorlar ama benm onuda bilmiyorum..

içimizde kalacak değiller ya bi şekilde çıkacak kuzucuklar:)) ama sezeryan ama normal:))) son zaman önemli tabii bnm kuzenimin bebeği normal doğumu beklerken 4 kiloya yaklaşınca mecbur son dk.da zezeryana döndü..
bebeğinin kilosu gayet iyi canımcım stres yapma ama bizim aldığımız kilolarda sorun var hızlandık ikimiizde napacz??

bebeğin odası geldi ama içime hiç sinmedi odad sıkıntı yok çok tatlı sıkıntı şurda ben cok pembe olmasın diye duvarı lila yapmıştım ama ucuk pastel bi pembe yapsamda olurmuşş.. şimdi oda rengine çok uymadı tül ve halıda lilalı sanki bayaa mor oldu oda ayrı bi telden calıyor renk konusunda mobilya ayrıı ..eşime göre güzel olmuşş artık yeni perde ya da halı almamak için mi yapıtor bilmem günahı boynuna:)) oturup ağladım hiç istediğim gibi olmadı diye(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…