- Konu Sahibi siderolites
-
ya aslında ilkay ben misafir almamak gerek, valla çocuğumdan önemli değil ya doktor dedi derim herkese en azından kırkı çıkana kadar millette derki iyiki bir çocuk doğurmuş, annemde diyor her gelene çıkmaz bebek diye ama bakalım akrabalar arkadaşlar ben bebeği nasıl koruyacağım bilmiyorum uykularım kaçıyor, buarada ben bskda normal doğuran hiç duymadım rıza beyinde normal doğuma gelirim diyeceğini hiç sanmıyorum çünkü hemen hemen her sabah 9-10 arası operasyonda oluyor sezeryanın saati bile var her saat yapmıyor yani:) seninde sabah olur büyük ihtimal
ben de ilk zamanlar kimseyi istemem ama srarla ilk haftadan gelmek isteyenler olursa ne yaparım bilemem.ben eşime derim kendi annesi tarafına söylesin ilk zamanlar hem kendime gelirim ben de hem de çocuk toparlanır biraz.bakalım nasıl olacak
ben dikkat etmemiştim sabahları ameliyata gittiğini.şimdi sen diyince farkettim.muayenen ne zaman senin canım.gittiğinde konuş bakalın doğum şeklini.normale geliyormumuş.yoksa en azından araştırma yaparsın da ona göre kendini ayarlarsın.
ya kızlar demiyim diyordumda dayanamaycğm ben bsk nın eski çalışanlarındanım...dr.lar sezeryana sabah 7 den 9 a kadar girer 9da muayeneye geçer genelde gün içinde acil bir doğum falan olursa o ayrı bir durum ama normal doğum için gelen çok kişi hatırlamıyorum incirlik hastaları hariç çünkü onların hepsi normal doğuruyor zaten onlara göstereilen ilgi alaka bi ayrı:)) rıza beye gelince sormazsanız anlatmaz konusmaz ayıp olur mu demeyin pimpirikli mi der demeyin herşeyi sorunn..ayrıca sunuda sorun olaki cmt öğleden sonra ya da pazar doğuma girmem gerekirse kim girecek siz mi nöbetci dr.mu?? bu soruyu mutlaka sorun...
ayrıca; yatısınız yapılırken doğum paketine fiyat ödüyorsunuz bazen atlanabiliyor ,söylemeyi unutabilirler paketiniz 2gün yatış dahil yani 2 gece yatacaksınız hemen ertesi gün çıkmayın en azından gazınızın çıktığına emin olmadan...sonuçta hastane evden konforlu...şuan için aklıma gelenler bunlar ...
ya kızlar demiyim diyordumda dayanamaycğm ben bsk nın eski çalışanlarındanım...dr.lar sezeryana sabah 7 den 9 a kadar girer 9da muayeneye geçer genelde gün içinde acil bir doğum falan olursa o ayrı bir durum ama normal doğum için gelen çok kişi hatırlamıyorum incirlik hastaları hariç çünkü onların hepsi normal doğuruyor zaten onlara göstereilen ilgi alaka bi ayrı:)) rıza beye gelince sormazsanız anlatmaz konusmaz ayıp olur mu demeyin pimpirikli mi der demeyin herşeyi sorunn..ayrıca sunuda sorun olaki cmt öğleden sonra ya da pazar doğuma girmem gerekirse kim girecek siz mi nöbetci dr.mu?? bu soruyu mutlaka sorun...
ayrıca; yatısınız yapılırken doğum paketine fiyat ödüyorsunuz bazen atlanabiliyor ,söylemeyi unutabilirler paketiniz 2gün yatış dahil yani 2 gece yatacaksınız hemen ertesi gün çıkmayın en azından gazınızın çıktığına emin olmadan...sonuçta hastane evden konforlu...şuan için aklıma gelenler bunlar ...
15gün sonra felan giderim ben bakayım iş durumuna göre kendi birşey demezse sorayım dimi zaten o zaman 31 haftalık felan olucam
ya şimdi kafam karıştı.sen o hastanede çalışmış biri olarak başka bir hastane ve dr a gidiyorsan bir memnuniyetsizliğin olmalı.ben de önümüzdeki hafta acıbademe bir kontrole gideceğim.içime bir kuşku düşüyor.ayrıntılı ultrason tam olarak nasıl oluyr.bizim dr normal ultrason aletleri ile bakıyor.organlarına ve herşey iyi diyor.dün kk da birisinin dru bakarken kalp kapakçıkları böbrek büyümesi felan demş onlar ultrason aletinden görünüyor mu.ben bu sebeple bir başka dr a daha kontrole gitmeyi istiyorum.
sen ayrıntılı ultrasona girmedin mi? valla ben carmen söyleyince işkillendim 3-4. aylarda başka bir doktora daha git dedi sonuçta iki doktorun bakış açısı olması önemli ebru tarıma gittim 3 kere ayrıntılı ultrasona renkli bir ultrason organları tek tek özellikle kalbi tarıyor yarım saat inceliyor bana rıza bey hiç git demedi cenap bey hastalarına gidin ayrıntılı ultrasona diyormuş bende rıza beye ebru hanıma gittiğimi söylemedim, ama ikiside hep aynı şeyleri söyledi ense kalınlığı boy kilo felan yani ebru hanımada sorduğumda rıza bey için bizim büyümüzdür iyi doktor devam et demişti bende rahatlamıştım, ama açık söyleyeyim bsk da başka bir doktorada gitmem çünkü rıza bey rahat bir adam ama diğerlerine göre çok daha iyi olduğunu düşünüyorum meltam hanımda hastaneden ayrılırken ben sana rıza abiyi öneririm dedi. carmenin yaşadığı acı bir tecrübe var o yüzden acıbademe gidiyor bir güvensizlik yaşamış. bende normal doğum yaparsam ortadamı kalırım diye panik olmaya başladım.
kesinlikle dr un rahat ve kendinden emin olması iyi.orada çalışan bir hemşire arkadaş var o da rıza beye kontrollerini yaptırıyor.açıkçası ben bu zamana kadar endişeli, değildim ama burada okuduklarımdan sonra ve doğum yaklaştıkça içime kurt düşüyor.millet neler neler yaptırıyor bizimki hiç bişe yapmıyor.muhtemeler bsk da yaparım gibi doğumu zaten randevulu olacağı için günü belli zamanı belli.gezmeye gider gibi hazırlanıp giderim.normal doğum için iyi bir araştırma yap canım sen hocayla konuş ona göre kendşni ayarlarsın.bana da sanki noral doğum taraftarı değil gibi geldi.
carmeen nerdesin kuzum sen? iyimisin nasılsın? bak sen neden daha önceden söylemedin sen tam işin içindeymişsin aşk olsun:) evet ya rızaya sormazsan söylemiyor ben en son gittiğimde 26 haftalıktım oooooo senin doğuma daha çok var demişti daha sallamıyor yani ama bu gidişimde soracağım, normal doğuma girmesini çok istiyorum ben çok korkuyorum sezeryanden hayırlısı elbette ama bi düşünüyorum rıza bey sezeryan için ısrar etmez bi düşünüyorum rıza beyin 10 saat benim sancımı bekleyeceğini hiç sanmıyorum. ayrıca 2 gün 2 gece olayı süpermiş çok stres oluyorum sancım gelipte orda rızayı bulamazsam napıcam ben başka kadın doğumcunun felan doğuma girmesini hiç istemiyorum hastanede ortada kalmayız umarım
ya şimdi kafam karıştı.sen o hastanede çalışmış biri olarak başka bir hastane ve dr a gidiyorsan bir memnuniyetsizliğin olmalı.ben de önümüzdeki hafta acıbademe bir kontrole gideceğim.içime bir kuşku düşüyor.ayrıntılı ultrason tam olarak nasıl oluyr.bizim dr normal ultrason aletleri ile bakıyor.organlarına ve herşey iyi diyor.dün kk da birisinin dru bakarken kalp kapakçıkları böbrek büyümesi felan demş onlar ultrason aletinden görünüyor mu.ben bu sebeple bir başka dr a daha kontrole gitmeyi istiyorum.
sen ayrıntılı ultrasona girmedin mi? valla ben carmen söyleyince işkillendim 3-4. aylarda başka bir doktora daha git dedi sonuçta iki doktorun bakış açısı olması önemli ebru tarıma gittim 3 kere ayrıntılı ultrasona renkli bir ultrason organları tek tek özellikle kalbi tarıyor yarım saat inceliyor bana rıza bey hiç git demedi cenap bey hastalarına gidin ayrıntılı ultrasona diyormuş bende rıza beye ebru hanıma gittiğimi söylemedim, ama ikiside hep aynı şeyleri söyledi ense kalınlığı boy kilo felan yani ebru hanımada sorduğumda rıza bey için bizim büyümüzdür iyi doktor devam et demişti bende rahatlamıştım, ama açık söyleyeyim bsk da başka bir doktorada gitmem çünkü rıza bey rahat bir adam ama diğerlerine göre çok daha iyi olduğunu düşünüyorum meltam hanımda hastaneden ayrılırken ben sana rıza abiyi öneririm dedi. carmenin yaşadığı acı bir tecrübe var o yüzden acıbademe gidiyor bir güvensizlik yaşamış. bende normal doğum yaparsam ortadamı kalırım diye panik olmaya başladım.
kızlar merhaba.bebeğimin park yatapını aldık sonunda geçen yüklediğim yatakların lacivertini aldık çünkü hiç bir yerde kremi yoktu( hemen kurduk öyle mutlu oldum ki.bugün de duvar kağıdı için gelicekler ölçü alıcaklar inşallah yarın da onu hallederiz.oooof of daha çok şey var alacak.nasıl yetişecek bilmiyorum.
kızlar göğüs pompası aldınız mı hangisini aldınız.ya da almayı düşünüyor musunuz.ben araştırma aşamasındayım ama daha karar vermedim.lansiohun otomatik ikilisini webvitrininde uyguna buldum bir de lansinohun göüs pedi süt saklama poşeti ve meme ucu kremini beğendim daha almadım.sizler ne durumdasınız.bir de park yatağın içi için alez nerden bulabilirm bir fikriniz varmı.nevresim takımlarını yorganlarını nerden aldınız.paylaşın da ben de vakit buldukça alacaklarımı tamamlayım
göğüs pompası mı vallaha hiç aklıma gelmedi ya sen neleri düşünüyorsun ne güzel bende hiç annelik içgüdüsü yok mu acaba(( ben nevresim ve yorganları da çilekten aldım, benim 0-3 ay kıyafetler tamam odası tamam halısını alıcam buay puseti alıcam ama krem olayına felan girmedim kendime kıyafette alıcam doğum için doğum çantası felan yani ben bunları aralıkta bitiririm diyorum ama birde erken doğururmuşum ay sanki hiç hazırlığım yok gibi geliyor aldıkça..........
canım sizin bu büyüyen yatağın iç ebatı kaç.yani yatağını kaça kaç aldınız.ben yorgan yaptıracağım da bizim yatağın ebatlarını bilmiyorum.biraz önce aradım ulaşamadım da mobilyacıya.herhalde standarttır bu yataklar
benimki 75*114 karyolanın ebatı büyüyncede 75*160oluyor ama bu karyolanın ebatı yatak daha büyük yani yorganı bu ölçüye göre yaptıracaksın sanırım ben aralık ilkhafta izne ayrılacağım o zaman herşeyini alırım vakit olur diye düşünüyorum şimdi hiç bakmıyorum açıkcası,en önemliler bitti düğerlerini sonra tamamlarım diyorum park yatağıda sonra alırım diye düşündüm kışın minik olucak zaten puseti önce alıcam pompayıda doğum izni bitip işe başlayınca kullanırız dimi?
canım ben karyolanın değil içindeki yatağın ölçüsünü sordum.büyümemiş hali ile.ben de senin gibi izne ayrıldığımda yaparım diyorum ama annem çok ağırlaşırsın diyor haklı sanırım:)) çünkü şimdi bile yarım saat eyekta kalayım feci bie bel ağrısı oluyor çok yürüyemiyorum.aslında bel değil de sırtımda bir nokta ağrıyor dr a gittiğimde bir soracam.son üç hafta da kendime alacaklarımı alırım diye düşündüm.göğüs pompasını şimdiden alırım diye hesap yptım sezaryende ilk günler süt gelmezse en azından sağarak gelmesini sağlarım.bu arada dün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gitmiştim kaydımı yaptılar bugün de kan ve idrar tahlili verdim.tetanoz aşısının ilk dozunu vurdurdum.dün rıza beye sordum önce yaptırayım mı diye yaptır dedi.yaa ben bu dru hiç anlamıyorum nerdeyde doğuracağım bu vakit olmuş adam söylemiyor bile ben sormasam öylece arada kaynayacaktı yani.onun için ona gerek kalmadan ben hep araştırıp onu yönlendiriyorum::)) napim
canım 75*114 döşeğin ölçüsü zaten, minik döşeğin.Rıza beyin aşıyı yaptır demesine çok şaşırdım ben sormadım kesin amaan ne gerek var der diye sormadım iyi sende yaptırmışsın aklında kalmamış olur ikinci aşıyı ne zaman yapacaklarmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?