- Konu Sahibi siderolites
-
canım benim bir arkadaşım suphi beye gidiyor o memnun kaldı tek şey suphi bey kilo almayı yasaklıyormuş:) benimde çok detaylı bilgim yok ama sorarım arkadaşa.
Benimde pek bir bilgim yok Suphi Bey hakkında ilginç çevremdede yok takip eden.yardımcı olamıyorum maalesef
yavrumun diyaframı gelişmemiş mide ve bağırsakları akciğrelerinin üzerine çıkmış buda akciğerlerinin gelişmesini engelliyor yaşama şansı %50 doğumdan sonra amelyat olucakinşallah kurtulsun diye en iyi doktorları bulmaya çalışıyorum...
canım benim çok çok geçmiş olsun senin için çok dua edeceğim moralini yüksek tut bugüne kadar hangi doktora gidiyordun? kesinlikle ebru hanıma görünmelisin ve acıbademde cansum demir var ebru hanıma ulaşamazsan ona git bence sen ikisine birden git ciddi bir durum ne kadar ciddi doktor görürse o kadar iyi.
Sorma canim bana da yasakladi ama malesef dinleyen yok :) her seyi bilerek gidiyorum belki de o yuzden cok fazla iletisim kurmuyoruz. Burada nisan anneleri grubunda birbirimizden cok sey ogrendik. Dr a soru bile sormuyorum :)
Onemli degil cnm bakacaz gorecez artik.
acil sifalar diliyorum tatlim. Ben hamileligim oncesinde de sonrasinda da bir sure cansun demire gitmistim. Sorunlu gebelik uzmsni. Cok iyi bir hoca.
yavrumun diyaframı gelişmemiş mide ve bağırsakları akciğrelerinin üzerine çıkmış buda akciğerlerinin gelişmesini engelliyor yaşama şansı %50 doğumdan sonra amelyat olucakinşallah kurtulsun diye en iyi doktorları bulmaya çalışıyorum...
bende 2 düşükten sonra cüneyt beye gittim balcalıda testlerimö yapıldı kanda pıhtılaşma çıktı cüneyt beyede tavsiye üzerine gittim ben infertilite tedavisi gördüm 2 yıl sonuç alamadım daha sonra kendiliginden gebelik oluştu ama malesef 2 gebeligimde sonlandırmak zorunda kaldık kalp atışlrı duyulmadı cüneyt bey bebe aspirini kullanmamı söyledi 1 yıldır hamilelik için çalışmalar devam ediyor ama sonuç olumsuz kanda pıhtılaşma gebeligi engellermi bilgisi olan varmı ne yapmam gerekiyor cüneyt beyde hamile kalınca gel bana dedi ama ben hamile kalamıyorum ne önerirsiniz kızlar
Çok geçmiş olsun canım yayavrumun diyaframı gelişmemiş mide ve bağırsakları akciğrelerinin üzerine çıkmış buda akciğerlerinin gelişmesini engelliyor yaşama şansı %50 doğumdan sonra amelyat olucakinşallah kurtulsun diye en iyi doktorları bulmaya çalışıyorum...
Çok geçmiş olsun canım yabencede Ebru hanım ya da Cansın beyi tercih etmelisin ki benim kişisel tercihim Ebru hanımdan yana olurdu.İnşallah kurtulur canım bebeğin Allah yardımcın olsun...
cok gecmis olsun allah acil sifalar versin ins!
tatlım cüneyt beye bir giden pişman bir de gitmeyen benim bazı arkadaşlarım çok memnun bazısıda ilgisiz diye beğenmedi bıraktı, ama bence sen başka bir doktora görün çünkü kan pıhtılaşması bildiğim kadarıyla hamile kalmana engel değil ama düşüğe sebep oluyor.[/QUtşh ederim canım infertilite için iyi bir dr varmı adanada tavsiye edecegin gitmedigim dr kalmadı herhalde
iyi günler hayırlı doğumlar inşallah... bende bu hafta ebru tarıma randevu almayı düşünüyorum naıl memnun kaldın mı bi de yüreğir başkentte mi yoksa seyhan başkentte mi ebru hanım ?
ben de Riza beye gidiyorum burda ogrendiklerimden sonra devam etmeye karar verdim.zaten rahatligi beni daha cok rahat ettiriyor ama tabi doguma daha var nasil olcak bilmiyorum karar vermedim ama tirsiyorum cok
canım benim çok çok teşekkürler:) rıza bey gerçekten çok iyibir doktor aynen devam ama normal doğum için şansın yok bence:) buarada ben rıza beyin yaptığı sezeryandan çok çok memnun kaldım zaten yazdıklarımızı okumuşsunuzdur, benim izim şuan kayboldu gibi. buarada ebru tarıma gittiğimi rıza bey bilmiyordu ama iyiki gitmişim zaten 1-2 kere gidersin sonra ebru hanım bana gelme rıza beye devam et der:)
Rıza Bey zamanla daha ilgili davranıyor gebelik daha küçük diye sanırım :) aslında onları da anlamak lazım panik birisi olsa biz daha cok panikleriz zaten ilk gebeliklerimiz herseyi takıntı yapıyoruz adam da ona göre davranıyor.Şikayetin var mı diyor söylüyosun olur olur gebelikte bunlar diyor sende cok paniklemiyosun.Ben Rıza beyle ilgili kötü birsey duymadım umarım doğumundan da memnun kalırız ve forumda dikkat ettiysen kötü bişey görüncede pat diye söylemiş bu adam.
Bence tırsma zamanla güveniyor insan.
merhabalar lavinya54 kusura bakma canım geç girdiğim için ancak dönebildim sana.Ebru Tarım evet yoğun ama çok detaylı inceliyor ama riskli gebelikler konusunda cansun demire de gidebilirsin ama bence Ebru Tarım'ın fikrini al derim.Umarım hersey yoluna girer bebeğine sağlıcakla kavusursun.
ebru hanım çok doluymuş cantekinbeye gittim ama o da gidicekmiş 3 hafta sonra sanırım ayşe parlakgümüşü isteyecem bakalım ama ebru hanım olmadı malesef
ya ebru tarım olmuyor malesef çok doluymuş... cantekin beye gittim o da iyiydi pazartesi cerrahlarla beraber bakacaklar amelyat olucak çünkü yavrum doğduğunda dayanabilirse .... başkentte olucak inşallah doğumum her hastanede olmuyor bu amelyat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?