Adana yaşayan hamileler doktor seçiminiz nasıl oldu?

canım benim bir arkadaşım suphi beye gidiyor o memnun kaldı tek şey suphi bey kilo almayı yasaklıyormuş:) benimde çok detaylı bilgim yok ama sorarım arkadaşa.

Sorma canim bana da yasakladi ama malesef dinleyen yok :) her seyi bilerek gidiyorum belki de o yuzden cok fazla iletisim kurmuyoruz. Burada nisan anneleri grubunda birbirimizden cok sey ogrendik. Dr a soru bile sormuyorum :)

Benimde pek bir bilgim yok Suphi Bey hakkında ilginç çevremdede yok takip eden.yardımcı olamıyorum maalesef

Onemli degil cnm bakacaz gorecez artik.

acil sifalar diliyorum tatlim. Ben hamileligim oncesinde de sonrasinda da bir sure cansun demire gitmistim. Sorunlu gebelik uzmsni. Cok iyi bir hoca.

ben de Riza beye gidiyorum burda ogrendiklerimden sonra devam etmeye karar verdim.zaten rahatligi beni daha cok rahat ettiriyor ama tabi doguma daha var nasil olcak bilmiyorum karar vermedim ama tirsiyorum cok

ebru hanım izindeymiş bu gidiceğim doktorla irtibatta oluyormuş, balcalıdaydım orası çok ama çok kötü imkanları var ama umursamamazlıktan ölür yavrum diye korktuğumdan başkente geldim her hastane yapamıyor bu tedaviyi malesef adanada; balcalı, başkent ve acıbademde var
şimdi sıra başkentte bakalım...

teşekkür ederim... vaktimde pek kalmadı başkente gidicem ve artık pek doktor değiştirme lüksüm kalmayacak doğumum yaklaşıyor çünkü

bende 2 düşükten sonra cüneyt beye gittim balcalıda testlerimö yapıldı kanda pıhtılaşma çıktı cüneyt beyede tavsiye üzerine gittim ben infertilite tedavisi gördüm 2 yıl sonuç alamadım daha sonra kendiliginden gebelik oluştu ama malesef 2 gebeligimde sonlandırmak zorunda kaldık kalp atışlrı duyulmadı cüneyt bey bebe aspirini kullanmamı söyledi 1 yıldır hamilelik için çalışmalar devam ediyor ama sonuç olumsuz kanda pıhtılaşma gebeligi engellermi bilgisi olan varmı ne yapmam gerekiyor cüneyt beyde hamile kalınca gel bana dedi ama ben hamile kalamıyorum ne önerirsiniz kızlar

cok gecmis olsun allah acil sifalar versin ins!

tatlım cüneyt beye bir giden pişman bir de gitmeyen benim bazı arkadaşlarım çok memnun bazısıda ilgisiz diye beğenmedi bıraktı, ama bence sen başka bir doktora görün çünkü kan pıhtılaşması bildiğim kadarıyla hamile kalmana engel değil ama düşüğe sebep oluyor.

Çok geçmiş olsun canım yabencede Ebru hanım ya da Cansın beyi tercih etmelisin ki benim kişisel tercihim Ebru hanımdan yana olurdu.İnşallah kurtulur canım bebeğin Allah yardımcın olsun...

Çok geçmiş olsun canım yabencede Ebru hanım ya da Cansın beyi tercih etmelisin ki benim kişisel tercihim Ebru hanımdan yana olurdu.İnşallah kurtulur canım bebeğin Allah yardımcın olsun...

ebru hanım çok doluymuş cantekinbeye gittim ama o da gidicekmiş 3 hafta sonra sanırım ayşe parlakgümüşü isteyecem bakalım ama ebru hanım olmadı malesef

bende cuneyt beye gıdıyorumm bendede kan pıhtılaşası var iki düşük yaptım normalde ilk ortadoguyla başladı turkan hanım dıe, ama aksam saat 10 kadar bekledıgımı bılırım sonra bskya gectım bır tandıgınn tavsıyesıyle eray beye gectımm hıc memnun kalamdım, gecen ay ebru tarıma gorundum aynı zmanda cuneyt beye devam edıoyrumm ebru hanımda ıyı ama cok kalabalık, cunyet beyın herhangı bıseyını gormedım bendeki sorunuda kendı buldu . şuan memnunum bakalımm hamıle kalınca gel dedııı, bence doktr kişiden kişiye değişio, mesela suleyman cansun demıre ıkı yakın arkadasım gıttı bırı adama soleemdıgı sey kalmadı, bırıde cok memnunnn böle yanıı

iyi günler hayırlı doğumlar inşallah... bende bu hafta ebru tarıma randevu almayı düşünüyorum naıl memnun kaldın mı bi de yüreğir başkentte mi yoksa seyhan başkentte mi ebru hanım ?

merhabalar lavinya54 kusura bakma canım geç girdiğim için ancak dönebildim sana.Ebru Tarım evet yoğun ama çok detaylı inceliyor ama riskli gebelikler konusunda cansun demire de gidebilirsin ama bence Ebru Tarım'ın fikrini al derim.Umarım hersey yoluna girer bebeğine sağlıcakla kavusursun.

ben de Riza beye gidiyorum burda ogrendiklerimden sonra devam etmeye karar verdim.zaten rahatligi beni daha cok rahat ettiriyor ama tabi doguma daha var nasil olcak bilmiyorum karar vermedim ama tirsiyorum cok

Rıza Bey zamanla daha ilgili davranıyor gebelik daha küçük diye sanırım :) aslında onları da anlamak lazım panik birisi olsa biz daha cok panikleriz zaten ilk gebeliklerimiz herseyi takıntı yapıyoruz adam da ona göre davranıyor.Şikayetin var mı diyor söylüyosun olur olur gebelikte bunlar diyor sende cok paniklemiyosun.Ben Rıza beyle ilgili kötü birsey duymadım umarım doğumundan da memnun kalırız ve forumda dikkat ettiysen kötü bişey görüncede pat diye söylemiş bu adam.
Bence tırsma zamanla güveniyor insan.

Suan acayip mutlu oldum canım çünkü bazı sezeryanlardan sonra çok ciddi iz kalıyormuş ve hatta ikinci doğumunda düzeltiriz demişler acıbademde bi doğum yapan arkadasıma.Degiştirmeyi çok düşündüm ama her doktor için bişey söyleniyor umarım hersey yolunda gider.Son gitmelerimde daha ilgili geliyor konusuyor espriler yapıyor :)
Ebru tarıma'a da 20. haftadan sonra hiç gitmedim zaten çok kalabalık medline bence bu konuda da iyi sakin ve temiz dimi?

saol canim.Saolsun Siderolites cok yardimci oldu bu konuda.Zaten cok sukur bu konuda bebegim konusunda pimpirikli deglim.yapilmasi gerekeni yapiyoum,kontrollere gdiyorum gerisini de dusunmuyorum.Allahim en iyisini bilir ne diyim.Ins benim amerliyatimi da en iyi sekilde yapar ve iz kalmaz.Bu arada catlak olusmamasi icin ne yapiyorsun kizlar ?

ya ebru tarım olmuyor malesef çok doluymuş... cantekin beye gittim o da iyiydi pazartesi cerrahlarla beraber bakacaklar amelyat olucak çünkü yavrum doğduğunda dayanabilirse .... başkentte olucak inşallah doğumum her hastanede olmuyor bu amelyat...

ebru hanım çok doluymuş cantekinbeye gittim ama o da gidicekmiş 3 hafta sonra sanırım ayşe parlakgümüşü isteyecem bakalım ama ebru hanım olmadı malesef

Canım bebişteki sorun yeni mi çıktı yoksa bi doktor hatasımı ?ya birini bulsanız başkentte çalışan öne alınabilirsin bence

Kızlar birşey soracak size ben de 14 haftalık hamileyim hamilelikten önce Acıbadem'de Esra Hanım'a gitmiştik eşimle ilk gitmemizde aşılama kararı almıştık çünkü ikimizde d bir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyordum. Bilinçli olarak adetimin 3. Günü gittim muayene olabilmek için neyse uzatmayayım hiç vakit kaybetmeden tedaviye başladık aşılamam hemen yapıldı ve hamile kaldım. Tabi doktorumuza karşı sevgimiz inancımız bir kat daha arttı ve esra Hanım'a devam ettik. Malum acıbadem her açıdan pahalı bir hastane devam edip etmeme konusunda o kadar kararsızımki ama bir yandan da doktorumdan çok memnunum sırf o yüzden bırakamıyorum bir yandan da muayeneye doğuma bu kadar para vermeyim diyorum. Düşün düşün işin içinden çıkamadım ne yapmalıyım sizce?

allahın izniyle dayanacak yavrun ama sen ebru hanım konusunda ısrarcı ol can bey veya ayşe hanımın bu konuda uzmanlığı veya tecrübesi var mı bence senin doğumunda doktorun tecrübesi %80 etkili olucak iyice konuş doktorunla anlaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…