- Konu Sahibi siderolites
-
Üşenmedim okudum bütün konuyu zaten:)Faydası olmaz olur mu?Özellikle adanalı olmanız süper olmuş.Ben nerden bebek şekeri malzemesi alacağımı bile sizden öğrendim.teşekkür ederim kızlar hepinize:)
Bu da çok yararlı oldu valla:)bende medlineda doğum yapıcam. İnce gecelik falan alırım bende.siz hastanenin fotoğrafçısıyla mı anlaştınız acaba?Birde sorması ayıp olmazsa ne kadar ücret ödediniz hastaneye?
Teşekkür ederim.Bu zamana kadar pek sıkıntı olmadı ama artık ağırlaşıyorum,Sona yaklaşınca insan kafasında bir sürü soru oluyor.Size danışmak isterim tabi doğumdan sonra bebişlerden vakit bulabilirseniz:)
Cumaya az kalmış,Ne güzel bebeğine kavuşuyorsun:)Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...Darısı başımıza
canım hastane fotosuyla anlaştık.fiyatı 600tl.suit oda istersen o da 200tl.bunları hastane girişinde hüsne hanım var.danışmanın yanındaki küçük bölmelerde yeri ona sorarsan ayrıntılı bilgi verir sana.ekstrala şeylr de var haepsinin fiyatını alırsın.
sen hangi dr a gidiyorsun.
kizlar meraktasinizdir diye girdim yazilari okumadim hemen geri cikacm pzt dogum yaptim dun taburcu oldum ama bebek sarilik oldugu icin onun yatisi yapildi hala hastanedeyiz muhtemelen aksam uzeri cikaczz esimde kiZimda bende perisan durumdayiz 4gundur 4saat uyuyamadikk ayrica ben cok hastalandim bogaxim cok kotu oksuruk basladi dikislerim zaten cok agriyordu oksuruk geldikce patlayacak gibi oluyorlar anlayacginz bebek dogdu saglikli bir sekilde ama ben cok fena durumdayim ayrintilari en kisa surede yazacam
Rıza Taze ile ilgili arastırma yaparken sizlerlerin paylasımlarıyla karsılastım.Bende evime yakın olması nedeniyle medline hastanesini sectim,ancak hangi doktora gideceğimi bilmiyordum bir arkadasıma sordum adanada ki doktorları önerdiği isimler arasında Rıza Taze de vardı.Bende Rıza tazeye gittim sizin yaşadıklarınızın aynısını yasadım konusmuyor,cok rahat hatta rahat tavrı beni rahatsız bile etti :) Bir ara gitmemeye karar verdim.Esim sonkez gidelim öyle karar veririz dedi.son gidisimizde de çok ilgiliydi devam etmeye karar verdik :) Hatta iş yerimde birilerine bahsederken Rıza Tazeyi tanıyan bir arkadasım ''Rıza Bey çok iyi bir doktordur annemin doktoruydu bence değiştirmemelisin'' dedi.Acıbadem cok pahalı,metro hastanesi içime sinmiyor derken az tuz bol su tavsiyelerine uyarak Rıza Bey'e devam ettim.Sizlerin önerilerileriyle 20.hafta da Ebru Tarıma gittim Rıza Bey'in haberi yok tabi :)7.ayımı doldurdum sizler teker teker doğum yaptınız bebekleriniz hayırlı uğurlu, vatana millete hayırlı ,sağlıklı başarılı bireyler olur inşallah darısı basıma.Benimde az zamanım kaldı tahmini doğum tarihimiz martın sonu.Bizimde bir kızımız olacak :) Doğum olarak bende normal düşünüyordum ama siderolitesin yazdıklarından sonra bilemiyorum Rıza Bey ne der.Sizlere soracağım danısacağım cok sey var lütfen buralarda olun :)paylastıgınız her bilgi için kendi adıma cok tesekkür ederim.
Sevgilerle...
meraba deriinnn,bende medline da cenap beye gidiyorum.Öncelikle normal doğumu medlineda yapma şansın düşük.Çünkü hiç bi uzman dr nöbet tutmuyor ve normal doğumun da zamanı belli olmadığı içinde doğumu sezeryanla yapman gerekiyor.İlla normal diyorsan nöbetçi pratisyen hekimler varmış onlarla idare etmek zorundasın.Tabi ben demiyorum bunları drlar diyor.Rıza beyde Cenap Beyde aynı şeyleri söylüyor.Taramaya bende Ebru Hanıma gitmiştim.Ama inan kimse takip etmediği gebeye pek ılımlı yaklaşmıyor.Bende istedim normal olsun ama Cenap Bey olsun da drum varsın sezeryan olsun doğumum diyorum artık:)Bu arada bizimde bir kızımız olcak:)Benim doğumumda nisan sonu gibi görünüyor.Rıza Taze ile ilgili arastırma yaparken sizlerlerin paylasımlarıyla karsılastım.Bende evime yakın olması nedeniyle medline hastanesini sectim,ancak hangi doktora gideceğimi bilmiyordum bir arkadasıma sordum adanada ki doktorları önerdiği isimler arasında Rıza Taze de vardı.Bende Rıza tazeye gittim sizin yaşadıklarınızın aynısını yasadım konusmuyor,cok rahat hatta rahat tavrı beni rahatsız bile etti :) Bir ara gitmemeye karar verdim.Esim sonkez gidelim öyle karar veririz dedi.son gidisimizde de çok ilgiliydi devam etmeye karar verdik :) Hatta iş yerimde birilerine bahsederken Rıza Tazeyi tanıyan bir arkadasım ''Rıza Bey çok iyi bir doktordur annemin doktoruydu bence değiştirmemelisin'' dedi.Acıbadem cok pahalı,metro hastanesi içime sinmiyor derken az tuz bol su tavsiyelerine uyarak Rıza Bey'e devam ettim.Sizlerin önerilerileriyle 20.hafta da Ebru Tarıma gittim Rıza Bey'in haberi yok tabi :)7.ayımı doldurdum sizler teker teker doğum yaptınız bebekleriniz hayırlı uğurlu, vatana millete hayırlı ,sağlıklı başarılı bireyler olur inşallah darısı basıma.Benimde az zamanım kaldı tahmini doğum tarihimiz martın sonu.Bizimde bir kızımız olacak :) Doğum olarak bende normal düşünüyordum ama siderolitesin yazdıklarından sonra bilemiyorum Rıza Bey ne der.Sizlere soracağım danısacağım cok sey var lütfen buralarda olun :)paylastıgınız her bilgi için kendi adıma cok tesekkür ederim.
Sevgilerle...
iyi günler hayırlı doğumlar inşallah... bende bu hafta ebru tarıma randevu almayı düşünüyorum naıl memnun kaldın mı bi de yüreğir başkentte mi yoksa seyhan başkentte mi ebru hanım ?
kızlar tutaste dün öğlen doğum yaptı bugün ziyaretine gittim maşallah o da bebekte çok iyi bebeği çok çok tatlı, bir güzel ağlıyor anlatamam:)
Ebru Tarım tatlı bir doktor.Ama çok yoğun ve genellikle sorunlu gebelikleri takip ediyor.Benim doktorum detaylı ultrasound için adana da dört doktor tavsiye etti biri de Ebru hanımdı.Seyhan Başkentte bu arada
Rıza Taze ile ilgili arastırma yaparken sizlerlerin paylasımlarıyla karsılastım.Bende evime yakın olması nedeniyle medline hastanesini sectim,ancak hangi doktora gideceğimi bilmiyordum bir arkadasıma sordum adanada ki doktorları önerdiği isimler arasında Rıza Taze de vardı.Bende Rıza tazeye gittim sizin yaşadıklarınızın aynısını yasadım konusmuyor,cok rahat hatta rahat tavrı beni rahatsız bile etti :) Bir ara gitmemeye karar verdim.Esim sonkez gidelim öyle karar veririz dedi.son gidisimizde de çok ilgiliydi devam etmeye karar verdik :) Hatta iş yerimde birilerine bahsederken Rıza Tazeyi tanıyan bir arkadasım ''Rıza Bey çok iyi bir doktordur annemin doktoruydu bence değiştirmemelisin'' dedi.Acıbadem cok pahalı,metro hastanesi içime sinmiyor derken az tuz bol su tavsiyelerine uyarak Rıza Bey'e devam ettim.Sizlerin önerilerileriyle 20.hafta da Ebru Tarıma gittim Rıza Bey'in haberi yok tabi :)7.ayımı doldurdum sizler teker teker doğum yaptınız bebekleriniz hayırlı uğurlu, vatana millete hayırlı ,sağlıklı başarılı bireyler olur inşallah darısı basıma.Benimde az zamanım kaldı tahmini doğum tarihimiz martın sonu.Bizimde bir kızımız olacak :) Doğum olarak bende normal düşünüyordum ama siderolitesin yazdıklarından sonra bilemiyorum Rıza Bey ne der.Sizlere soracağım danısacağım cok sey var lütfen buralarda olun :)paylastıgınız her bilgi için kendi adıma cok tesekkür ederim.
Sevgilerle...
ayy umarım ciddi bir problem değildirbenimde gebelikte değilde yavrumda sorun varbu hafta randevu almaya çalışacağım umarım alabilirm ebru hanımı çok övüyorlar doğumum başkentte olucak zaten
benimde gebelikte değilde yavrumda sorun varbu hafta randevu almaya çalışacağım umarım alabilirm ebru hanımı çok övüyorlar doğumum başkentte olucak zaten
Merhaba arkadaslar, ben medlina suphi bey e gidiyorum. Henuz memnun olup olmadigima karar vermis degilim :26:
Merhaba arkadaslar, ben medlina suphi bey e gidiyorum. Henuz memnun olup olmadigima karar vermis degilim :26:
ayy umarım ciddi bir problem değildirEvet ebru hanımdan randevu almak biraz sıkıntılı ama durumunu anlatırsan yardımcı olurlar.Çünkü dediğim gibi öncelikli sorunlu hamilelikler.Soruyorlar zaten ne için geliyorsunuz diye sekreterleri ona göre gün alabilirsin bence.Ama alanında en iyilerinden biri ebru hanım.Yüreğini ferah tut.Allah yardımcın olsun
geçmiş olsun hayatım bebeğinde nasıl bir problem var? ebru hanıma gidersen doğuma kadar seninle ilgilenir zaten uzmanlık alanı bu?
yavrumun diyaframı gelişmemiş mide ve bağırsakları akciğrelerinin üzerine çıkmış buda akciğerlerinin gelişmesini engelliyor yaşama şansı %50 doğumdan sonra amelyat olucakinşallah kurtulsun diye en iyi doktorları bulmaya çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?