Adana yaşayan hamileler doktor seçiminiz nasıl oldu?

çok teşeşkkür ederiz sanada rahat doğumlar diliyorumm..elimizden geldiğince yardımcı olmaya calısırızz aklına takılanlar herşeyi sor canım..

benimde gebelikte değilde yavrumda sorun var bu hafta randevu almaya çalışacağım umarım alabilirm ebru hanımı çok övüyorlar doğumum başkentte olucak zaten

çok geçmiş olsun allah hayırlısını versin hakkınızda bende yasadım senin yasadıklarını çok zor anlıyorum seni...
beni takip eden dr.um bebekteki rahatsızlığı görünce 3 isim vermişti cansın demir,ebru tarım,cüney evrüke ben 3ünüde gittim aynı teşhisi koydular maalesef gebeliğim sonlandırılmıştı ..dr.umun onlardan kalır yanında yokmuş bu arada:) bu gebeliğimde amniyosentezimi dr.umun isteğiyle cansın bey yaptı çok memnun kaldım..ayrıca 3ay bitip herşeyden emin olana kadar ebru hn.ada devam ettim..ben senin yerinde olsam madem başkente karar verdin araya birilerini koyar alırdım o randevuyu,gerekirse dr.un hemşiresine yalvarr beklerim yeterki baksın de...

başkente tüp bebek merkezine bi muayene olmanı tavsiye ederim...

tutaste ve siderolitesle 9 ayı beraber paylaştık,peşpeşe doğumlar yaptık çok şükür 3ümüzde meleklerimizi sağlıklı bir şekilde aldık kucağımıza sürekli telefonlaşıyoruz kırkımız cıkıncada kaynar içecez hep beraber:)) bu arada öpüyorum kızlar sizi..:))

ben doğumumu acıbademde yaptım..dr.um Erdal Candan...1.5 yıldır bir fiil benimle ilgilenen benimle üzülen benimle sevinen sanki hastası değilde yakınıymış,akrabasıymışım gibi davranan birisi...24 saat telefonu açık olan 2.kez calmasına fırsat vermeden acan,gerekirse saatlerce telefonda konusan birisi..hekimliğine zaten söylecek söz yok kısacası canım o benim:)) tek bir konuda anlaşamamıştık ben sezeryan dedim o normal dedi ben kazandım:))

doğuma gelince....21 ocak sabahı erkenden düştük yollara...odamızı geceden süslemiştik,yatışımızda yapılmıştı o yüzden direk odamıza çıktık..fotoğrafçımız geldi bikaç kare pozdan sonra .drum geldi birazdan gidiyoruz değince sanki bebeğimden ayrılacakmışım gibi hissettim neden ölee oldu hala anlamış değilim gerçi karnımdaki halini inanılmaz özlüyorum bebeğimin suan ,o ayrı bir konu:))neyse;

asansöre fotoğrafçımız,eşim ve ben asansöre bindik ben birden ağlamaya başladım beni tanıyanlar biliri hikayemi ağlama sebebim doğum korkusu değildi zaten 9 aydır çimi kemiren amniyosentezin temiz çıkmasının bile beni tatmin etmediği o korkuydu bebeğim sağlıklı mı??ya hastaysa artık yüzleşme vaktiydi...doğumhaneye girdiğimizde hala ağlıyordum gözümün önünde tek görüntü kalmıştı eşimin bakışları...epidural için işlem başladığında o korku gitti birden panik geldi çünkü epidurali bir türlü yapamadık vücüdum kabul etmedi 35 dk. uğraştılar ve artık genel anesteziye cevirme kararı almak üzereyken son denemede gerçekleşti ama o 35 dk.ömrümden gitti...omuriliğimdeki kaslar olması gerekenden fazla gergin ve sertmiş sanırım..tansiyonum 17ye çıkmıştı...neyse hemen doğumu başlattılar kafası gözüktü diye bir ses duydum ki kızım ağlamaya başladı...doğumdan bikaç gün sonra hatırladım ki sürekli var mı bişey ,parmakları tam mı,ayakları normal mi diye sorup duruyordum defalarca sordum sanırım hemşirelerde bıkmadan cvp verdi tabi neden takıntı yaptığımı anlamamışlardır heralde..o ara foto falan çeklimiş ben farkında değilim..kalp atışlarım ve tansiyonum çok yükselmişti anestezi dr.u bebeğini götürüyoruz seni biraz dinlendirelim dedi ve gerisi hatırlamıyorum uyutmuş benii hafiften...uyandığımda odadaydım gerçi ayık çıkmışım ameliyathaneden ama hatırlayamıyorum odaya nasıl geldiğimi...uykusuz dakikalr o andan itibaren başladı ve hala devam ediyor düzene sokamadık uykumuzu:))

2 gece yattık hastanede 3.gün taburcu oldum ben ama bebek sarılık olduğu için aynı odaya kızımız yatırdık bizde refakatçi kaldık ve 1 gün fototerapi aldı, çok zor geçti o 24 saat çünkü gözlerini kapatan bantı istemedi sürekli ağladı eşimle bizde ağladık ellerini tuttuğumzda sakinleşiyordu eşim saattlece ayakta duurup ellerini tutuyodu o da sıkı sıkı tutuyordu babasını elini...kayahanın ninnisini dinletitk sürekli sakinleşsin diye işede yaradı zaten ben hamileyken dinletiyordum alışıktı o ninniye...

sezeryana gelince ilk 2 gün otutrup kalkarken tabiki ağrım oldu eşimin yardımıyla yaptım yürüyüşlerimi zaten ağrı makinası takmışları ağrı hissedince basıyordum düğmeye hooop geliyordu ilaç kesiliveriyordu sızılar çok konforluydu..3.gün hiçbirşeyim kalmamıştı ne ağrı ne sızı,zaten dikişlerimide cok güzel yapmış dr.um ..hiçbir sıkıntım olmadı eve gelirgelmez yaptım banyomu..5.günde bantları çıkardı dr.um hepten rahatladım..

kızım şimdi 18 günlük yanımda uyuyor ve ben her.dk şükrediyorum allahıma 3 yılın sonunda onca olmusuz tedavinin,bebek kayıplarının ardından bana sağlıklı bir evlat verdiği içinn...allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasınnn

Carmen,gozunaydin!Allah anali babali saglilkli bir sekilde buyutmeyi nasip etsin ins.Darisi bana :)

carmencim Allah analı babalı büyütsün prensesinizi hayatı boyunca bir gün bile hastalık nedir bilmesin.Sıkıntılı günlerinin ardından sağlıklı bir bebek sahibi oldun umarım hayatın boyunca böyle sıkıntılar hiç yaşamazsın hiç bir anneye de Allah yaşatmasın.

En mutlu son budur heralde :)Gerçekten yaşayan anlarmış:)Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza

kızlar bir şey soracağım sizlere.Ben 28. haftamdayım ve inanılmaz kasık ağrılarım oluyor.Yürürken kalkarken canım çok yanıyor.Geçici bir şey midir acaba?Sizde de oluyor mu ya da olmuşmuydu?

malesef ebru hanım görmedi ama çok doktor gördü teşhis aynı doğduğunda gücü olursa amelyat olucak urtulacak inşallah hayırlısı bakalım bekliyoruz

kızlar bir şey soracağım sizlere.Ben 28. haftamdayım ve inanılmaz kasık ağrılarım oluyor.Yürürken kalkarken canım çok yanıyor.Geçici bir şey midir acaba?Sizde de oluyor mu ya da olmuşmuydu?

aynı ağrı bende de var ne oturduğum yerden kalkabiliyorum nede yürüyebiliyorum doktora sordum yatış pozisyonunla kaynaklı sırtüstü yatma sola dön yat ve bacak arana ince bir yastık al dedi.. komşularda bebeğin normalden aşağıdadır dedi

Bende pazartesi günü gideceğim doktora kesinlikle sorcam bunu.Ne yatakta rahat edebiliyorum ne de otururken sanki 9 aylık olmuşum gibi paytak paytak yürüyorum çok sinir bozucu gerçekten.
Kuzun inşallah güçlü olacak canım.Ama bebişler güçlerini annelerinden alırlar.Sen güçlü ve sağlam dur ki bebeğinde senden etkilensin ve güçlü olsun.Allahın izniyle bugünlerde geçer.Dualarımız seninle canım gücümüz yettiğince desteğe hazırız.

amin inşallah kurtulur inşallah...
sen de sor bakalım sana ne diyecek doktor bnm hala ağrıyor yatarken hep sola dönük uyuyamıyorum ki napayım

Carmen canim hayirli ugurlu olsun bebisin cok duygulandim hele ki babasinin elini tutunca sakinlesiyordu kismini okudugumda tutamadim gozyaslarimi Allah saglik afiyet huzur dolu bir hayat nasip etsin ailene.

Canım benimde aynı haftalarda kasık agrım olmuştu doktor idrar tahlili istedi idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç verdi bol sıvı iç dedi.Ben aynı idrar tahlilini sağlık ocağında tekrarladım orada cıkmadı ama ben bol bol su içtim istersen bir idrar tahlili yaptır

amin inşallah kurtulur inşallah...
sen de sor bakalım sana ne diyecek doktor bnm hala ağrıyor yatarken hep sola dönük uyuyamıyorum ki napayım
Aynen canım hep sola dönük nasıl yatalım.Bende inat ya dönünce canım yanıyo ya habire dönesim geliyo:)Bugün gittim cenap beye.Anlattım problemi hemen bakalım bebeğe bir dedi.Bebekte sorun yok dedi.Çalışma yat erken doğum riski olabilir bu aylardan sonra dedi.İdrar ve kan tahlili yaptık sıkıntı olursa ben seni ararım dedi aramadı.Bakalım beklicez.

Bugün gittiğimde demek idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi.Ama sanırım temiz çıktı.Çünkü sıkıntı olursa döneceklerdi ama dönmediler.İki hafta sonra tekrar bakcam dedi.Banada bol bol su içmemi tavsiye etti.Valla annemin kıymetini daha iyi anladım...

essmecim sen yinede ara unutmuş atlamış olabilirler.Birsürü gebelik takibi yapıyorlar.Bol bol su iç geçer merak etme.Gebelerde sık karsılasılan bir durummuş.

kasık ağrım yetmiyor gibi birde kaşıntı başladı bende heryerim çok fena ve dayanamıyorum 2 gündür kıpkırmızı kabarcıklar oldu heryerde, çikolatadan sanıp yemeyi bıraktım ama geçmedi doktora gidicem sanırım

Canım bende alerjik bir bünyeye sahibim maalesef.Bende yumurta yapar.Bir de aklıma kullandığımız vitaminler geliyor.Vücut fazla vitaminede tepki veriyor diye biliyorum.İlaçların bir yan etkilerine bak istersen ve tabiki hiç geçmeden doktoruna sor.Geçmiş olsun canım

kan tahlili oldum bugün yarın çıkacak sonuçları inşallah bişe çıkmaz doktor karaciğer enzimlerinden şüphelendi bi de merhem verdi ama yine kaşınıyorum tabi

kan tahlili oldum bugün yarın çıkacak sonuçları inşallah bişe çıkmaz doktor karaciğer enzimlerinden şüphelendi bi de merhem verdi ama yine kaşınıyorum tabi
İşte kullandığımız vitaminler vücuda fazla geliyorsa karaciğerini zorluyor olabilir.Bir şey çıkmaz canım sıkma canını.İyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…