- Konu Sahibi siderolites
-
siderolitescim Rıza bey bana da korkuyorsan sezeran yapalım dedi hemen gününü söyledi ben tabi kararsızım hala ama başka da sansım yok gibi. Çok sakin gercekten de işini yapıyor gerisiyle ilgilenmiyor sanırım :)evet gereksiz tahlil yaptırmıyor hamile olan başka arkadaşlarım bir sürü tahlil yaptırıyorlardı taramaya bile göndermedi bizi ya bu adamın ultrason cihazı cok iyi ya kendisine çok güveniyor bilemiyorum sonuç olarak Adananın tecrübeli ve eski doktorlarından diye içimi rahatlatıyorum insallah bende doğumdan sonra seninle aynı seyleri söyleyebilirim bizim dr.la ilgili.
ultrason makinası süper değil kendine çok güveniyor benide taramaya göndermedi ben gizli gittim ebru tarıma:) ben doğumdan önce yazdıklarımı mutlaka oku benim son güne kadar normal mi sezaryen mi belli değildi:) evet normal doğum için pek şansın yok ama rıza bey yapacak ise sezaryenden hiç korkma bence allahın izniyle kurtulursun bebişine kavuşursun :)
ben de Riza beye gdiyorum ama 2 li testimi yaptirdi seker yuklemesi de yaptircaz sorun gozukmuyor cok sukur testler de .Benim daha zamanim var doogum icin 17 hafta +5 gunluguz daha teyzeleri :)ama karnimiz baya buyuk boy olmayinca:)Ben de suslemeyi kendim alicam ve yapicam niye bosuna para odeyeyim ki.Burdaki tum paylasim yapan arkadaslara tesekkurler cok yardimci oluyorsunuz.Allah bize hayirli dogumlar sizede bebeklerini saglikla buyuteceginize guzel gunler versin :)
Canım melek girmeze gidiyorsun orda bijuterilerin olduğu bi sokak var .Orda bu süsleme malzemeleri tüller ne ararsan var hemde uygun bi fiyata.sen ne istediğini söylüyorsun onlar veriyor.Ben tülü aldım ama inan hatırlamıyorum kaç metre.Satıcı soruyo zaten nere için alıyorsun diye kapı için kendi kesip veriyor.Çok haklısın ayrıca süsleme için fazla istiyorlar.Süslemeyi ben yaptım sepeti şekeri vs .hepsini melekgirmezden aldım 180tl gibi bi fiyat tuttu.inşallah siderolitescim tüm annelere bebeklerine sağlıkla kavusmak nasip olur.Senin yazdıklarının hepsini okudum inan bana çok destek oldu yazdığın hersey bende aynen senin gibi pimpirikli bir tipim başka doktora gitsem belki yine aynı hissedecektim bilemiyorum millet benim doktorum söyle ilgileniyor böyle ilgileniyor deyince daha da panik oluyorum hayırlısı Allaha emanet Bazı sorularım var canım Sezeryan sonrası pansuman yapılmadığını ve doktorun sadece ameliyat bölgesine ertesi gün sprey tarzında birşey sıktığını söyledi sezeryan yapan bir arkadasım acaba bizim hastanede de böyle bir pratik uygulama var mı?Sonda da cok korkutuyor beni ne zaman cıkartıyorlar?Birde ben süsleme istemiyorum basit bir süsleme için 600 tl saçma geldi kapı için tül alıcam aldıysanız ebatını ne kadar aldınız?ve son olarak hastanenin fotoğrafçısından memnun kaldınız mı?
Bebişinle güzel mutlu sağlıklı günler cnm...
Canım şimdi senin doğumunu yapacak mı yapmayacak mı doktorun?Drum suphi bey , medline hastanesinde. Nasil olcak hastanenin ortaklarindan degil misiniz diye sordum. Dogumlarimi ameliyatlarimi yine burda yapcam ortakliktan ayrilmiyorum dedi. Yine de kafam cok karisik.
merhaba arkadaşlar;
ben de medline dr. rıza beye gidiyorum. henüz 2 defa gittim. çok sohbeti yok :)) . baktı, bir iki bişe söledi toplam 10 dk sürdü. tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler..
Canım melek girmeze gidiyorsun orda bijuterilerin olduğu bi sokak var .Orda bu süsleme malzemeleri tüller ne ararsan var hemde uygun bi fiyata.sen ne istediğini söylüyorsun onlar veriyor.Ben tülü aldım ama inan hatırlamıyorum kaç metre.Satıcı soruyo zaten nere için alıyorsun diye kapı için kendi kesip veriyor.Çok haklısın ayrıca süsleme için fazla istiyorlar.Süslemeyi ben yaptım sepeti şekeri vs .hepsini melekgirmezden aldım 180tl gibi bi fiyat tuttu.
Canım tüm kadın doğum doktorları aynı şekilde yaklaşıyorlar.Ama gebelik ilerleyince hatta doğuma yaklaşınca ilgi ve alaka da artıyor.Merak etme:)merhaba arkadaşlar;
ben de medline dr. rıza beye gidiyorum. henüz 2 defa gittim. çok sohbeti yok :)) . baktı, bir iki bişe söledi toplam 10 dk sürdü. tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler..
süsleme için halkalar satılıyor hani şu kapıya asılanlardan.Ben kurdela aldım o halkalardan aldım.Kurdelayla halkayı sardım üzerinede keçe süslerden alıp silikonla yapıştırdım.Bide tülden kuyruk ekledim :)oldu bitti:)kapı için tül aldım.Aslından daha az da tutabilirdi ben bebek şekeri süslerini biraz pahalısından aldım.Çok sevimli kuzular vardı.tanesi 2.5 tl .O aslında fiyatı yükseltti.Fırsat bulursam ekleyebilirm resimlerini.Sen kafanda ne yapmak istediğini tasarla.Gerisi kolay melekgirmezde hepsi var.Ben üç dükkana baktım şu an ismini hatırlamıyorum ama bebek şekeri malzemelerinin üst katta satıldığı bi dükkan vardı en çok orayı beğendim.Tesekkürler esmeecim daha gidemedim bakalım haftaya insallah bir gitcem melekgirmeze 180 tl nerde 600 tl nerde :)Süsleme için başka neler aldın?
süsleme için halkalar satılıyor hani şu kapıya asılanlardan.Ben kurdela aldım o halkalardan aldım.Kurdelayla halkayı sardım üzerinede keçe süslerden alıp silikonla yapıştırdım.Bide tülden kuyruk ekledim :)oldu bitti:)kapı için tül aldım.Aslından daha az da tutabilirdi ben bebek şekeri süslerini biraz pahalısından aldım.Çok sevimli kuzular vardı.tanesi 2.5 tl .O aslında fiyatı yükseltti.Fırsat bulursam ekleyebilirm resimlerini.Sen kafanda ne yapmak istediğini tasarla.Gerisi kolay melekgirmezde hepsi var.Ben üç dükkana baktım şu an ismini hatırlamıyorum ama bebek şekeri malzemelerinin üst katta satıldığı bi dükkan vardı en çok orayı beğendim.
canım zaten ikli testte sorun gözükmüyorsa devamını yaptırmıyor seker yükleme içinde ben lab.sordum aç gel dediler.Rıza Beye de hocam ben aç geldim dedim bana böyle gelmemi söylediler dedim kızdı labaratuvardakilere bişey bildikleri yok bu test tok yapılır ama olsun dedi sen doktora sor mutlaka yaptırmadan.sana rıza beyi kim tavsiye etmişti canım?
canim benim esim yabanci dolayisyla hem isinde iyi hem de ingilizce bilen bir doktor lazimdi.Riza bey bundan once amerikan ussundeki hastanede calismis.Esimin patronu ve diger mesai arkadslari yillar onceki dogumlarini onlar yapmislar ayrica duyduguma gore yillarin sosyete doktoruymus yani herkes guveniyor ona.test icin 20 li hftalarda yapilacagini soyledi seker testi.tamam sorarim mutlaka canim 21.haftada konntrole gidicegim tekrar zaten
inşallah siderolitescim tüm annelere bebeklerine sağlıkla kavusmak nasip olur.Senin yazdıklarının hepsini okudum inan bana çok destek oldu yazdığın hersey bende aynen senin gibi pimpirikli bir tipim başka doktora gitsem belki yine aynı hissedecektim bilemiyorum millet benim doktorum söyle ilgileniyor böyle ilgileniyor deyince daha da panik oluyorum hayırlısı Allaha emanet Bazı sorularım var canım Sezeryan sonrası pansuman yapılmadığını ve doktorun sadece ameliyat bölgesine ertesi gün sprey tarzında birşey sıktığını söyledi sezeryan yapan bir arkadasım acaba bizim hastanede de böyle bir pratik uygulama var mı?Sonda da cok korkutuyor beni ne zaman cıkartıyorlar?Birde ben süsleme istemiyorum basit bir süsleme için 600 tl saçma geldi kapı için tül alıcam aldıysanız ebatını ne kadar aldınız?ve son olarak hastanenin fotoğrafçısından memnun kaldınız mı?
Bebişinle güzel mutlu sağlıklı günler cnm...
madem bu adam orda çalışmış incirlikteki gebeler hep normal doğum yapıyorlarmış medline da bizlere neden sezeryan öneriyor? :)
madem bu adam orda çalışmış incirlikteki gebeler hep normal doğum yapıyorlarmış medline da bizlere neden sezeryan öneriyor? :)
canim turk sisstemiyle amerikan bir degil ki eminim vardir bi durum hem dr lar kesme parasi almiyor mu ?
medlıneda normal doğum ve sezaryen doğumun fiyatı aynı kızlar incirlikte ki durumda tamamen onların yasalarıyla ilgili sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?