Adana yaşayan hamileler doktor seçiminiz nasıl oldu?

Bebek şekerlerini yapmadım daha yaptığım zaman sana söz eklicem:)bende sabunları seviyorum şekilli şekilli.araştırdım benmari usulü eritiyormussun sabunları sonra istediğin kalıba döküyorsun.kalpli bebişli bi silikon kalıp bulursam denicem.Zaten evdeyim artık başladım doğum iznine:)Balon olayına girmem heralde ya yeter bu kadar.Kurabiye işini de araştırdım.Kalıp olduktan sonra basit gibi.normal kurabiye pişiriyorsun.Şeker hamurları hazır satılıyor zaten.Hafta sonu metroya gitmeyi düşünüyorum orda bulabilrim.Deneme yapcam bakalım:)Bebek kurabiyelerini ziyapaşada butik pastaneler var orda bulabilrsin bu arada

evet haklısın para için çok daha saçma seyler yapan doktorlar var canım. özel hastanelerde durum böyle mesela devlet hastanelerinde annenin hayatı tehlikeye girmez ise kesinlikle sezaryene almıyorlar. bizim bir tanıdığımız devlet hastanesinde doğum yaptı 42. haftaya girmişti artık bebek 4300g dı sancısı yok yinede sezaryen yapmamışlar ve kızcağız çok bekledim doktor sezaryene alsın diye ama almadı dedi ve kızcağız suni sancı ile 4300lük bebeği 25 adet dikiş ile doğurmuş doktorda çok korkmuş. hatırlamak bile istemiyor kızcağız 25 dikiş ne demek ya. düşünün bu durumda bile normal doğurtuyorlar devlet hastanesinde bizde de böyle yani incirliktekiler için de aynı durum geçerli burda medlıne ile anlaşma yapmışlar bu şekilde.

benim dr da medline da cenap bey.Aynı rıza bey gibi normal doğuma gelmiyor.Benim anladığım kadarıyla belli bir yaşa ve kariyere gelmiş doktorlar hep böyle davranıyor.Hatta pazartesi gittim Cenap Beye hadi erken doğum oldu gece suyum geldi bişi oldu nasıl ulaşcaz siz diye sordum.Cevap yine yuvarlak oldu.Ben gelmeye çelışırım ben gelemesemde Eray Bey icapçı gece acil doğumlara o giriyor genelde dedi.Allahtan Eray bey de iyi bir doktor:)Bebişimiz akıllı olacak süpriz yapmıcak yani kısacası:)

teşekkür ederim cevabın için. benim hamilelik de 1 hafta geriden gidiyor. iyi düşünmek istiyorum. umarım herşey yolunda ilerler.

teşekkür ederim cevabın için. benim hamilelik de 1 hafta geriden gidiyor. iyi düşünmek istiyorum. umarım herşey yolunda ilerler.
Canım kötü şeyler düşünme.Aslında normal bir hafta önden ya da geriden gitmek.Bebişler o açığı kapatıyorlar.Benimde bir hafta geriden geliyor.Bunun nedeni geç dölenmeymiş.Bu da bir sorun olmuyor son adet tarihini bir hafta sonraya atıyorsun sorun kalmıyor:)

iste hersey dr a gore degisiyor canim ama durup duruken de okadar aci cekmek ve 25 dikisssss allahim esirgesin yahu.Oyle bir dogumdansa sezeryan daha mantikli geliyo iste saglikli olsun diye sagliktan olmakta var

Evet canım bende sabunlara bayılıyorum kalıbını bulabilsek keşke KURABİYEM - Adana Butik Kurabiye - Aybike Yeşil - Bebek-Düğün-Doğumgünü-Yılbaşı-Özel Gün Kurabiyeleri su linktekinden bahsediyorsun değil mi?bende onu beğeniyorum ama şeker mi sabun mu karar veremiyorum.haklısın aslında kurabiye de yapılabilir metroya hiç gitmedim bende gideyim belki buluruz.

teşekkürler canım

Ben bir kaç yerde izledim nasıl yapıldığını.Metroya gidersem yazarım sana eğer malzeme yoksa boşuna gitmezsin:)

Melek girmeze ben de gitmek istiyorum. Bebek sekerini tek tek dusunmuyorum. Beni istemeye geldiklerinde gelen gumus tabagi beyaz kurdela ile ve boncuk ile susleyip icine badem sekerleri ve cikolatalar koyup oyle ikram etmeyi dusunuyorum. Eve gelenlere de kendi yaptigim keceden cinar yapragi figurlu anahtarliklardan dagitcam hediye etcem. Kapi susune daha karar vermedim

Yapacak ama nasil olcak bilmiyorum. Hastane disaridan baska bir dr geldiginde ekstra ucret aliyor umarim bu sekilde olmaz
Hmm evet dışarıdan gelen doktor ekstra ücret alıyor.Ama sanmıyorum anlaşması devam ediyordur seni mağdur etmez heralde.Aslında çaktırmadan sorsanız hastane ücreti için kiminle muhatap olmamız lazım falan gibi...

O da iyi fikir.Keçeyi bende seviyorum melekgirmezde de var keçeler bayaa popüler:)Bence kapı süsünede karar ver öyle git.Çünkü çok çeşit var kafan karışıyor.

kızlar konunun dışına çıktık bıraz ama hamıleyken gittiğiniz dikkatlı bır kuaför varmı? ben saçımı boyatmayı düşünuyorum.

merhaba arkadaşlar.İlk hamileliğim ve çok tecrübesizim. Medline hastanesinde Emine Nuray hanıma gidiyorum.Başka giden ve yorumu olan var mı acaba doktorla ilgili...

merhaba arkadaşlar.İlk hamileliğim ve çok tecrübesizim. Medline hastanesinde Emine Nuray hanıma gidiyorum.Başka giden ve yorumu olan var mı acaba doktorla ilgili...
Medline da normal doğum yaptıran ender doktorlardan.Eray beyle beraber icapçı olduğunu duyduğumuz için tanışmıştık kendisiyle pek güler yüzlü karşılamamıştı bizi belki hastası olmadığımız için.Genç bir doktor.Ve ayrıca hamile olduğunuda unutma.Okuldan bir arkadaşımın eşini takip etmişti.Onlar memnundu.Sorularına sıkılmadan cevap verdiğini filan söylüyordu.Ayrıca eşi normal doğum yapmak istiyordu ve yaptıda.Sancısı tutmuş gece hastaneye gelmişler doğum anında doktor hanım gelmiş.Arkadaşın dediğine göre doktor gelmesede olurmuş çünkü doğumu eşi yapmış:)

kızlar konunun dışına çıktık bıraz ama hamıleyken gittiğiniz dikkatlı bır kuaför varmı? ben saçımı boyatmayı düşünuyorum.
Bende boyatmıyorum canım.Bu konuda doktorlar bile ikiye ayrılıyor.Riske atma bence sık dişini birazcık:)

kaç aydır gidiyorum hamile olduğunu hiç farketmemiştim aslında benim gebelik biraz anormal oldu ve bu yüzden fazla ilgi bekliyorum galiba. doktor da fazla konuşmuyor muayene beş ya da on dakika sürüyor en fazla ve ben doğum yaklaştıkça nasıl yapıcam diye kara kara düşünüyorum... doğuma kendisi gelse bari :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…