- Konu Sahibi siderolites
-
İşte kullandığımız vitaminler vücuda fazla geliyorsa karaciğerini zorluyor olabilir.Bir şey çıkmaz canım sıkma canını.İyi düşün iyi olsun
kasık ağrım yetmiyor gibi birde kaşıntı başladı bende heryerim çok fena ve dayanamıyorum 2 gündür kıpkırmızı kabarcıklar oldu heryerde, çikolatadan sanıp yemeyi bıraktım ama geçmedi doktora gidicem sanırım
kan tahlili oldum bugün yarın çıkacak sonuçları inşallah bişe çıkmaz doktor karaciğer enzimlerinden şüphelendi bi de merhem verdi ama yine kaşınıyorum tabi
çok geçmiş olsun lavinya.. aynı dertten muzdaribim,sinirbozucu bi kaşıntı:44:.. bende kan vereceğim nasılsa bi karaciğer enzimlerine baktırayım .. demek merhemin faydası olmadı..
haftaya kontrolüm var, bi çözümü olsa iyi olurdu :26:
İnşallah canım.Sen moralini yüksek tut.Dualarımız seninle.Ben hep darda kaldığımda Fetih suresini okurum çok da faydasını gördüm.Doğuma girmeden önce sende oku istersen.Allah yardımcın olsun canım.İyi haberlerini bekliyoruz inşallahdaha tahlil sonuçları belli olmadı ama perşembe(37+2) sezeryan ile doğum gerçekleşecek inşallah, inşallah yavrum kurtulur dua edin
İnşallah canım.Sen moralini yüksek tut.Dualarımız seninle.Ben hep darda kaldığımda Fetih suresini okurum çok da faydasını gördüm.Doğuma girmeden önce sende oku istersen.Allah yardımcın olsun canım.İyi haberlerini bekliyoruz inşallah
Kizlar Adana'da yasanan olayi duydunuz mu? Cuneyt evruke ile ilgili.
Evet ya cok talıhsız bır olay bende cuneyte gıdıyorum hatta dun daha gıttım, zaten treddutluydum bunuda duyunca ıyıce sogudum zaten psıkolojım alt ust bıde bu olayı duyunca, ıster ıstemez , doktor arıyorum, adanada dogru duzgun kadın dogumcu kalmadı resmen, s
cok uzucu yaa gorunce sok oldum ama bu adamda bı rahatlık vardı yaa bıgun basına boyle bısey patlıyca bellıydıı duyarsız rahat adamın tekı cocugum oldu dıosun aa cok uzuldm dıyor yapmacık ne ılgılenme var ne bısey!! ama el mahkumdu ıstee sımdı hangı doktora gıdeceeemm bende bılmıyorm ya off
ayen aynen canım bende kime gidecegimi şaşırdım bıde ben şuan kimyasal gebelik gecirdim psikolojim cok kötu, ama bu faruk demırı duydum cok ıyı dıolar yada selcuk dogan ve erdal candan acıbademden, bunlara iyi diolar, cuneytte artık zor gıderım valla, zaten guvenmıyodum tam sogudum, ama son bı kez gıtmem gerek bu hafta, sonra bırakacam,
Evet ya cok talıhsız bır olay bende cuneyte gıdıyorum hatta dun daha gıttım, zaten treddutluydum bunuda duyunca ıyıce sogudum zaten psıkolojım alt ust bıde bu olayı duyunca, ıster ıstemez , doktor arıyorum, adanada dogru duzgun kadın dogumcu kalmadı resmen, s
kızlar tutaste ve benim doktorum rıza tazeydi süperdir her dediği çıkar sakindir fazla sakin:) gereksiz hiç bir tahlil yaptırmaz ama tahlilleride atlamaz ve sezaryen doğumda süperdir ne acı ne de iz biz çok memnun kaldık öneririm.carmenin doktoruda çok iyi benim o doktora giden başka arkadaşlarımda çok memnundu. ebru tarımda iyi ama başkentte dayanamazsınız çok kalabalık ve ebru hanımdan randevu almak çok zor buarada lavinyanın durumu nasıl ulşana var mı bebek nasıl çok merak ediyorum allah yardımcısı olsun.
Canım Cüneyt Beyin her önüne gelenden aminosentez istemesi gibi bir huyu var.Daha öncede vukuatlarını duymuştum.Bi arkadaşımın çocuğunun olma ihtimali çok düşüktü ama Allah nasip etti hamile kaldı önemli bir bebekti yani.Prof diye Cüneyt Beye gittiler.Bu çocuk downlu diye yapıştırdı.Ama çocukta hiç bişi çıkmadı.ya ne bilim bir süre sonra herşey çok basit görünüyo heralde doktorlara .Ama çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin yakınlarınaBen hic gitmedim gormedim tanimam ama cok da suclu gormedim dru. Sonucta amniyosentezin risklerini biliyoruz dusuk tehlikesi hep risktir. Diger bebek icin de kotu oldu malesef. Komplikasyon riski de var ama cok nadir bu da anneye denkgelmis. Cuneyt bey baska bir ameliyattayken nasil cikip yetissin. Bu riskleri bilmek icin google bile yazmak yeterli. Suclu ne aile ne de dr talihsizlik sadece. Kim hastasini bile bile olume goturur? Hicbir dr hele prof bunu goze almaz
Cok uzucu cok yazik.
Sen ne yapacaksın peki;?Sezeryan mı 25 nisan normal doğum mu?Benim drum da hastaneden ayriliyormus 18 nisanda. Dogumum 25 nisan gorunuyor. Canim cok sıkkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?