- Konu Sahibi siderolites
-
Ben almadim o paketi cok gereksiz, kurabiyeleri kendim yapiyorum, oda suslemesini ve kapi susunu de ben yaptim. Hatta gelenlere hediyelik magnet de yaptim, emegim disinda 200-250 tl ye mal ettim, medlina sadece oda suslemeye 500 istiyo, paket cok anlamsiz.
Artik bebisler oldugu icin faxla giremiyoruz anca gordm msji kusura bakma. ..bnm banka sigortm var acibademlede ant var diger sig hakkinda bilgm yok açıkçası cnm..Sayfayı takip etmeye çalıştım.Bebeklerini kucağına alan herkese geçmiş olsun.Çok güzel bilgiler vermişsiniz.Ben de bebek düşünüyorum.Planlı olsun diye bir jinekoloğa gittim.Toksoplazma ve rubella testlerini yaptıramadım çünkü özel de çok pahalıydı.Sağlık ocağında yaptırın dediler.Bir de Smear yaptırmadım.Şikayetim yok diye.Acaba yaptırmak gerekir mi?Toksoplazma testini özelde SGK karşılamıyor.Sizler gebeliğe nasıl hazırlandınız?Başkentten randevu alayım dedim.Yazdıklarınız gibi sorunlu gebeliklere,tüp bebeğe bakıyoruz dediler.Ben de orayı düşünmüştüm ama olmayacak galiba.Ben henüz hamile değilim.Ama planlı olsun sürpriz olmasın diye araştırıyorum.Gebe kalmadan önce toksoplazma rubella testlerini yaptırmak gerekir değil mi?Carmen çok geçmiş olsun Acıbadem'i bende çok duydum.Senin hikayeni okuyunca ilgimi çekti.Sgk ile anlaşması yok.Özel sigorta yaptırsam nasıl olur?
Bebişim oldu kızlaarr:)Hatta 15 günlük olduk bile:)Allah Herkese tattırsın bu güzel duyguyu inşallah...
Artik bebisler oldugu icin faxla giremiyoruz anca gordm msji kusura bakma. ..bnm banka sigortm var acibademlede ant var diger sig hakkinda bilgm yok açıkçası cnm..
Gozun aydin allah anali babali buyutsun
mrb kıslarrrr bende adanadan hamişimm benim doktorum Ortadoğu hastanesi hicran giriş hanım çok memnunum ben hiç araştırmadan evlenmeden önce ve evliliğimde gitmiştim ve hamile oluncada yine ona gittim kendisi çok iyi bir doktor daha sonra araştırdmki gidenler çok memnun kalmış eşimin akrabasından bir bayan 2 düşük yapmış metroparkta şuanki adı değişmiş sanırım hicran hanıma gitmiş ve 3. bebeği sağlıklı bilemiyorum herkesin kendi tercihi
Lavinya dogum yaptin mi acaba? Nasilsin?
Bende çok merak ediyorum lavinyayı.Ne yaptı acaba?Bebiş nasıl?İnşallah güzel haberlerle döner aramıza
doğum yaptım ancak bebeğim 10 gün dayanabildi kaybettik oğlumuameliyat oldu ama sonra durumu kötüye gitti
doğum yaptım ancak bebeğim 10 gün dayanabildi kaybettik oğlumuameliyat oldu ama sonra durumu kötüye gitti
Gözün aydınn:))Allah analı babalı büyütsün.Doğdu doğacak derken 2,5 aylık oldular bileBen de dogum yaptim 2.5 aylik olduk bile.
canim cok uzuldum basin saolsun allahim ins yeniden nasip etsin(((((
Kusura bakma canım yeni gördüm mesajını.Başın sağolsun canım çok üzüldüm gerçekten.Allah sana sabır versin.diyecek bişey de bulamadım valla çok üzüldüm
Medline da dogum yapan anneler benim 2 haftam kaldi az cok valizdi bebegin cantasiydi hersey hazir sayilir yine de ne koymam gerektigini biraz yazarsaniz sevinirim ama asil sorum su
Medline da vip paket almayip dogum yapanlarin bebeklerine yada kendilerine verilen hizmeti merak ediyorum.Bir de orada fotografcektirenler album mu aldiniz yoksa cekilen fotolarin hepsini 600 tl ye alabildiniz mi????
kizlar cuma gunu allah izin verirse doguma giriyorum benim icin dua eder misiniz ?cok korkuyorum medline da Riza bey yapicak sezeryan olucam bebegim biraz iri oldugundan mecburen ole olucak hatta hala asagiya inmedi kizim gelmeye niyeti yok ama gunumu beklersem 4 kilo olucak benim icinde tasimasi daha zor olucak lutfen dua edin benim icin
saol canim ins amin.ay bilmiyorum ki nasil olacak allah yardimcim olsun :)Allah yardımcın olsun canım, melez bebek nazlı olacak demek ki
yardımcıkizlar cuma gunu allah izin verirse doguma giriyorum benim icin dua eder misiniz ?cok korkuyorum medline da Riza bey yapicak sezeryan olucam bebegim biraz iri oldugundan mecburen ole olucak hatta hala asagiya inmedi kizim gelmeye niyea gunumu beklersem 4 kilo olucak benim icinde tasimasi daha zor olucak lutfen dua edin benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?