Adana yaşayan hamileler doktor seçiminiz nasıl oldu?

bende ole yapmayi dusunuyorum ama kararsiz kaldim yine de 1 gun icin cok cok gereksiz olduguna karar verdim canim

ben de su an hamileyim ama az daha bir doktor (ERAY MEMEC medlıne hastanesinde su an ) 6 haftalıkken alıyordu bebeği. KANAMAM OLDU VE EN YAKIN HASTANE MEDLINE A GİTTİM .. eray memeç di dr nin adı düşük yapmıssın kürtaj olman gerekir dedi.. ama daha sonra baska doktora gittim, tamamen tesadüfen gittim.. kesenin duduğunu söyledi.. ve haftalardır sorunsuz sekilde hamileliğim devam ediyor.. aman dikkat edin doktor secerken..

mrb kıslarrrr bende adanadan hamişimm benim doktorum Ortadoğu hastanesi hicran giriş hanım çok memnunum ben hiç araştırmadan evlenmeden önce ve evliliğimde gitmiştim ve hamile oluncada yine ona gittim kendisi çok iyi bir doktor daha sonra araştırdmki gidenler çok memnun kalmış eşimin akrabasından bir bayan 2 düşük yapmış metroparkta şuanki adı değişmiş sanırım hicran hanıma gitmiş ve 3. bebeği sağlıklı bilemiyorum herkesin kendi tercihi

Artik bebisler oldugu icin faxla giremiyoruz anca gordm msji kusura bakma. ..bnm banka sigortm var acibademlede ant var diger sig hakkinda bilgm yok açıkçası cnm..
Bebişim oldu kızlaarr:)Hatta 15 günlük olduk bile:)Allah Herkese tattırsın bu güzel duyguyu inşallah...

Gozun aydin allah anali babali buyutsun

Ben de doktorumun beni son haftalarda yari yolda birakmasi yüzünden alelacele doktor arayisina girdik bayan doktor arıyorduk ve hicran hanıma karar verdik. Eski doktorumdan daha cok isindim diyebilirim. Hakkinda sizin de dediginiz gibi iyi seyler duydum hep.Insallah dogumumu o yaptıracak...

doğum yaptım ancak bebeğim 10 gün dayanabildi kaybettik oğlumu ameliyat oldu ama sonra durumu kötüye gitti

Kusura bakma canım yeni gördüm mesajını.Başın sağolsun canım çok üzüldüm gerçekten.Allah sana sabır versin.diyecek bişey de bulamadım valla çok üzüldüm

canim cok uzuldum basin saolsun allahim ins yeniden nasip etsin (((((

Kusura bakma canım yeni gördüm mesajını.Başın sağolsun canım çok üzüldüm gerçekten.Allah sana sabır versin.diyecek bişey de bulamadım valla çok üzüldüm

sağolun kızlar çok zor rabbim kimseye yaşatmasınn...

sözün bittiği yer olduğunu biliyorum

diyecek birşey yok yaradan verdi yaradan aldı

Medline da dogum yapan anneler benim 2 haftam kaldi az cok valizdi bebegin cantasiydi hersey hazir sayilir yine de ne koymam gerektigini biraz yazarsaniz sevinirim ama asil sorum su

Medline da vip paket almayip dogum yapanlarin bebeklerine yada kendilerine verilen hizmeti merak ediyorum.Bir de orada fotografcektirenler album mu aldiniz yoksa cekilen fotolarin hepsini 600 tl ye alabildiniz mi????

Yanina alacagin en onemli seylerden biri de hasta bezi, migrosa ozel sadece migrosta satilan bir bez var sanirim adi depend idi. Kilot seklinde , bedenleri se var l, m, s . Mutlaka al, ben sezerysndan ciktigimda odama aldiklarinda hemsirelere bunu giymek istedigimi soyledim onlar da bayildilar. Cok rahat ettim , cok kanamam oldugu icin bu hasta bezi seklindeki kulota orkid taktim orkidi degistirdim kirlendikce artik ustume cikti derdi olmadi.

Ben bu paketi almadim oda suslemeyi kendim yaptim, suit oda kullandim, bir de foto toplamda dogum disinda 800 tl odedim. Serpil hanim 600 e yakin foto cekmis ve cd ye hepsini koymus . Artik serpil hn la calismiyorlar ama.

kizlar cuma gunu allah izin verirse doguma giriyorum benim icin dua eder misiniz ?cok korkuyorum medline da Riza bey yapicak sezeryan olucam bebegim biraz iri oldugundan mecburen ole olucak hatta hala asagiya inmedi kizim gelmeye niyeti yok ama gunumu beklersem 4 kilo olucak benim icinde tasimasi daha zor olucak lutfen dua edin benim icin

Allah yardımcın olsun canım, melez bebek nazlı olacak demek ki

yardımcı

Canım dualarımız seninle... Allah yar ve yardımcın olsun. hiç korkma miniğini kollarına alacağın anı hayal et sadece..Şimdiden gözlerin aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…