- Konu Sahibi siderolites
-
yardımcı
Canım dualarımız seninle... Allah yar ve yardımcın olsun. hiç korkma miniğini kollarına alacağın anı hayal et sadece..Şimdiden gözlerin aydın olsun
saol canim sen naptin nasilsiln?konusamadik bayadir senin dogum ne zaman?bebek nasil?
saol canim sen naptin nasilsiln?konusamadik bayadir senin dogum ne zaman?bebek nasil?
İyiyim canım teşekkürler. 2 haftadır ankaradayım. doğum burda olacak. doktorum en geç 8 ağustos diyor doğum için.hatta bulmaz o tarihide dedi. bakalım. heyecanla bekliyorum bekliyorum bende. minik oğlum hareketli bu aralar bayaa
posta kutun yine dolmuşgüzel haberlerini bekliyoruz. kendine iyi bak.
seninki normal olucak degil mi ?bebis kac kg annesi :)bende cok heyecanlniyim yaaaa cok ta korkuyorum
normal olacak kısmetse evet. ama tabi son ana kadar ne olur bilemem. doktor da söylüyor zaten olaki kalp atışlarında vs. bi sıkıntı olur sezeryana alırız acil diyor. sağlıklı doğsunlar da. Kilosu 2. 800 dünkü randevumda öle dedi doktor.
Canım benim korkma bol bol yavruma ve bana sağlık ver Allahım diye dua et. hayırlısıyla kurtulursunuz inşallah. Bak ne güzel günün de belli . vaktin saatin .. güzel duşunu alır hazırlanır gidersin.. sonra yavrunu kucağına alır bol bol resim çekinirsin.. kendine strese sokmaa.. doktorun ve ebeler seni rahatlatırlar gerçi o gün
Ins canim amin yaaa.umarim senin icinde hersey yolunda gider agrisiz sizisiz allah bir nefeste kurtarsin ikimizi de.benim kiz 1 hafta once 3.300 du dr 3.500-3.600 olur dedi o yuzden sezeryan olucak catii da dar olunca.Allahim bu mubarek gunler de yardimcimiz olsun ins
Canim neden oyle dusunuyosun Allah gucunu verir. Benim kuzum 4150 gr dogdu evet baya zorlandim ama dayanilmayacak gibi degildi :)Riza bey iyi doktordur ozellikle sezaryende iyidir. Allah yardimcin olsunkizlar cuma gunu allah izin verirse doguma giriyorum benim icin dua eder misiniz ?cok korkuyorum medline da Riza bey yapicak sezeryan olucam bebegim biraz iri oldugundan mecburen ole olucak hatta hala asagiya inmedi kizim gelmeye niyeti yok ama gunumu beklersem 4 kilo olucak benim icinde tasimasi daha zor olucak lutfen dua edin benim icin
Ins canim amin yaaa.umarim senin icinde hersey yolunda gider agrisiz sizisiz allah bir nefeste kurtarsin ikimizi de.benim kiz 1 hafta once 3.300 du dr 3.500-3.600 olur dedi o yuzden sezeryan olucak catii da dar olunca.Allahim bu mubarek gunler de yardimcimiz olsun ins
Canım benim gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlerin başına inşallah...kizlar tesekkur ederim evet cuma gunu allahin izniyle kizimi kucagima aldim.Saglikli cok sukur v: Emir_bebek:e hersey yolunda Allah herkesin bebegini saglikli bir sekilde kucegina almayi nasip etsin insallah
Canım benim gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizlerin başına inşallah...
cok tsekkur ederim canim amin dairisi size insallah
maşallah bebeğin çok tatlı canım.
tsekkurler canim darisi sana
Ben de doktorumun beni son haftalarda yari yolda birakmasi yüzünden alelacele doktor arayisina girdik bayan doktor arıyorduk ve hicran hanıma karar verdik. Eski doktorumdan daha cok isindim diyebilirim. Hakkinda sizin de dediginiz gibi iyi seyler duydum hep.Insallah dogumumu o yaptıracak...
doğum yaptım ancak bebeğim 10 gün dayanabildi kaybettik oğlumuameliyat oldu ama sonra durumu kötüye gitti
şimdi gördüm çok üzüldüm söylenecek bir sey yok..melegın huzurla uyusun yattıgı yerde..bende hamileliğim yarısında kaybetmiştim kızımı çok zor biliyorum ama senin durumun bin kat daha zor..allah kucagına baska bir bebek verdiğinde acın azalacak hiçbir zaman diğerini unutmuyorsun ama azaltıyor üzüntüyü en azından... ben hatırlayamadım cnm nolduda ameliyat oldu bebeğin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?