Adana yaşayan hamileler doktor seçiminiz nasıl oldu?

carmen canım ben bugün ebru hanımı aradım 16temmuza verdi randevu benim kısmet olur ise 3 aylık olacak o zaman doğmadan önce aldım ebru hanımdan randevuyu:) bskda meltem hanımdan da bu cumaya aldım randevu o da eşimin bi arkadaşı çok iyi demiş övmüş şimdi gitmesem kırılacak o da bi gidip onlada konusacağım hepsini. bende başkente sordum bugün eğer doğumu sizde yaparsam ebru hanım gelebilir mi dedim yok normal doğuma asistanlar geliyor dedi sezeryan olursa geliyormus doktorumuz.yani başkentte yapmıcam doğumu onu eledim. bsk dada doğuma iyi iyi diolar ama onuda cuma günü sorarım öyle bişey varsa ben gidemem doğumuma gelmicekse hiç bakmasın bana

kızlar canlarım benim fikirleriniz tavsiyeleriniz için çok sağolun iyiki varsınız:) kızlar ben bugün meltem aksuya gittim bi göründüm çok açıklayıcı davrandı gayet iyi anlattı vs ama sonra dedi ki ben 1 ay sonra adanadan gidiyorum:( ya dedim bende ki şansa bak kimi tavsiye ediyorsunuz dedim ben sizden önce rıza tazeye gittim ama benden bi kan tahlili bile istemedi bende kaygılandım dedim meltem hanımda dediki o tahliller zaten yapılır çok kafana takma ben zaten bugün herşeyi yaptırıcam dedi ve dedi ki ben sana acıbademde esra sagılıyı öneririm çok iyi ve ilgili bir doktordur dedi birde başkentte ebru tarımı tavsiye ediyorum ama başkentte doğum yapman zor doktor gelmez dedi.Yani sonrada rıza beyle suphi beyide öneririm dedi ama sanırım onlar benim beklentilerimi karşılayamıyor yani ben hamileliğim boyunca kafamı yastığa koyduğumda uyuyabilmek istiyorum evhamlanmak istemiyorum bunu sağlayacakta doktor diye düşünüyorum. Şimdi kızlar araştırmaya devam ben 16 temmuzda ebru tarımdan randevu aldım artık temmuz başında da esra hanımdan alacağım ve sanırım acıbademde karar kılarım ya da başkent ama başkentte doğum yapmak istemiyorum acıbadem de sigortayla anlaşması yokmuş bilemiyorum artık bakacağım.

sürekli yattığım için uzun süre giremedim kusura bakmaa...ben ebru hnm.a gittim ebru hnm 12.hafta çağırdı ikili test için....o ne söylemel istiyorsa onu söylüyor yani gerekeni söylüyor bizle normal olarak çok şey sormak istiyoruz sunu da yiyim mi ay midem de bulanıyor sunuda yapim mi tarzında bu tür seyleri üstüste sorduğunda sinirleniyormuş...ben sadece problemimle ilgili gittim o da onu hissetti ve beni çok güzel aydınlattı...bende çok soru soranlarım normalde:)))

acıbedemle görüşmüşsün evet sgk anlt.olmadığı için pahalı geliyor herkese benm şansım özel sigortam olması ben ödeme yapmıyorumm..eğer olurda acıbademe gidersen erdal beyden vazgeçme derim..24 saat tlf.a bakan bir soruna abartmıyorum yarım saat açıklama yapan mükemmel bir insan..dr.luğu zaten çok iyi onun lafını bile etmiyorum..

birde sunu söylim bsk.da yapmaya karar verirsen birde eray beyi dene o biraz daha yumusak bir insan....

meraba arkadaşlar bütün yorumları okudum bence doktor kişiden kişiye değişiyor.. ben birçok doktor değiştirdim önce üniversale hastanesinde muzaffer şengüle gittim 3 saat sıra bekliosun eledim.. sonra çok övdüler ortadoğuda nezihi kurtoğluna başladım ve hastaneye değil özel yerine gidiyordum ama bir eksiklik wardı yani beni tatmin edemiyordu birtürlü değişikti.. soru soruyordum ona daha çok var gerek yok deyip duruyordu kilo takibimi tansiyonumu hiç bişe yapmıyordu.. birgün aç karnına gel hastaneye tetik yapıcam dedi eşimle izin aldık 8.30 da randewumuz wardı gitti bekle bekle doktor yok soruyoruz nezihi beyin çalışma saatleri esnek ne zaman geleceği belli olmaz diyorlar delirecektim saat 11 e kadar bekledik.. sonra 1 kaç gün sonra kanamam oldu düşük riski war die rapor werdi bana doktor gerizekalı hastane raporu kaybetmiş bence tecrübesiz olduğum için bir nüshasını almayı akıl edemedim raporum sgk ya gidemedi ne yaptıysam olmadı tarihleri hatırlıyomusun kaç günlüktü başdan düzenleyelim diye beni oyalayıp durdular kısaca 250 tl mi yediler.. sonra 3 arkadasımın tavsiyesi ile cenap açıkkola gittim bsk metropark da.. doktor bir ilgili şaşdım kaldım benim bütün tetiklerimi yaptırdı en ufacık bişeyle bile saatlerce ilgileniyor.. düşük riski bir kez daha tekrarladı hastanede yattım kaç kere cepren aradı konusduk meltem hanım nöbetçiydi o gün o da bana çok ukala geldi.. eşi ruh sağlığında doktormuş ona git sen sinirlerin bozulmuş ağlıyorsun diyor bende heralde ağlayacağım düşük riski war bebeğimi kaybedebilirim dedim.. neyse cenap beyle devam ediyoruz çok çok memnunum bebeğimede banada çok ii davranıyor sonra tek kendine bağlı bırakmıyor adana da 4 tane pelinitoloji uzmanı warmış onlardan birini seçme hakkını sana bırakıp birinden biri taramanı yapsın diyor benden 2 ay sonra olan arkadasım cenap bey ile doğum yaptı 10 gün önce aradım nasıldı die 10 tane çocuk yapsam yine cenap beye giderim diyor.. yani doktor bence kişiden kişiye değişiyor insanı tatmin etmesiş gerekiyor..

kişiden kişeye değişme kısmı kısmı dr.un ilgisiyse sana hak veriyorum ama dr.un tanı tetkik ve tedavisiyse çok katılmayacğm..
önemli olan dr.un bir problem olduğunda onu görebilmesi düşük tehlikesi en basit şey biz bile anlıyoruz lekelenme olunca problem başladığını ama ileri tetkiklerin tanısı için bunu söylemek zorr...
ben 4.5 aylıkken normal doğumla doğurduğum kızımı hala unutamıyorum 9 haftalık hamileyim suan belki bu bebeğimi kucağıma alacm ama o bebğimi ömrüm boyunca içimde yasatacm...
çok basit ölçümü olan ense kalınlığını ölçemeyen 5.5 ken 1 gibi korkunç farkla ölçen cenap beyide hiç unutmayacm bana yasattığı travmadan dolayı gidiyorum dakikalarca konusuyordu anlatıyordu görünürde çok çok çok iyi bak şöyle iyi....bebeğin boynundaki koca kistleri göremeyen cenap beyi ömrüm boyunca affetmicm eğer farletseydi ben kürtajla bebeği erkenden aldırabilirdim onun yüzünden çok büyüdüğü için bebek 12 saat sancı çekerek doğum yaptım....
yanlış anlamanı istemem anlattıklarımı yasadıklarım bunlar...sunuda söylim gecen sene bebeği baska bir haSTAlıkta olan bir arkadasımın yakını varmış onuda görememiş...
bebekte bi sorun yoksa dr.lık kolay öenmli olan problem olduğunda görebilmek lütfen seçimlerini iyi yapın iyi tartın herşeyi...

sürekli yattığım için uzun süre giremedim kusura bakmaa...ben ebru hnm.a gittim ebru hnm 12.hafta çağırdı ikili test için....o ne söylemel istiyorsa onu söylüyor yani gerekeni söylüyor bizle normal olarak çok şey sormak istiyoruz sunu da yiyim mi ay midem de bulanıyor sunuda yapim mi tarzında bu tür seyleri üstüste sorduğunda sinirleniyormuş...ben sadece problemimle ilgili gittim o da onu hissetti ve beni çok güzel aydınlattı...bende çok soru soranlarım normalde:)))

acıbedemle görüşmüşsün evet sgk anlt.olmadığı için pahalı geliyor herkese benm şansım özel sigortam olması ben ödeme yapmıyorumm..eğer olurda acıbademe gidersen erdal beyden vazgeçme derim..24 saat tlf.a bakan bir soruna abartmıyorum yarım saat açıklama yapan mükemmel bir insan..dr.luğu zaten çok iyi onun lafını bile etmiyorum..

birde sunu söylim bsk.da yapmaya karar verirsen birde eray beyi dene o biraz daha yumusak bir insan....

kişiden kişeye değişme kısmı kısmı dr.un ilgisiyse sana hak veriyorum ama dr.un tanı tetkik ve tedavisiyse çok katılmayacğm..
önemli olan dr.un bir problem olduğunda onu görebilmesi düşük tehlikesi en basit şey biz bile anlıyoruz lekelenme olunca problem başladığını ama ileri tetkiklerin tanısı için bunu söylemek zorr...
ben 4.5 aylıkken normal doğumla doğurduğum kızımı hala unutamıyorum 9 haftalık hamileyim suan belki bu bebeğimi kucağıma alacm ama o bebğimi ömrüm boyunca içimde yasatacm...
çok basit ölçümü olan ense kalınlığını ölçemeyen 5.5 ken 1 gibi korkunç farkla ölçen cenap beyide hiç unutmayacm bana yasattığı travmadan dolayı gidiyorum dakikalarca konusuyordu anlatıyordu görünürde çok çok çok iyi bak şöyle iyi....bebeğin boynundaki koca kistleri göremeyen cenap beyi ömrüm boyunca affetmicm eğer farletseydi ben kürtajla bebeği erkenden aldırabilirdim onun yüzünden çok büyüdüğü için bebek 12 saat sancı çekerek doğum yaptım....
yanlış anlamanı istemem anlattıklarımı yasadıklarım bunlar...sunuda söylim gecen sene bebeği baska bir haSTAlıkta olan bir arkadasımın yakını varmış onuda görememiş...
bebekte bi sorun yoksa dr.lık kolay öenmli olan problem olduğunda görebilmek lütfen seçimlerini iyi yapın iyi tartın herşeyi...

Çok üzüldüm yaşadıklarına Allah kimseye yasatmasın tabii ben 2 doktora daha gittim Allahım hayırlısını wersin ilk defa memnun kalmayan biri olarak seni duyuyorum çok şaşırdım sen su an Ebru hanıma mı gidiyodun

kesinlikle çok kötü bir doktor hamile kalmadan önce gitmişdim bende akıntım war die iltihap war dedi çok acıyor dedim acıyacak tabi git bide bu halinle kocanla beraber ol daha beter olsun ne cahil insansın dedi sonra test yaptı sanki ben sormusum gibi hormonların düzgün çalışmıyor bebeğin olmaz senin dedi ayy bir ağladım çok şükür hamileyim su an bişe bildiği yok bide azarlıyor..

şok içerisindeyim, nerdeyse aynı dr. dan mı bahsediyoruz diye yanılgıya düşücem o kadar yani:53:

Çok üzüldüm yaşadıklarına Allah kimseye yasatmasın tabii ben 2 doktora daha gittim Allahım hayırlısını wersin ilk defa memnun kalmayan biri olarak seni duyuyorum çok şaşırdım sen su an Ebru hanıma mı gidiyodun

benim doktorum acıbademde erdal candan ilk bebeğimin hAStalığınıda o farketmişti.....ona devam ediyorum çokta memnunum ama annem çok ısrar etti ebru hnm riskli gebelik uzmanı olduğu için bir kere gittim 12.hafta da gidecem birde baskada gitmem heralde kendide ense kalınlığını ölçerim inşallah aynı sıkıntıyı tekrar yasamayacaksın yine dr.na devam edersin dedi....

benim doktorum acıbademde erdal candan ilk bebeğimin hAStalığınıda o farketmişti.....ona devam ediyorum çokta memnunum ama annem çok ısrar etti ebru hnm riskli gebelik uzmanı olduğu için bir kere gittim 12.hafta da gidecem birde baskada gitmem heralde kendide ense kalınlığını ölçerim inşallah aynı sıkıntıyı tekrar yasamayacaksın yine dr.na devam edersin dedi....

inş Allah bidaha yaşatmasın aklına kötü şeyler getirme.. ya aslında benimde içime kurt düşürdün ben cenap beye bide cvüneyt ewrükeye gitmişdim ikisede bişe demedi ama bir doktora daha gitsemmi geçmi kaldım acaba

kızlar metroparkta suphi eskiocak a gıden varmı ?????? yada hakkında bıse duydunuzmu???

ben daha dün gittim. fazla hastası olduğu için biraz hızlı postalıyor ama çok pimpirikli bir doktor. tetkiklerin hiçbirini atlamıyor. üstelik seninle ilgili bilgileri kaydediyor böylece her gittiğinde tekrar anlatmak zorunda kalmıyor. 4-5 doktor değiştirmiş biri olarak ben beğendim.

inş Allah bidaha yaşatmasın aklına kötü şeyler getirme.. ya aslında benimde içime kurt düşürdün ben cenap beye bide cvüneyt ewrükeye gitmişdim ikisede bişe demedi ama bir doktora daha gitsemmi geçmi kaldım acaba

ben içne kurt düşsün diye söylemedim sakın yanlış anlama...ben o dönem cenap beyin rahat tavırlarından huzursuz olup dr.uu değiştiirmeye karar verip erdal beye gitmiştim ki iyikide gitmişim herşey orda cıktı...erdal beyde 2.bir dr.da görsüm seni riskli gebelik uzmanlarından biri dedi biz de cüneyt beye gittik daha ekrana baktığı saniye o da tanıyı koydu yani cüneyt beye gittiysen bence yeterli...kaçıncı aydasın hatrırlayamdım ama 3lü test zamanı mutlaka 2.bir gözün görmesinde fayda var

ben içne kurt düşsün diye söylemedim sakın yanlış anlama...ben o dönem cenap beyin rahat tavırlarından huzursuz olup dr.uu değiştiirmeye karar verip erdal beye gitmiştim ki iyikide gitmişim herşey orda cıktı...erdal beyde 2.bir dr.da görsüm seni riskli gebelik uzmanlarından biri dedi biz de cüneyt beye gittik daha ekrana baktığı saniye o da tanıyı koydu yani cüneyt beye gittiysen bence yeterli...kaçıncı aydasın hatrırlayamdım ama 3lü test zamanı mutlaka 2.bir gözün görmesinde fayda var

dideööö gördüm şimdi 30 hafalık olmussun ee sen doğuracan nerdeyse daha ne başka doktoru:)))

kızzlarr adananın inanılmaz sıcağında bebelerini bekleyen annecikler durumlarınız nasıl? bugünlerdeki poyraz havayı serinletmekle beraber beni susuzluktan öldürecek duruma getiriyor:) cumartesi günü garip rüyalar gördüm korktum 16 temmuzda ebru tarıma gidicektim dayanamadım randevuyu önede alamadım aradım bskyı rıza tazeden randevu aldım, koştum gittim.Rıza bey beni bu defa daha ciddiye aldı sanırım hamilelik devam ediyor diye, önce gittiğimde gebeliğin devam ediyormu bakalım felan demişti çok üzülmüştüm. sanırım 12.haftadan önce beni ciddiye almıyordu.neyse gittim güzel güzel bekliyorum bakıcaz bebeye diye senin ikili test zamanı gelmiş dedi hıı dedim bi bakalım dedi bebeme baktım büyümüş hareketlenmiş maşallah şok oldum:) ama ensesini ölçemeyeceğim kafasını yaslamış dedi haftaya birdaha gel testini yapalım dedi ok dedim. sonrada dayanamadım söyledim' doktor bey sizin bu tavırlarınız beni ürkütüyor ama bir o kadar da rahatlatıyor şaşırdım napıcamı' dedim gözlerini kocaman açtı ve dedi ki'kızım hasta değilsin hamilesin herkes abartıyor gereği yok zaten hamileliklerin %90ı hiç doktora gitmese bile sorunsuz doğurur dedi.ok dedim iş için 2 hafta sonra uçağa bineceğim bineyimmi dedim bin istediğin kadar dedi. peki çay kahve devammı dedim, iç dedi, hava sıcak günde 1 saat araba kullanıyorum dedim, kullan dedi. rahat adam yani yapacak bişey yok.az tuz bol su diyerek rıza bey bir randevumuzu daha noktaladı :)

kızzlarr adananın inanılmaz sıcağında bebelerini bekleyen annecikler durumlarınız nasıl? bugünlerdeki poyraz havayı serinletmekle beraber beni susuzluktan öldürecek duruma getiriyor:) cumartesi günü garip rüyalar gördüm korktum 16 temmuzda ebru tarıma gidicektim dayanamadım randevuyu önede alamadım aradım bskyı rıza tazeden randevu aldım, koştum gittim.Rıza bey beni bu defa daha ciddiye aldı sanırım hamilelik devam ediyor diye, önce gittiğimde gebeliğin devam ediyormu bakalım felan demişti çok üzülmüştüm. sanırım 12.haftadan önce beni ciddiye almıyordu.neyse gittim güzel güzel bekliyorum bakıcaz bebeye diye senin ikili test zamanı gelmiş dedi hıı dedim bi bakalım dedi bebeme baktım büyümüş hareketlenmiş maşallah şok oldum:) ama ensesini ölçemeyeceğim kafasını yaslamış dedi haftaya birdaha gel testini yapalım dedi ok dedim. sonrada dayanamadım söyledim' doktor bey sizin bu tavırlarınız beni ürkütüyor ama bir o kadar da rahatlatıyor şaşırdım napıcamı' dedim gözlerini kocaman açtı ve dedi ki'kızım hasta değilsin hamilesin herkes abartıyor gereği yok zaten hamileliklerin %90ı hiç doktora gitmese bile sorunsuz doğurur dedi.ok dedim iş için 2 hafta sonra uçağa bineceğim bineyimmi dedim bin istediğin kadar dedi. peki çay kahve devammı dedim, iç dedi, hava sıcak günde 1 saat araba kullanıyorum dedim, kullan dedi. rahat adam yani yapacak bişey yok.az tuz bol su diyerek rıza bey bir randevumuzu daha noktaladı :)

canım daha 12. haftandasın tabiki de uçağada bineceksin arabada kullanacaksın ben 30. haftamdayım hala araba kullanıyorum ne olacak sanki ikili test bir sonrakinde 4 lü test artık her gitmene bişe testi 20. haftaya gelene kadar..doktorun yaklaşımını bilmiyorum hiç gitmedim ewet çok şükür hasta değiliz sadece bebişimiz olucak o belki seni rahatlatmak için öyle dawranıyordur bilemem.. oo seninde başladımı garip rüyaların hayırlı olsun canım doğana kadar genelde böle ben resmen dizi seneryosu görüyorum alışdım ama:) ewet sıcak bide koca göbekler sıcak dayanılmıyor:)

yaa ayy bu rüyalar acayip bi rüyamda bebek doğmuş ben uyanıp emzirmemişim uyumuşum bebe açlıktan ölmüş ağlıya ağlıya uyandım çok kafamı takıyorum heralde.Bugün gittim doktora ensesini ölçtü 1.2dedi birde kan aldı herşey iyimi dedim iyi birde kan tahliline bakacağız dedi inşallah kötü bişey çıkmaz haftaya belli olacakmış test sonucu

yaa ayy bu rüyalar acayip bi rüyamda bebek doğmuş ben uyanıp emzirmemişim uyumuşum bebe açlıktan ölmüş ağlıya ağlıya uyandım çok kafamı takıyorum heralde.Bugün gittim doktora ensesini ölçtü 1.2dedi birde kan aldı herşey iyimi dedim iyi birde kan tahliline bakacağız dedi inşallah kötü bişey çıkmaz haftaya belli olacakmış test sonucu

çok iyi ense kalınlığı maşallah...1 haftadan önce belli oluyor bsk.da arıyorlar zaten...önemli olan ense kalınlığı o iyiyse kandaki sonuçta iyi gellir korkma..

kızlar selam, ikili test sonucumu heyecanla beklerken bu bulantılarada dayanamaz oldum. bulantılarım hamileliğimle beraber büyüyor gibi:) birde ferro sanol kullanıyorum meltem hanım yazmıştı son gittiğimde rıza beye bu ilacın midemi çok kötü etkilediğini söylemiştim bırak bişey olma dedi ama kansızım dedim hamileler hep kansız olur zaten bırak ilerde bakarız dedi ama ben korkudan bırakamadım ama mide ağrısınıda çekiyorum ne yapsam bilemedim. bana tekrardan ne zaman kan tahlili yapıcak acaba?

arkadaşlar öncelikle merhaba ben 6 haftalık hamileyim. ilk kontrolüme 30 haziranda gittim. Eray Memeç e .. ayın 19.nda tekrar gidicem . Eray bey hakkında bildikleirnizi patlaşır mısınız ???

Back
X