- Konu Sahibi siderolites
carmen canım ben bugün ebru hanımı aradım 16temmuza verdi randevu benim kısmet olur ise 3 aylık olacak o zaman doğmadan önce aldım ebru hanımdan randevuyu:) bskda meltem hanımdan da bu cumaya aldım randevu o da eşimin bi arkadaşı çok iyi demiş övmüş şimdi gitmesem kırılacak o da bi gidip onlada konusacağım hepsini. bende başkente sordum bugün eğer doğumu sizde yaparsam ebru hanım gelebilir mi dedim yok normal doğuma asistanlar geliyor dedi sezeryan olursa geliyormus doktorumuz.yani başkentte yapmıcam doğumu onu eledim. bsk dada doğuma iyi iyi diolar ama onuda cuma günü sorarım öyle bişey varsa ben gidemem doğumuma gelmicekse hiç bakmasın bana
kızlar canlarım benim fikirleriniz tavsiyeleriniz için çok sağolun iyiki varsınız:) kızlar ben bugün meltem aksuya gittim bi göründüm çok açıklayıcı davrandı gayet iyi anlattı vs ama sonra dedi ki ben 1 ay sonra adanadan gidiyorumya dedim bende ki şansa bak kimi tavsiye ediyorsunuz dedim ben sizden önce rıza tazeye gittim ama benden bi kan tahlili bile istemedi bende kaygılandım dedim meltem hanımda dediki o tahliller zaten yapılır çok kafana takma ben zaten bugün herşeyi yaptırıcam dedi ve dedi ki ben sana acıbademde esra sagılıyı öneririm çok iyi ve ilgili bir doktordur dedi birde başkentte ebru tarımı tavsiye ediyorum ama başkentte doğum yapman zor doktor gelmez dedi.Yani sonrada rıza beyle suphi beyide öneririm dedi ama sanırım onlar benim beklentilerimi karşılayamıyor yani ben hamileliğim boyunca kafamı yastığa koyduğumda uyuyabilmek istiyorum evhamlanmak istemiyorum bunu sağlayacakta doktor diye düşünüyorum. Şimdi kızlar araştırmaya devam ben 16 temmuzda ebru tarımdan randevu aldım artık temmuz başında da esra hanımdan alacağım ve sanırım acıbademde karar kılarım ya da başkent ama başkentte doğum yapmak istemiyorum acıbadem de sigortayla anlaşması yokmuş bilemiyorum artık bakacağım.
sürekli yattığım için uzun süre giremedim kusura bakmaa...ben ebru hnm.a gittim ebru hnm 12.hafta çağırdı ikili test için....o ne söylemel istiyorsa onu söylüyor yani gerekeni söylüyor bizle normal olarak çok şey sormak istiyoruz sunu da yiyim mi ay midem de bulanıyor sunuda yapim mi tarzında bu tür seyleri üstüste sorduğunda sinirleniyormuş...ben sadece problemimle ilgili gittim o da onu hissetti ve beni çok güzel aydınlattı...bende çok soru soranlarım normalde:)))
acıbedemle görüşmüşsün evet sgk anlt.olmadığı için pahalı geliyor herkese benm şansım özel sigortam olması ben ödeme yapmıyorumm..eğer olurda acıbademe gidersen erdal beyden vazgeçme derim..24 saat tlf.a bakan bir soruna abartmıyorum yarım saat açıklama yapan mükemmel bir insan..dr.luğu zaten çok iyi onun lafını bile etmiyorum..
birde sunu söylim bsk.da yapmaya karar verirsen birde eray beyi dene o biraz daha yumusak bir insan....
meraba arkadaşlar bütün yorumları okudum bence doktor kişiden kişiye değişiyor.. ben birçok doktor değiştirdim önce üniversale hastanesinde muzaffer şengüle gittim 3 saat sıra bekliosun eledim.. sonra çok övdüler ortadoğuda nezihi kurtoğluna başladım ve hastaneye değil özel yerine gidiyordum ama bir eksiklik wardı yani beni tatmin edemiyordu birtürlü değişikti.. soru soruyordum ona daha çok var gerek yok deyip duruyordu kilo takibimi tansiyonumu hiç bişe yapmıyordu.. birgün aç karnına gel hastaneye tetik yapıcam dedi eşimle izin aldık 8.30 da randewumuz wardı gitti bekle bekle doktor yok soruyoruz nezihi beyin çalışma saatleri esnek ne zaman geleceği belli olmaz diyorlar delirecektim saat 11 e kadar bekledik.. sonra 1 kaç gün sonra kanamam oldu düşük riski war die rapor werdi bana doktor gerizekalı hastane raporu kaybetmiş bence tecrübesiz olduğum için bir nüshasını almayı akıl edemedim raporum sgk ya gidemedi ne yaptıysam olmadı tarihleri hatırlıyomusun kaç günlüktü başdan düzenleyelim diye beni oyalayıp durdular kısaca 250 tl mi yediler.. sonra 3 arkadasımın tavsiyesi ile cenap açıkkola gittim bsk metropark da.. doktor bir ilgili şaşdım kaldım benim bütün tetiklerimi yaptırdı en ufacık bişeyle bile saatlerce ilgileniyor.. düşük riski bir kez daha tekrarladı hastanede yattım kaç kere cepren aradı konusduk meltem hanım nöbetçiydi o gün o da bana çok ukala geldi.. eşi ruh sağlığında doktormuş ona git sen sinirlerin bozulmuş ağlıyorsun diyor bende heralde ağlayacağım düşük riski war bebeğimi kaybedebilirim dedim.. neyse cenap beyle devam ediyoruz çok çok memnunum bebeğimede banada çok ii davranıyor sonra tek kendine bağlı bırakmıyor adana da 4 tane pelinitoloji uzmanı warmış onlardan birini seçme hakkını sana bırakıp birinden biri taramanı yapsın diyor benden 2 ay sonra olan arkadasım cenap bey ile doğum yaptı 10 gün önce aradım nasıldı die 10 tane çocuk yapsam yine cenap beye giderim diyor.. yani doktor bence kişiden kişiye değişiyor insanı tatmin etmesiş gerekiyor..
kişiden kişeye değişme kısmı kısmı dr.un ilgisiyse sana hak veriyorum ama dr.un tanı tetkik ve tedavisiyse çok katılmayacğm..
önemli olan dr.un bir problem olduğunda onu görebilmesi düşük tehlikesi en basit şey biz bile anlıyoruz lekelenme olunca problem başladığını ama ileri tetkiklerin tanısı için bunu söylemek zorr...
ben 4.5 aylıkken normal doğumla doğurduğum kızımı hala unutamıyorum 9 haftalık hamileyim suan belki bu bebeğimi kucağıma alacm ama o bebğimi ömrüm boyunca içimde yasatacm...
çok basit ölçümü olan ense kalınlığını ölçemeyen 5.5 ken 1 gibi korkunç farkla ölçen cenap beyide hiç unutmayacm bana yasattığı travmadan dolayı gidiyorum dakikalarca konusuyordu anlatıyordu görünürde çok çok çok iyi bak şöyle iyi....bebeğin boynundaki koca kistleri göremeyen cenap beyi ömrüm boyunca affetmicm eğer farletseydi ben kürtajla bebeği erkenden aldırabilirdim onun yüzünden çok büyüdüğü için bebek 12 saat sancı çekerek doğum yaptım....
yanlış anlamanı istemem anlattıklarımı yasadıklarım bunlar...sunuda söylim gecen sene bebeği baska bir haSTAlıkta olan bir arkadasımın yakını varmış onuda görememiş...
bebekte bi sorun yoksa dr.lık kolay öenmli olan problem olduğunda görebilmek lütfen seçimlerini iyi yapın iyi tartın herşeyi...