Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Adana'da kreş arıyorum.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhaba Çukurova bölgesinde onereceginiz özel ya da devlet kreslerini söyler misiniz lütfen? Mümkünse turgutozal bulv civarı..

Merhaba..K.Evren de Toros Anaokulu, S.Demirel de Şoförler Odası Anaokulunu tavsiye edebilirim.. Aynı civarda özel kreş denedim, memnun kalmadım.O sebepten özel oneremiyorum.Devlet kreşini tercih ederim

Merhabalar, biz de Adana Koop'ta oturuyoruz. Eşim çocuğu Çocuk Üniversitesi'ne göndermek istiyor ama ev kredisi ödediğimiz için ücretleri ağır gelebilir diye düşünüyorum. Ayrıca eve yakın bir kreş istiyorum. Bu çevrede önerebileceğiniz bir kreş var mı?

kreş konusunda tecrübeli anne olarak adanada ki kreşler hakkında yorum getireyim.. kreşlere bakmadan önce kendinizce kreşde aradığınız öncelikleri listeleyin.. temizlik mi yabancı dilmi vs. sonra bu listeye göre baktığınız kreş sayısı azalacaktır.. emin olun siz girdiğinizde ısındığınız kreşe çocuğunuzda ısınıyor ve seviyor annelik içgüdüsü sanırım:)
benim kızım 2 yaşından beri kreşe gidiyor bu sene 3. senemiz çok dolaşdım çok gezdim masal dünyası anaokulu beklentilerimi karşıladığı için 3 senedir oraya devam etmekteyiz..
kreşlere gelince:
tabiki ilk tercihim masal dünyası sonrasında eğer daha uygun bütçeli istiyor iseniz çocuk o çukurova şubesi..nilüfer anaokulu devlette de şöförler odası ve gülpembe anaokuluna çok iyi diyorlar..

canım ne kadar bütçe ayırdın kreş için ne tarz biyer arıyorsun ve nerede oturuyorsun tam olarak onu söylersen sana yardımcı olabilirim. Ben yıllardır kreş sektörünün içindeyim özel kreşler hakkında da devlet kreşleri hakkında da sana yardımcı olabilirim. Özel kreşlerin çok da iyi bir kreşte İngilizce öğretmenliği yaptım başka birine transfer oldum daha sonra şuan orada değilim ama sana yardımım olur bana ne tarz biyer istediğini yaz. Yeğenim dolayısı ile de bilirim öncesinden de çok araştırmışlığım var onu gönderdiğimiz yerden de yardımcı olurum
Balsu hanım merhaba bana bu kres konusunda yardımcı olabılırmosınız adanaya tayınım cıkcak ve cocugum ozamana kadar 6 aylok olcak onercegınız kreş varmı

Slm bayanlar bende kreş arıyorum barajyolu ve Kenan Evren'e beyazevlere yakın olması tercihim çünkü çocuğumun uzun süre serviste yolculuk yapmasını istemiyorum

Merhaba arkadaşlar, seyhan telliderede ismail hazar devlet anaokulu hakkında bilginiz var mı? Eğitim temizlik öğretmenler ortamı... Bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum????

Merhaba arkadaşlar, seyhan telliderede ismail hazar devlet anaokulu hakkında bilginiz var mı? Eğitim temizlik öğretmenler ortamı... Bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum????
Ben çok iyi yorumlar duymamıştım canim

Canım duyarlılığın için çok çok teşekkürler. Siteye henüz üye olduğum için özelden cvp yazamadım. Helen dorendaki soru işaretlerim tam da senin tespit ettiğin gibi. Fakat çocuk Üniversitesi neden bilmiyorum ama bana pek sıcak gelmiyor sınıfların 14 kişilik olduğunu duydum daha çok ticarete dökmüşler gibi geliyor( ki öyle fiyatları çok faiş) eğitimin çocuğumu yollayacağım en pahalı kreşlerde doğru orantıda olmadığının farkındayım. İngilizce konusunda tabii seninle aynısını düşünüyorum bizim kı henüz iki kelimeyi bir araya getiremiyor değil İngilizce konuşsun:)) amacım işitsek yolla ingilizceye aşinalık kazanması.ben sadece kreşe gidecekse bu gerçekten birşeylerde öğrenebileceği bi yer olsun istiyorum. Ben s. Demirel'de oturuyorum bu arada bende müzik öğretmemiyim:) senin nerde çalıştığını merak ediyorum önerirmisin? Sevgi bahçesi ni duymamıştım ama muhakkak gidip görüşücem.ayrıca bana yakın olan 2 kreş var Mine can ve renkli şekerler bunlar hakkında bi fikrin vardır umarım? Henüz onlarıda gezmedim ama işin içinde olan biri olarak senin fikirlerin önemli:)

2yasindaki yavrum konusmaya baslamadan once sürekli parmagini sallayip himm diye sinirli sinirli bakiyordu okula sordugumda bir masalda geciyor diyorlardi.saglik sebeplerinden 1 ay okula gondermedim. Ve konusmaya baslayan oglum;sakın.yapma.hayirsessiz ol
ses istemiyorum.diye cigliklar atarak ogretmenim kizdi demeye basladi.daha oncede yanagindaki morlugu sordugumda oglum arkadasinin adini söylüyordu bunadaaciklamalari yere dogru egilmisti yaninda o arkadasi vardi dediler lakin o cocuguda bizzat kameradan cocugu yumruklarken gordum.7 olan mevcuta en cok 9 olur dediler el altindan 16 kisi yaptilar ufacik sinifa sigdiramadilar.oglumu ve yeni gelen 5 kisiyi baska bir odada tuttular.asiri paracilar ve hep baska okullari kotuluyorlar.cok pismanimboyle bir hataya dustuk siz düşmeyin yavrulariniza yazik.bu rezilligin adi İLK KALEM ANAOKULUdur.yani nereye yazdirirsiniz bilmem ama yasadiklarimiz bilinsin istedim.bu yuzden ilgili konulara aynen yapistiriyorum

Back
X