Canım duyarlılığın için çok çok teşekkürler. Siteye henüz üye olduğum için özelden cvp yazamadım. Helen dorendaki soru işaretlerim tam da senin tespit ettiğin gibi. Fakat çocuk Üniversitesi neden bilmiyorum ama bana pek sıcak gelmiyor sınıfların 14 kişilik olduğunu duydum daha çok ticarete dökmüşler gibi geliyor( ki öyle fiyatları çok faiş) eğitimin çocuğumu yollayacağım en pahalı kreşlerde doğru orantıda olmadığının farkındayım. İngilizce konusunda tabii seninle aynısını düşünüyorum bizim kı henüz iki kelimeyi bir araya getiremiyor değil İngilizce konuşsun:)) amacım işitsek yolla ingilizceye aşinalık kazanması.ben sadece kreşe gidecekse bu gerçekten birşeylerde öğrenebileceği bi yer olsun istiyorum. Ben s. Demirel'de oturuyorum bu arada bende müzik öğretmemiyim:) senin nerde çalıştığını merak ediyorum önerirmisin? Sevgi bahçesi ni duymamıştım ama muhakkak gidip görüşücem.ayrıca bana yakın olan 2 kreş var Mine can ve renkli şekerler bunlar hakkında bi fikrin vardır umarım? Henüz onlarıda gezmedim ama işin içinde olan biri olarak senin fikirlerin önemli:)