• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana'da tüp bebek deneyenler!!!

naneliman

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
8
1
6
35
Gaziantep
Adanana'da tüp bebek deneyenler lütfen bilgilerini paylaşabilirler mi? hangi hastane, hangi doktor, infertilite sebebi, kaçıncı deneme ve tedavi aşamaları ile ilgili verebileceğiniz kadar detay(kaç yumurta toplandı, kaçı döllendi, kaçı sağlıklı, kaç transfer, kaçı tuttu)...
KENDİ SEÇİMİMİ YAPABİLMEK BİLGİ TOPLAMAYA ÇALIŞIYORUM VE LÜTFEN, ÇOK RİCA EDİYORUM, MESAJLARINIZI MAAŞALLAH VE İNŞALLAHLA DOLDURMAYIN.

transferden önce ve sonrasında yapılan testler ve bu testlere göre kullanılan ilaçları ve dozajlarınıdıda yazarsanız sevinirim.

Adanana'da tüp bebek deneyenler lütfen bilgilerini paylaşabilirler mi? hangi hastane, hangi doktor, infertilite sebebi, kaçıncı deneme ve tedavi aşamaları ile ilgili verebileceğiniz kadar detay(kaç yumurta toplandı, kaçı döllendi, kaçı sağlıklı, kaç transfer, kaçı tuttu)...
KENDİ SEÇİMİMİ YAPABİLMEK BİLGİ TOPLAMAYA ÇALIŞIYORUM VE LÜTFEN, ÇOK RİCA EDİYORUM, MESAJLARINIZI MAAŞALLAH VE İNŞALLAHLA DOLDURMAYIN.

ben adana başkent ve turan çetin olmak üzere 2 yerdede denedim özellikle turan çetinden çok memnun kaldım doktorum feza beydi her şekilde ilgilendiler şu an 4 . deneme için istanbul bahçeciye gidip geliyorum baya zor oluyor hiç istanbullara gitmeseme olurmuş ama olsun bakalım sonuçta bebiş için uğraş veriyoruz.bende yumurta rezerv azlığı var 3 defa denedim negatif sonuçlandı.

lütfen paylaşın bayanlar. adana'da hangi kliniklerle çalıştığınızı da yazın lütfen. ve daha detaylı bilgi yazın lütfen daha teknik bilgiler lütfen. kolay gelsin.

Back
X