- Konu Sahibi gulsahhh01
Canimbwen gidince soracagim raporu esim40 yasini doldurdugu icin alabiliyomuyuz diye soracagim insallah alabiliriz yacanm sen raporlumu denıyorsun rapor ıcın ne verdın hastaneye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimbwen gidince soracagim raporu esim40 yasini doldurdugu icin alabiliyomuyuz diye soracagim insallah alabiliriz yacanm sen raporlumu denıyorsun rapor ıcın ne verdın hastaneye
İnşallah ben anlamıyorum en az 2asilama şartı varmışCanimbwen gidince soracagim raporu esim40 yasini doldurdugu icin alabiliyomuyuz diye soracagim insallah alabiliriz ya
Erkrkte sperm sorunu varsa direkt rapor çıkıyordu oyle hatirliyorum.internetten bak istersen rapor icin sartlar neymişCanimbwen gidince soracagim raporu esim40 yasini doldurdugu icin alabiliyomuyuz diye soracagim insallah alabiliriz ya
Evet canim iki asilama sarti var ama benim esimden dolayi asilama tutmazki bizde zor oyuzden direk tup bebek yaptiracagiz biz yastan dolayi olmayabilir yarin gidince soracagim canimİnşallah ben anlamıyorum en az 2asilama şartı varmış
Gunaydin canim iyiyiz sen nasilsin nasil gidiyo tedavingünaydın kızlar nasılsınız
Gunaydin taze anneGünaydın
günler çok normal sıradan geçiyor kasıklarımda az ağrı var ve ağırlık umarım yumurta gelişiyordur cuma günü sabah gidicem bakalım yarında bir iğnem daha varGunaydin canim iyiyiz sen nasilsin nasil gidiyo tedavin
Gelisiuordyr canim pozitif düşüngünler çok normal sıradan geçiyor kasıklarımda az ağrı var ve ağırlık umarım yumurta gelişiyordur cuma günü sabah gidicem bakalım yarında bir iğnem daha var
inşallah canım cuma yaklaştıkça tedirgin olmaya başlıyorum ... karnımda hareketlenme var ama yediklerimden mi diye düşünüyorum .. birde bulantım var dünde hafif vardı bugün biraz daha yoğunGelisiuordyr canim pozitif düşün
Yumurtalar buyuyo canim cok normal insallah istenilen seviyeye gelmistir canim cuma guzel sonuclarla gelirsin insallah canimgünler çok normal sıradan geçiyor kasıklarımda az ağrı var ve ağırlık umarım yumurta gelişiyordur cuma günü sabah gidicem bakalım yarında bir iğnem daha var
Acaba neden bulantin oluyoki ignelerdenmi boyle oluyoinşallah canım cuma yaklaştıkça tedirgin olmaya başlıyorum ... karnımda hareketlenme var ama yediklerimden mi diye düşünüyorum .. birde bulantım var dünde hafif vardı bugün biraz daha yoğun
bilmiyorum neden bulanıyor canım .. İnşallah güzel haberler alırım dua edin ne olur karamsarlaşmaya başladımAcaba neden bulantin oluyoki ignelerdenmi boyle oluyo
neyaptn canm nasl gectı doktor kontrolunCanimbwen gidince soracagim raporu esim40 yasini doldurdugu icin alabiliyomuyuz diye soracagim insallah alabiliriz ya
Canim yarina gidecegim insallah canim cok korkuyorum heyecanliyim canimneyaptn canm nasl gectı doktor kontrolun
Lutfen karamsar olma canim gor bak iyi sonuclar alacaksin hic korkma canim benim yabilmiyorum neden bulanıyor canım .. İnşallah güzel haberler alırım dua edin ne olur karamsarlaşmaya başladım![]()
neden canmCanim yarina gidecegim insallah canim cok korkuyorum heyecanliyim canim
canm bnm yumoslarn buyyor tabıkı agrın sızın olacak korkma hepsı normal sadece bol sıvı al proteın agırlıklıı beslenmee calsinşallah canım cuma yaklaştıkça tedirgin olmaya başlıyorum ... karnımda hareketlenme var ama yediklerimden mi diye düşünüyorum .. birde bulantım var dünde hafif vardı bugün biraz daha yoğun
Ilk defa gideceğim ya kötü bir şey soylerse ondan cok korkuyorum canimneden canm