• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Yok canim ben baskentte gittim tayfun beyle gorustum 90 gibi bisey odedik doktordan doktora degisiyo olabilir canim ilk defa gittik esimin sonyclari iyi cikar cikmaz hemen baslayacagiz
ama canım doktora girmeden önce dışarıdakilere ödüyorsun, bende hastanenin ücreti öle diye biliyorum

Bizde asilama olmaz iste hemen tup bebek canim ararsam baskenti soylerlermi acaba
başkent hastanesini arayıp bilgi alabiliyorsun bilgilendiriyorlar, iyi bir hastane ben sevdim ama rapor almak için mesin üniversite hastanesine gidicem, yaş 36 benim 7 yıllık evliyim eğer 2 iğneli şart derslerse yaptırcam rapor alcam o zaman başkentte fiyat farkediyo

bende mersinden gidiyorum gidip gelmek zor oluyor ama merkez çok iyi adetin 2 veya3. günü gidiyorsun benim muayne ücretim 91,50 tl kontrollere tahlillere ödeme yapmıyorsun zaten biz kredi çektik umarım yeter sizin probllem neydi
canım bizde bilinmeyen neden, hiç bir sorun bulamıyorlardı, başkentte başlamıştım muayeneye rahim içinde polip olmuş onun ameliyatını olmuştum, sonra bir müddet şehirdışına çıkmamdan ötürü ara verdim ve tekrar başlayacağım ama biraz fazla para çıkardı hastane :(

Kizlar merhaba, yumurta toplama isleminden yeni ciktim 16 tane toplandi. Umarim dollenmede gerceklesir. Yukarda rapor sartlarini konusmussunuz ben ne 2 kere igneli asilama yaptirdim nede kac yillik evlilik sorguladilar. Sperm sayimiz 5 milyonun altinda die hemen rapor cikartdilar. Boyle bi sorununuz varsa bilginiz olsun.

Benim esimde problem oldugu icin evlilik sarti aramiyolar canim hatta asilama falanda olmaz direk tup deneyecegiz sadece kirktugum yas ben 31 yasindayim ozaman insallah sorun olmaz canim
eşine teşhisi koymak için hangi testi yaptılar bizde de sprem dna hasarına bakılacak acaba rapor hakkımız olcak mı diye düşünyorum azda yükümüz hafifler o zaman... yaşın sorun olmaz canım

canım bizde bilinmeyen neden, hiç bir sorun bulamıyorlardı, başkentte başlamıştım muayeneye rahim içinde polip olmuş onun ameliyatını olmuştum, sonra bir müddet şehirdışına çıkmamdan ötürü ara verdim ve tekrar başlayacağım ama biraz fazla para çıkardı hastane :KK43:
senin de mi raporun yok bende cebimden ödüyorum benim nerden baksan 20000 tl tutacak gibi

Kizlar merhaba, yumurta toplama isleminden yeni ciktim 16 tane toplandi. Umarim dollenmede gerceklesir. Yukarda rapor sartlarini konusmussunuz ben ne 2 kere igneli asilama yaptirdim nede kac yillik evlilik sorguladilar. Sperm sayimiz 5 milyonun altinda die hemen rapor cikartdilar. Boyle bi sorununuz varsa bilginiz olsun.
sayı çok iyi canım inşallah hepsi döllenir kaliteli olursan sonra bebiş olurlar sana

senin de mi raporun yok bende cebimden ödüyorum benim nerden baksan 20000 tl tutacak gibi
canım benim ben ne rapordan ne başka şeyden haberdardım yeni yeni öğreniyorum, offff senin çok fazla tutuyor yahuu :( neden o kadar çokki :( aşamalarını neler yaptığını anlatma şansın var mı

canım merhaba, nereye gittin hemen rapor çıkardılar sana, bizde sperm sayısı iyi sorun yok bende yumurta sorun yok ondan ötürü mü acaba

canım merhaba, nereye gittin hemen rapor çıkardılar sana, bizde sperm sayısı iyi sorun yok bende yumurta sorun yok ondan ötürü mü acaba
Ben Adana Baskent hastanesi ne gidiyorum canim. Sebep yoksa rapor biraz zor gbi asilama yapmis olman gerekiyo sanirim. Bizde sorun esimde sperm sayimiz 4 milyon. Asilama olmuyo direk tup bebek o yuzden hastane rapor cikardi. Sizde sorun yoksa nie tup bebek yaptiriyosunuzkii bekleyin tatlim zamani var demekki (gerci uzaktan solemesi kolay) neyse en iyisini yasayan bilir. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Ben Adana Baskent hastanesi ne gidiyorum canim. Sebep yoksa rapor biraz zor gbi asilama yapmis olman gerekiyo sanirim. Bizde sorun esimde sperm sayimiz 4 milyon. Asilama olmuyo direk tup bebek o yuzden hastane rapor cikardi. Sizde sorun yoksa nie tup bebek yaptiriyosunuzkii bekleyin tatlim zamani var demekki (gerci uzaktan solemesi kolay) neyse en iyisini yasayan bilir. Hakkimizda hayirlisi olsun.
canım ben 7 yıllık evliyim doğal çok denedik ama olmadı, bilinmeyen nedenler varmış doktorların demesine göre, bende 7 yıllık evliliğimde klomenle 6 kere denendi olmadı ilaçlı aşılamayla 5 kere denendi olmadı, artık yaş 36 bekleme şansım pek kalmadı ve doktorda (ankarada idim o zamanlar) istersen bir kere daha ilaçlı aşılama yapalım ama tüp bebek aşamasındasın artık demişti :(

bende başkent hastanesine gidiyorum ve doktorum esra hoca ama çok pahalı esra hoca :( muayenesi özelden giriş yaptırırsan 200 tl, sigortamız bu ayın 1 inde aktivleşiyor, ondan sonra bakalım neler olacak ama önce tahliller rahim filmi amh şu bu yaptırmam lazım :(

canım benim ben ne rapordan ne başka şeyden haberdardım yeni yeni öğreniyorum, offff senin çok fazla tutuyor yahuu :KK43: neden o kadar çokki :KK43: aşamalarını neler yaptığını anlatma şansın var mı
Raporu araştır derim randevu aldığın telefonla da öğrenebilirsin canım ben ve eşim aynı hastalığı taşıyoruz bebeğimizin % 25 oranla hasta olma ihtimali var o riske girmemek için tüp bebek yaptırıyoruz 3.güne geldi mi embriyo 2 hücre alınıp tahlil ediliyor sağlıklı olan transfer ediliyor

Raporu araştır derim randevu aldığın telefonla da öğrenebilirsin canım ben ve eşim aynı hastalığı taşıyoruz bebeğimizin % 25 oranla hasta olma ihtimali var o riske girmemek için tüp bebek yaptırıyoruz 3.güne geldi mi embriyo 2 hücre alınıp tahlil ediliyor sağlıklı olan transfer ediliyor
canım raporu araştırdım sayılır başkentte sordum doktoruma iki iğneli aşılama lazım dedi, ama arkadaşım 1 yıllık evli yaştan ötürü ankarada hemen rapor çıkarmışlar ona, bende mersinde tıp fakültesine gidicem rapor orda çıkarıyolarmış, önce tahlilleri yaptırıp hepsini alıp gidicem bakalım

bende başkent hastanesine gidiyorum ve doktorum esra hoca ama çok pahalı esra hoca :KK43: muayenesi özelden giriş yaptırırsan 200 tl, sigortamız bu ayın 1 inde aktivleşiyor, ondan sonra bakalım neler olacak ama önce tahliller rahim filmi amh şu bu yaptırmam lazım :KK43:
Hadi ya :( oufff offf ne zor artik cocuk sahibi olmak. Raporsuzda nerden baksan 7 binlirayi bulur heralde. Allah yardimcin olsun canim gerci ayin 1 inde aktiflesiyo diosun. Insallah rabbim yuzumuzu guldurur.

Hadi ya :KK43: oufff offf ne zor artik cocuk sahibi olmak. Raporsuzda nerden baksan 7 binlirayi bulur heralde. Allah yardimcin olsun canim gerci ayin 1 inde aktiflesiyo diosun. Insallah rabbim yuzumuzu guldurur.
amin canım :( sigortasız 6000 civarına patlar demişti doktorum, sigortalı olunursa 1000-1550 eksik olur demişti ama raporlada 4500-5000 civarı dedi sanırımda eee bu devletin 3 kere tüp bebek olayı ne oluyor o zaman, güya hakveriyor ama ben nasıl yararlanmış olcam anlamadım gitti

canım raporu araştırdım sayılır başkentte sordum doktoruma iki iğneli aşılama lazım dedi, ama arkadaşım 1 yıllık evli yaştan ötürü ankarada hemen rapor çıkarmışlar ona, bende mersinde tıp fakültesine gidicem rapor orda çıkarıyolarmış, önce tahlilleri yaptırıp hepsini alıp gidicem bakalım
mersin ünv. için birşey söyleyemicem bilmiyorum çünkü

Back
X