- Konu Sahibi gulsahhh01
Bizde asilama olmaz iste hemen tup bebek canim ararsam baskenti soylerlermi acabaCanim tup bebek icin rapor sartlarini soyluyorsan evet evlilik yili yas diyorlar ama iki kere igneli asilama diyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde asilama olmaz iste hemen tup bebek canim ararsam baskenti soylerlermi acabaCanim tup bebek icin rapor sartlarini soyluyorsan evet evlilik yili yas diyorlar ama iki kere igneli asilama diyorlar
ama canım doktora girmeden önce dışarıdakilere ödüyorsun, bende hastanenin ücreti öle diye biliyorumYok canim ben baskentte gittim tayfun beyle gorustum 90 gibi bisey odedik doktordan doktora degisiyo olabilir canim ilk defa gittik esimin sonyclari iyi cikar cikmaz hemen baslayacagiz
başkent hastanesini arayıp bilgi alabiliyorsun bilgilendiriyorlar, iyi bir hastane ben sevdim ama rapor almak için mesin üniversite hastanesine gidicem, yaş 36 benim 7 yıllık evliyim eğer 2 iğneli şart derslerse yaptırcam rapor alcam o zaman başkentte fiyat farkediyoBizde asilama olmaz iste hemen tup bebek canim ararsam baskenti soylerlermi acaba
canım bizde bilinmeyen neden, hiç bir sorun bulamıyorlardı, başkentte başlamıştım muayeneye rahim içinde polip olmuş onun ameliyatını olmuştum, sonra bir müddet şehirdışına çıkmamdan ötürü ara verdim ve tekrar başlayacağım ama biraz fazla para çıkardı hastanebende mersinden gidiyorum gidip gelmek zor oluyor ama merkez çok iyi adetin 2 veya3. günü gidiyorsun benim muayne ücretim 91,50 tl kontrollere tahlillere ödeme yapmıyorsun zaten biz kredi çektik umarım yeter sizin probllem neydi
eşine teşhisi koymak için hangi testi yaptılar bizde de sprem dna hasarına bakılacak acaba rapor hakkımız olcak mı diye düşünyorum azda yükümüz hafifler o zaman... yaşın sorun olmaz canımBenim esimde problem oldugu icin evlilik sarti aramiyolar canim hatta asilama falanda olmaz direk tup deneyecegiz sadece kirktugum yas ben 31 yasindayim ozaman insallah sorun olmaz canim
benim rapor hakkım yok canım biz pgt i.in tüp bebek yaptırıyoruz onuda devlet karşılamıyorCanim tup bebek icin rapor sartlarini soyluyorsan evet evlilik yili yas diyorlar ama iki kere igneli asilama diyorlar
senin de mi raporun yok bende cebimden ödüyorum benim nerden baksan 20000 tl tutacak gibicanım bizde bilinmeyen neden, hiç bir sorun bulamıyorlardı, başkentte başlamıştım muayeneye rahim içinde polip olmuş onun ameliyatını olmuştum, sonra bir müddet şehirdışına çıkmamdan ötürü ara verdim ve tekrar başlayacağım ama biraz fazla para çıkardı hastane![]()
sayı çok iyi canım inşallah hepsi döllenir kaliteli olursan sonra bebiş olurlar sanaKizlar merhaba, yumurta toplama isleminden yeni ciktim 16 tane toplandi. Umarim dollenmede gerceklesir. Yukarda rapor sartlarini konusmussunuz ben ne 2 kere igneli asilama yaptirdim nede kac yillik evlilik sorguladilar. Sperm sayimiz 5 milyonun altinda die hemen rapor cikartdilar. Boyle bi sorununuz varsa bilginiz olsun.
canım benim ben ne rapordan ne başka şeyden haberdardım yeni yeni öğreniyorum, offff senin çok fazla tutuyor yahuusenin de mi raporun yok bende cebimden ödüyorum benim nerden baksan 20000 tl tutacak gibi
canım merhaba, nereye gittin hemen rapor çıkardılar sana, bizde sperm sayısı iyi sorun yok bende yumurta sorun yok ondan ötürü mü acabaKizlar merhaba, yumurta toplama isleminden yeni ciktim 16 tane toplandi. Umarim dollenmede gerceklesir. Yukarda rapor sartlarini konusmussunuz ben ne 2 kere igneli asilama yaptirdim nede kac yillik evlilik sorguladilar. Sperm sayimiz 5 milyonun altinda die hemen rapor cikartdilar. Boyle bi sorununuz varsa bilginiz olsun.
Ben Adana Baskent hastanesi ne gidiyorum canim. Sebep yoksa rapor biraz zor gbi asilama yapmis olman gerekiyo sanirim. Bizde sorun esimde sperm sayimiz 4 milyon. Asilama olmuyo direk tup bebek o yuzden hastane rapor cikardi. Sizde sorun yoksa nie tup bebek yaptiriyosunuzkii bekleyin tatlim zamani var demekki (gerci uzaktan solemesi kolay) neyse en iyisini yasayan bilir. Hakkimizda hayirlisi olsun.canım merhaba, nereye gittin hemen rapor çıkardılar sana, bizde sperm sayısı iyi sorun yok bende yumurta sorun yok ondan ötürü mü acaba
Amin canim. Tesekkur ederim insallah..sayı çok iyi canım inşallah hepsi döllenir kaliteli olursan sonra bebiş olurlar sana
canım ben 7 yıllık evliyim doğal çok denedik ama olmadı, bilinmeyen nedenler varmış doktorların demesine göre, bende 7 yıllık evliliğimde klomenle 6 kere denendi olmadı ilaçlı aşılamayla 5 kere denendi olmadı, artık yaş 36 bekleme şansım pek kalmadı ve doktorda (ankarada idim o zamanlar) istersen bir kere daha ilaçlı aşılama yapalım ama tüp bebek aşamasındasın artık demiştiBen Adana Baskent hastanesi ne gidiyorum canim. Sebep yoksa rapor biraz zor gbi asilama yapmis olman gerekiyo sanirim. Bizde sorun esimde sperm sayimiz 4 milyon. Asilama olmuyo direk tup bebek o yuzden hastane rapor cikardi. Sizde sorun yoksa nie tup bebek yaptiriyosunuzkii bekleyin tatlim zamani var demekki (gerci uzaktan solemesi kolay) neyse en iyisini yasayan bilir. Hakkimizda hayirlisi olsun.
bende başkent hastanesine gidiyorum ve doktorum esra hoca ama çok pahalı esra hocaBen Adana Baskent hastanesi ne gidiyorum canim. Sebep yoksa rapor biraz zor gbi asilama yapmis olman gerekiyo sanirim. Bizde sorun esimde sperm sayimiz 4 milyon. Asilama olmuyo direk tup bebek o yuzden hastane rapor cikardi. Sizde sorun yoksa nie tup bebek yaptiriyosunuzkii bekleyin tatlim zamani var demekki (gerci uzaktan solemesi kolay) neyse en iyisini yasayan bilir. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Raporu araştır derim randevu aldığın telefonla da öğrenebilirsin canım ben ve eşim aynı hastalığı taşıyoruz bebeğimizin % 25 oranla hasta olma ihtimali var o riske girmemek için tüp bebek yaptırıyoruz 3.güne geldi mi embriyo 2 hücre alınıp tahlil ediliyor sağlıklı olan transfer ediliyorcanım benim ben ne rapordan ne başka şeyden haberdardım yeni yeni öğreniyorum, offff senin çok fazla tutuyor yahuuneden o kadar çokki
aşamalarını neler yaptığını anlatma şansın var mı
canım raporu araştırdım sayılır başkentte sordum doktoruma iki iğneli aşılama lazım dedi, ama arkadaşım 1 yıllık evli yaştan ötürü ankarada hemen rapor çıkarmışlar ona, bende mersinde tıp fakültesine gidicem rapor orda çıkarıyolarmış, önce tahlilleri yaptırıp hepsini alıp gidicem bakalımRaporu araştır derim randevu aldığın telefonla da öğrenebilirsin canım ben ve eşim aynı hastalığı taşıyoruz bebeğimizin % 25 oranla hasta olma ihtimali var o riske girmemek için tüp bebek yaptırıyoruz 3.güne geldi mi embriyo 2 hücre alınıp tahlil ediliyor sağlıklı olan transfer ediliyor
Hadi yabende başkent hastanesine gidiyorum ve doktorum esra hoca ama çok pahalı esra hocamuayenesi özelden giriş yaptırırsan 200 tl, sigortamız bu ayın 1 inde aktivleşiyor, ondan sonra bakalım neler olacak ama önce tahliller rahim filmi amh şu bu yaptırmam lazım
![]()
amin canımHadi yaoufff offf ne zor artik cocuk sahibi olmak. Raporsuzda nerden baksan 7 binlirayi bulur heralde. Allah yardimcin olsun canim gerci ayin 1 inde aktiflesiyo diosun. Insallah rabbim yuzumuzu guldurur.
mersin ünv. için birşey söyleyemicem bilmiyorum çünkücanım raporu araştırdım sayılır başkentte sordum doktoruma iki iğneli aşılama lazım dedi, ama arkadaşım 1 yıllık evli yaştan ötürü ankarada hemen rapor çıkarmışlar ona, bende mersinde tıp fakültesine gidicem rapor orda çıkarıyolarmış, önce tahlilleri yaptırıp hepsini alıp gidicem bakalım