- Konu Sahibi gulsahhh01
Ben tayfun beye basladim muayene ucreti 90 odedim fiyati daha konusmadim insallah rapor cikartabilirsem cok daha uygun olacakBaskent ne kadar?dr adi ne acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tayfun beye basladim muayene ucreti 90 odedim fiyati daha konusmadim insallah rapor cikartabilirsem cok daha uygun olacakBaskent ne kadar?dr adi ne acaba?
Galiba ilaclarla 6000 tutuyo canim tup bebek cok onemli bi konu nerden memnunsan oraya gidersin zorlu bi donem rahat olman gerekiyo allah hepimizin kucagini doldursun canimAnladm.cnm ozaman acibadem.daha ucuzmus 4.500tl
Ee cok iyi canim benim hayirli olsun tedavin insallah bunun sonu bebek olur canimkızlar nasılsınız bugün test sonucu göstermeye gittim başlamak için uygun dedi ve uzun protokol ile başladım birinci iğnemi vuruldum akşam da bir iğne daha vurulcam
teşekkür ederim canım inşallah bu tedavide yumurta kalitem iyi olur geçen tedavide kuru incir kuruymiş tüketmiştim şimdi sadece forever marka arı stü karışımı aldım ve bol bol mevsimi olduğu için incir yiyorum bakalım kalite nasıl olcak bu seferEe cok iyi canim benim hayirli olsun tedavin insallah bunun sonu bebek olur canim
Incir cok iyi ama dikkat et canim incir benim prolaktini yükseltti adet bile olamamistim insalah sende olumlu olur canim tedavinde guzel ilerlerteşekkür ederim canım inşallah bu tedavide yumurta kalitem iyi olur geçen tedavide kuru incir kuruymiş tüketmiştim şimdi sadece forever marka arı stü karışımı aldım ve bol bol mevsimi olduğu için incir yiyorum bakalım kalite nasıl olcak bu sefer
İNŞALLAH CANIM DİKKAT EDEYİM CANIM DEDİĞİN GİBİ ÇÜNKÜ REGLİ OLMADIM DAHA UZUN PROTOKOL REGLİDEN ÖNCE BAŞLIYOR İNŞALLAH DÖLLENİR KALİTELİ OLUR 3. TEDAVİYE GEREK KALMAZIncir cok iyi ama dikkat et canim incir benim prolaktini yükseltti adet bile olamamistim insalah sende olumlu olur canim tedavinde guzel ilerler
Insallah gerek kalmaz canim ve bu iki ayda guzel sonuclar alirsinİNŞALLAH CANIM DİKKAT EDEYİM CANIM DEDİĞİN GİBİ ÇÜNKÜ REGLİ OLMADIM DAHA UZUN PROTOKOL REGLİDEN ÖNCE BAŞLIYOR İNŞALLAH DÖLLENİR KALİTELİ OLUR 3. TEDAVİYE GEREK KALMAZ
amin canım hakkımızda hayırlısı olsun sen nasılsınInsallah gerek kalmaz canim ve bu iki ayda guzel sonuclar alirsin
Iyiyim canim bende esimin sonuclarini bekliyorum insallah iyi olursa hemen baslayacagiz tedaviye beklemek cok zor canimamin canım hakkımızda hayırlısı olsun sen nasılsın
evet çok zor beklemek ben 1 seneye yakın kendi sonucumu bekledim ki halen bekliyorum sonucu ... inşallah sonuçlar iyi çıkar ne zaman kontrolü eşininIyiyim canim bende esimin sonuclarini bekliyorum insallah iyi olursa hemen baslayacagiz tedaviye beklemek cok zor canim
Eylul ekim ignesi ozaman bitiyo esim 8 aydir tedavi oluyo insallah artik guzel sonuclar aliriz herkez gozumun icine bakiyo bebis varmi hamilemisin geciktinmi ve sadece bana soruyolar esime kimse soramiyoevet çok zor beklemek ben 1 seneye yakın kendi sonucumu bekledim ki halen bekliyorum sonucu ... inşallah sonuçlar iyi çıkar ne zaman kontrolü eşinin
genelde bayana soruluyor malesef istemiyoruz düşünmüyoruz desende bile anlayış yok şimdi de benim tüm ailem duydu farklı bir göz ile bakıyorlar malesefEylul ekim ignesi ozaman bitiyo esim 8 aydir tedavi oluyo insallah artik guzel sonuclar aliriz herkez gozumun icine bakiyo bebis varmi hamilemisin geciktinmi ve sadece bana soruyolar esime kimse soramiyo
Sanki hic cocugu olmayacak gibi davraniyolar bide ogut veriyolar soyle yaparsan cocugun olur sunu yersen olur sanki ben bilmiyorum okadar cok arastiriyoruz hepsini biliyoruz insallah hepimizin olacak allah bizim dualarimizi kabul edecek tum kalbimle buna inaniyorumgenelde bayana soruluyor malesef istemiyoruz düşünmüyoruz desende bile anlayış yok şimdi de benim tüm ailem duydu farklı bir göz ile bakıyorlar malesef
olacak bence de olacak ;DSanki hic cocugu olmayacak gibi davraniyolar bide ogut veriyolar soyle yaparsan cocugun olur sunu yersen olur sanki ben bilmiyorum okadar cok arastiriyoruz hepsini biliyoruz insallah hepimizin olacak allah bizim dualarimizi kabul edecek tum kalbimle buna inaniyorum
Ayy cok guzel yazmissin okurken cok duygulandim allah saglikla buyutsun canim bizdede esimde hipogonadizm cikti 8 aydir tedavi oluyoeylul ekim gibi doktora gidecek sonuclara gore tup bebege baslayacagiz insallah benim doktorum tayfun beyuzun zaman oldu kkya girmeyeli..bugun girip biraz dolanayım dedim ve sizi gördüm daha önce buraya yazdım mi bilmiyorum ama yazdıysamda zaten coook geridedir..
bizim problemimiz bnm tek tüpümün olusu eşiminde sprem hareket azlıgı ve ciddi morfoloji sıkıntısı olusu,yani bizde yok yokkkk:)
ilk denemeyı ankada yaptım ve sonuc neg. oursa bir daha gelmem diye karar verdim ..21 yumurta tolayıp canıımı cıkardılar resmen bir ay süründum agrıdan.. 5.güne gitcez cok embriyo var dediler.. 5. gün gittik 6. gune gidelim hala 9 blast var dediler.. 6.gün gittik tek embriyon var deyıp transfer ettiler. esim dediki hiç yatma bile tutmayacak bunla bi halt etti...bana 3. gün bile transf yapsalardı cillop gibi emb.lar vardı neyse tabiki negatıf oldu...
baskente gectik ben ilkinde baskenti kalabalık,sabit dr. yok vs. diye düşünmemiştim çok buyuk hataymıs...ekip süper, degişmediyse bülent bey,esra hnm,tayfun bey var baslarında...evet cok bekliyorsun evet kalabalık evet dr.seni tanımıyor ama dosyan çok kapsamlı herseyin yazıyor ve sistemleri harika... ordaki ilk denememde hamile kaldım kalmasaydım yıne oraya gidecektim hatta esşim keske emb.dondurmaya bosa para vermesydık dedi gülüştük falan...derken 14. haftada bebekte anomali görüldü yasama sansı olmayacaktı kistik higroması vardı..böbrek 1 taneydı..yumurtalık olusmamıstı...vs.vsss sonlanrdırmak zorunda kaldık patoloji turner send.geldi....tabi ne kadar tüp olsada kaliteli emb. secilsede pgt yaptırmamıstık adanada yapmıyorlar zaten....
ıkı ay sonra donurulmus yavrucakları transfer ettiler 2 tane....o da pozitif... ama 1 kese.. diğeri tutmadı sanırım dedik... kanamayla hastaneye gittik dr. düşük baslmıs bkanala girmiş kurtarmak mümkün degil dedi ben kendimden geçpi avaza
avaz bagırırken... ve dediki ama burda 2. bir kese var,ikincide tutmuş ama ilk amanlar gözükmemiş...üzüntü sevinç sacma sapan duygularda 5 gün yattım hastanede ayak parmaklarımı bile kıpırdatmadım... ve ardından 3 ay evde hiç kalkmadan yattım ...amniyosentez yapıldı bebek saglıklı dendi ohh derken dogum sansıları gözüktü ultrasaunda ben birsey hissetmediği halde erken mi dogacak yasar mı derken cadı 38.haftada sezeryanla dogdu sapasaglam...
bu arada tedavim i basket yapıyordu ama hamileliklerimi acıbademde erdal candan takip ediyordu,canım doktorum ona cok sey borcluyum....
acıbadem tüp bebek için görüşüm olumlu degil,arkadasım için gittik ordaki dr.ilgili degil..asıl iş labarauar kısmında bence ve yeni oldugu için bana pek güvven verdei..arkadasımda baskette baslıyor...
ara ara girecgm,merak ettiginiz seylere yardımcı olmaya calısırım,elimden geldiğince...
allah hepnize saglıklı bebekler nasip etsin.... bu arada unutmusum yasadıkalrımı yazınca geirye döndüm ve içim bir tuhaf oldu...evet zor bir sürek ama sonu güzel olacak inşallah hepiniz için
anım rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler versin darısı bizlere olsun doktorun kimdiuzun zaman oldu kkya girmeyeli..bugun girip biraz dolanayım dedim ve sizi gördüm daha önce buraya yazdım mi bilmiyorum ama yazdıysamda zaten coook geridedir..
bizim problemimiz bnm tek tüpümün olusu eşiminde sprem hareket azlıgı ve ciddi morfoloji sıkıntısı olusu,yani bizde yok yokkkk:)
ilk denemeyı ankada yaptım ve sonuc neg. oursa bir daha gelmem diye karar verdim ..21 yumurta tolayıp canıımı cıkardılar resmen bir ay süründum agrıdan.. 5.güne gitcez cok embriyo var dediler.. 5. gün gittik 6. gune gidelim hala 9 blast var dediler.. 6.gün gittik tek embriyon var deyıp transfer ettiler. esim dediki hiç yatma bile tutmayacak bunla bi halt etti...bana 3. gün bile transf yapsalardı cillop gibi emb.lar vardı neyse tabiki negatıf oldu...
baskente gectik ben ilkinde baskenti kalabalık,sabit dr. yok vs. diye düşünmemiştim çok buyuk hataymıs...ekip süper, degişmediyse bülent bey,esra hnm,tayfun bey var baslarında...evet cok bekliyorsun evet kalabalık evet dr.seni tanımıyor ama dosyan çok kapsamlı herseyin yazıyor ve sistemleri harika... ordaki ilk denememde hamile kaldım kalmasaydım yıne oraya gidecektim hatta esşim keske emb.dondurmaya bosa para vermesydık dedi gülüştük falan...derken 14. haftada bebekte anomali görüldü yasama sansı olmayacaktı kistik higroması vardı..böbrek 1 taneydı..yumurtalık olusmamıstı...vs.vsss sonlanrdırmak zorunda kaldık patoloji turner send.geldi....tabi ne kadar tüp olsada kaliteli emb. secilsede pgt yaptırmamıstık adanada yapmıyorlar zaten....
ıkı ay sonra donurulmus yavrucakları transfer ettiler 2 tane....o da pozitif... ama 1 kese.. diğeri tutmadı sanırım dedik... kanamayla hastaneye gittik dr. düşük baslmıs bkanala girmiş kurtarmak mümkün degil dedi ben kendimden geçpi avaza
avaz bagırırken... ve dediki ama burda 2. bir kese var,ikincide tutmuş ama ilk amanlar gözükmemiş...üzüntü sevinç sacma sapan duygularda 5 gün yattım hastanede ayak parmaklarımı bile kıpırdatmadım... ve ardından 3 ay evde hiç kalkmadan yattım ...amniyosentez yapıldı bebek saglıklı dendi ohh derken dogum sansıları gözüktü ultrasaunda ben birsey hissetmediği halde erken mi dogacak yasar mı derken cadı 38.haftada sezeryanla dogdu sapasaglam...
bu arada tedavim i basket yapıyordu ama hamileliklerimi acıbademde erdal candan takip ediyordu,canım doktorum ona cok sey borcluyum....
acıbadem tüp bebek için görüşüm olumlu degil,arkadasım için gittik ordaki dr.ilgili degil..asıl iş labarauar kısmında bence ve yeni oldugu için bana pek güvven verdei..arkadasımda baskette baslıyor...
ara ara girecgm,merak ettiginiz seylere yardımcı olmaya calısırım,elimden geldiğince...
allah hepnize saglıklı bebekler nasip etsin.... bu arada unutmusum yasadıkalrımı yazınca geirye döndüm ve içim bir tuhaf oldu...evet zor bir sürek ama sonu güzel olacak inşallah hepiniz için
Insallah orasi bizede vesile olur canim allah yavrunada uzun saglikli omurler versin canimdoktorum Bülent Haydardedeoğluydu tedaviyi o ayarladı...transferi esra hnm yaptı...
hamile kaldıktan sonra acıbadem erdal candan takip etti ve dogumu o yaptırdı