- Konu Sahibi gulsahhh01
insallah guzel olur canm. benmde folikuller buyuduyse yarin catlatma yapacaklar
Insallah cnm guzel haberler ver bize :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah guzel olur canm. benmde folikuller buyuduyse yarin catlatma yapacaklar
Gecmisler olsunKizlar selam
Bir suru yazmisiniz ben giremedimesim orta kulak iltihabi oldu ve dun gece acile gittik, uykusuz ve yorgunluk var, kosturmaca kosturmaca, azicikda olsa takip etmeye calisiuorum, imsallah hersey gonlumuzce olur
İyi geceler
geçmiş olsun canımKizlar selam
Bir suru yazmisiniz ben giremedimesim orta kulak iltihabi oldu ve dun gece acile gittik, uykusuz ve yorgunluk var, kosturmaca kosturmaca, azicikda olsa takip etmeye calisiuorum, imsallah hersey gonlumuzce olur
İyi geceler
gunaydin kizlarr. 0.55 amh a gore 11 tane gelismis folukul gordu ve cok iyi bisey bu dedi :) cumartesi yumurtalar toplaniyooooo![]()
maşaallah canım inşallah 15 gün sonra hamiş haberini de alırız :)gunaydin kizlarr. 0.55 amh a gore 11 tane gelismis folukul gordu ve cok iyi bisey bu dedi :) cumartesi yumurtalar toplaniyooooo![]()
Canim herseyin hayirlisi ya hem bak 2 ay ara vermis o arada sen dikkat edersin tedaviye tekrar basladiginda motive olmus olursundurumları kötüydü donduruldu dün biraz öncede tayfun hoca aradı 2 ay ara verdik tedavik takviye ilaçlar verdi bakalım
Evet o bizi biraz mutlu etti insallah sperm testide iyi cikar gelecek ay tup bebege baslarizdüzelmeye başlaması çok güzel canım hadi bakalım
dün tekrar görüştüm canım doğal deneyin % 25 riskiniz var döllenme olmuyor pgt yapsak bile yapı bozulur gebelik oluşur mu onu bilemiyoruz dedi tabi karar bize ait 2 ay ilaç kullancaz bakalım ne olcak sonuçCanim herseyin hayirlisi ya hem bak 2 ay ara vermis o arada sen dikkat edersin tedaviye tekrar basladiginda motive olmus olursun
Cok gecmis olsun canim insallah cok cabuk iyilesir allah acil sifalar versinKizlar selam
İyi geceler
inşallah canım az kaldı çabuck geçer bu kalan süreEvet o bizi biraz mutlu etti insallah sperm testide iyi cikar gelecek ay tup bebege baslariz
Yani dogal mi deneyeceksinjz ayy insallah dogal olur bu arada sende biraz kilo verirsin canim insallah iki ay icinde hamileyim dersin canim allah emeklerini bosa cikarmasin canimdün tekrar görüştüm canım doğal deneyin % 25 riskiniz var döllenme olmuyor pgt yapsak bile yapı bozulur gebelik oluşur mu onu bilemiyoruz dedi tabi karar bize ait 2 ay ilaç kullancaz bakalım ne olcak sonuç
Insallah canim daha hicbisey belli degilinşallah canım az kaldı çabuck geçer bu kalan süre
doğru karar mı bilemiyorum ki doğal yolla yapmak hamile kalabilcem mi onuda bilemiyoruz dua et bana sağlıklı olsun hamile kalabilirsemYani dogal mi deneyeceksinjz ayy insallah dogal olur bu arada sende biraz kilo verirsin canim insallah iki ay icinde hamileyim dersin canim allah emeklerini bosa cikarmasin canim
doğru karar mı bilemiyorum ki doğal yolla yapmak hamile kalabilcem mi onuda bilemiyoruz dua et bana sağlıklı olsun hamile kalabilirsem
ben de laparaskopi olduğumda yasaktı gebelik doğal yol ile olmuyorsa tüp denemek daha mantıklı problem çözüldü madem doğal ile devam etBenim doktor da israrla dogala yonlendiriyor bizi demek ki var bir bildikleri, bize de iki ay hamilelik yasak sonra dogal deneyecekmisiz
ben de laparaskopi olduğumda yasaktı gebelik doğal yol ile olmuyorsa tüp denemek daha mantıklı problem çözüldü madem doğal ile devam et
KİM YAPMIŞTI O AMELYATI NE AMELYATI İDİYalniz ben 8 9 ay evvel bi ameliyat daha olmustum mersinde. Onunla bunun arasinda daglar kadar fark var. Baskente ve dr uma guvenim bir kez daha arttı