• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

KİM YAPMIŞTI O AMELYATI NE AMELYATI İDİ
Forum yasamda himmet bey acik olarak miyomlarimi almisti bir kavanoz kadar. Ameliyattan cikarken agrikesiciyi asagida yapsinlar demisler asagisi da yapilmistir diye dusunmus. Sezeryan gibi bir kesikle bi yarim saat agrikesicisiz kalmistim :(

Forum yasamda himmet bey acik olarak miyomlarimi almisti bir kavanoz kadar. Ameliyattan cikarken agrikesiciyi asagida yapsinlar demisler asagisi da yapilmistir diye dusunmus. Sezeryan gibi bir kesikle bi yarim saat agrikesicisiz kalmistim :KK43:
o hastaneyide o doktoruda sevemedim gitti .. tedavi süresince sürekli acile iğne vurulmaya gidiyordum hiç o hastaneyi tercih etmedim ortadoğuya yada duygu tıpa gittim sorumsuz bir hastane gibi gelmiştir orası hep .. neyse hayırlısı olsun artık

o hastaneyide o doktoruda sevemedim gitti .. tedavi süresince sürekli acile iğne vurulmaya gidiyordum hiç o hastaneyi tercih etmedim ortadoğuya yada duygu tıpa gittim sorumsuz bir hastane gibi gelmiştir orası hep .. neyse hayırlısı olsun artık
Ben de Ortadoğu yu sevmezdim ama barış bey icin Ortadoğulu oldum :)

Hic birzaman umutsuz olma canim insallah seninde bebegin olacak biraz sabır canim bugunler gececek canim hep dua et canim allah hayirli zamanda hayirli bebek nasip etsin canim benim
bİraz karamsarlık var nedense korkuyorum çok korkuyorum olmamasından :(

kızlar aklıma bişi takıldı 28 ağustosta yumurtalar toplandı korunmuyorum da artık gebelik oluşması için yumurtlama olması gerekli peki o yumurtlama oluşacak mı eylül reglim de sonuçta hepsi toplandı

Back
X