- Konu Sahibi gulsahhh01
İnşallah canm amin allah birbirimizin emegni yemesinInsallah bukadar emegin bosa gitmez bebegin sana tutunur 9 ay seni birakmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canm amin allah birbirimizin emegni yemesinInsallah bukadar emegin bosa gitmez bebegin sana tutunur 9 ay seni birakmaz
Bende aynı işte tayfun beyi gordum hastanede belirti yok hiç dedim ne belirtisi ariyorsun dedi e hocam olursa bu 9.gebelm dedm arama belirti dedi test yapm mi yarn dedm yapma dedi gününü bekle dedi beklicem artk aslında çıkar yarn varsa bakarm belki yaparm belki beklerim sen hangi ilaçları kullanıyorsun şuan canmtransferden sonra bugun 3. gun bende uyuyamiyorum. bi saga dön bi sola dön . düzen kalmadi
Benim icin ilgi alakalari cok muhim degil islerinde profosyonel olsunlar yeterli. Ancak bizim memnun kalmamamizin sebebi arastirmadan direk tup bebege gecmeleri. Yoksa hersey kusursuzca ilerliyo gbi gorunuyo ama aslinda oyle deil. Biz tup bebek yaptiranlarin ciddi bi problemi olmasa nie tup bebek yaptiralim dimi. Onemli olan iki tarafida arastirmak. Sorunu bulmak. Yinede isim dedik iyi hastane dedik yaptirdik. Temiz titiz marka dedik. Fakat isin bu kismindan ziyada baska seylermis muhim olan. Mesela rahim seklini bilmeden bana transfer yapildi ve korkunc acilar cektim transferimde. Sonucta tutmadi zaten. Bunlarda yetmezmis gbii test yaptirdik sonucunu orda beklememize musade etmediler. Siz gidin biz sizi arariz :) boylede ilgililer mesela(amac negatif cikarsa orda kotu reklam olmasin
Acibadem tup bebekte cok yenii. Biz tecrubesiz oldugumuzdan bilemedik. Bence daha profosyonel arastirma hastaneleri tercih edilmeli. Sen bilirsin ama 6-7 milyarda masrafim oldu. Simdi adana baskente gidiyorum. Sorun esimden kaynakli olmasina ragmen once benii arastiriyolar. Rahip tipim? Tuplerin durumu? Belki burdada negatif sonuclanir bilemeyiz ama benim sana tavsiyem arastirip oyle yaptirman. Cunku o negatifi duymak inan cok agirmis. Ve hastaneden uzaklastirilmak :)
Üzerinden çok geçmiş mesajınızın ama çok güzel özetlemişsiniz malesef aynı durumu bende yaşadım ve sonuç olumsuzdu herşey bir yana açıklamada yapılmıyor herşey çok iyi gidermiş gibi görünürken siz büyük umutlarla bebeğinizi beklerken bütün umutlarınız yıkılıyor ve olmadı bir dahaki sefere deniyor sizeBenim icin ilgi alakalari cok muhim degil islerinde profosyonel olsunlar yeterli. Ancak bizim memnun kalmamamizin sebebi arastirmadan direk tup bebege gecmeleri. Yoksa hersey kusursuzca ilerliyo gbi gorunuyo ama aslinda oyle deil. Biz tup bebek yaptiranlarin ciddi bi problemi olmasa nie tup bebek yaptiralim dimi. Onemli olan iki tarafida arastirmak. Sorunu bulmak. Yinede isim dedik iyi hastane dedik yaptirdik. Temiz titiz marka dedik. Fakat isin bu kismindan ziyada baska seylermis muhim olan. Mesela rahim seklini bilmeden bana transfer yapildi ve korkunc acilar cektim transferimde. Sonucta tutmadi zaten. Bunlarda yetmezmis gbii test yaptirdik sonucunu orda beklememize musade etmediler. Siz gidin biz sizi arariz :) boylede ilgililer mesela(amac negatif cikarsa orda kotu reklam olmasin
Acibadem tup bebekte cok yenii. Biz tecrubesiz oldugumuzdan bilemedik. Bence daha profosyonel arastirma hastaneleri tercih edilmeli. Sen bilirsin ama 6-7 milyarda masrafim oldu. Simdi adana baskente gidiyorum. Sorun esimden kaynakli olmasina ragmen once benii arastiriyolar. Rahip tipim? Tuplerin durumu? Belki burdada negatif sonuclanir bilemeyiz ama benim sana tavsiyem arastirip oyle yaptirman. Cunku o negatifi duymak inan cok agirmis. Ve hastaneden uzaklastirilmak :)
Canim daha zamani degilmis lutfen moralini bozmaDayanamadm sabah idrar yaptm negatif kan verdm negatif olmadı onxa onca emek yine boşa gitti
Saol canmCanim daha zamani degilmis lutfen moralini bozma
Gülşah canm burda tedavi gorenlerin bir listesini yapsan topigin daha güzel olurAdanada yasiyorum mayis haziran gibi tup bebek dusunuyoruz onerebileceginiz yer ve doktor varmi
Aslnda evet cok guzel olur ben bi ona bakayim hic oyke bisey yapmadim deneyeyim canimGülşah canm burda tedavi gorenlerin bir listesini yapsan topigin daha güzel olur
Sultan bbaşkenşkent tayfun çok pko 5denemeye hazirlaniyoEvet kizlar ben liste hazirliyorum sizde yazarsaniz listeye ekleyeyim
Adi hastane infertilitenedeni deneme sayisi sonuc
- Gulsah baskent tayfun cok erkekinfertilitesi 1 beklemede
Hayırlı sonucun olsun insallah allah emeklerimizi yemesin canmm dualarmdasinimmortal 98 pko 1. deneme sonuc yarin
Insallah yarin iyi sonyc alirsinimmortal 98 pko 1. deneme sonuc yarin
Cok guzel bi haber cok sevindim darisi kalp atislarina bide sanki ikiz gibikizlar degerim 112 çıkti.transferin 10. guñu bugün![]()
insallah canimm. pazartesi tekrar test yapcaz. insallah ikiz olurr :) ama tek embriyo transfer edildiCok guzel bi haber cok sevindim darisi kalp atislarina bide sanki ikiz gibi
Degerin yuksek diye soyledim canim saglikli olsunda tek cift onemli degil insallah bebegini saglikla kucagina alirsin caniminsallah canimm. pazartesi tekrar test yapcaz. insallah ikiz olurr :) ama tek embriyo transfer edildi
insallah canimm. pazartesi tekrar test yapcaz. insallah ikiz olurr :) ama tek embriyo transfer edildi