- Konu Sahibi gulsahhh01
- #1.001
Iyi gidiyo canim esimin sonuclari çıktı onu doktora gosterecegiz eğer tamam derse bu ay tup bebege baslayacagiz insallahgünaydın gülsahcım sen nasılsın nasıl gidiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi gidiyo canim esimin sonuclari çıktı onu doktora gosterecegiz eğer tamam derse bu ay tup bebege baslayacagiz insallahgünaydın gülsahcım sen nasılsın nasıl gidiyor
İlacı ilk üç ay vermiyolar diye biliyorum insallah hemen düzelir canim siyah üzüm bulabilirsen kansızlık bire bir canim çekirdeği yiyecek sin canimiyiyim canm sen nasılsn ? üzüm falan yiyorum canım. ilaç kullanmıyorum belki pazartesi doktor ilaç verir.
Hadi insallah canim masallah iyi sonuclar cikar :)Iyi gidiyo canim esimin sonuclari çıktı onu doktora gosterecegiz eğer tamam derse bu ay tup bebege baslayacagiz insallah
evet canm malesef calısıyorum. ama ayrılcam yerime birini bulurlarsa.:)) çok mutlu oldum bir yerde Calisiyomusun canim
Merhaba aynı şeyleri bende yaşayacağım ufukta bir ameliyat var.acaba ameliyatın ne kadara maloldu bilgilndirirsen sevinirimMerhaba kizlar
3-4 haftadir giremedim kulübe. Ameliyatimi oldum, normal yoldan kalmayi denemek icin bir ay daha bekleyecegim. Dr um 6 ay 1 yil tup bebek yapmam dedi once normal denenecekmis
Bu arada ameliyatimi Bülent hoca yapti. Ameliyati sonrasinda izletti filmlerde tupler acik gorunuyordu ama tupler sacma yerlere baglanmis, bi suru yapisikliklar. Hepsini toparladi rahmin seklini degistirdi. Gayet memnun kaldim ameliyat ve sonraki surecten de, mersindeki ameliyatimin kalitesinin ne kadar dusuk oldugunu gormus oldum.
Bu arada antepe atandim ogretmen olarak ama haftasonlari Mersin e geleceğim eger ders saatime uyarsa bulusma ben de katilmak isterim :)
Hamile kalmis olan arkadaslari tebrik eder, biraz daha bekleme durumunda kalan kader arkadaslarima da pozitif pozitif duygular dilerim.
Canim gecmis olsun, ogretmenliginde hayirli olsun :) insallah hersey olumlu olumlu gider, bransin ne idi bu arada, insallah seneye bende ogretmen olacagim, haftasonu bulusalim diyoruz insallah denk gelirsin canim super olurMerhaba kizlar
3-4 haftadir giremedim kulübe. Ameliyatimi oldum, normal yoldan kalmayi denemek icin bir ay daha bekleyecegim. Dr um 6 ay 1 yil tup bebek yapmam dedi once normal denenecekmis
Bu arada ameliyatimi Bülent hoca yapti. Ameliyati sonrasinda izletti filmlerde tupler acik gorunuyordu ama tupler sacma yerlere baglanmis, bi suru yapisikliklar. Hepsini toparladi rahmin seklini degistirdi. Gayet memnun kaldim ameliyat ve sonraki surecten de, mersindeki ameliyatimin kalitesinin ne kadar dusuk oldugunu gormus oldum.
Bu arada antepe atandim ogretmen olarak ama haftasonlari Mersin e geleceğim eger ders saatime uyarsa bulusma ben de katilmak isterim :)
Hamile kalmis olan arkadaslari tebrik eder, biraz daha bekleme durumunda kalan kader arkadaslarima da pozitif pozitif duygular dilerim.
Neden ayrılacak hamile olduğun icinmievet canm malesef calısıyorum. ama ayrılcam yerime birini bulurlarsa.
Yarın değil haftaya yarın akşam esimin ailesi bize gelecek evde temizlik olacak oyuzden ben gelemem biz haftaya diye konusmustukKizlar yarin bulusuyos muuuuuuuuuuuuuuuuu
Canim benim cok gecmis olsun insallah emeklerin bosa cikmaz hiç tup bebek yapmadan normal hamile kalirsinMerhaba kizlar
Canim bana bu hafta çok zor eve temizlik gelecek yarın benim dogum gunun kutlanacak ailesi bize gelecek hazırlık yapmam lazım ne olur haftaya olsunKizlarrrrrr bulusuyo muyuz, bu cumartesi yapsak olmaz mi? Haftaya cumartesi annem geliyor ve bu cumartesi bulussak tanissak ne guzel olur, hadi nolur organizasyonu yapalim
canım benim inşallah herşey gönlünce olur, Allahım istediğini verir sana inşallah, dualarım seninle, canım inşallah annem burda olsada haftaya cumartesi bi ayar çekeriz, annem haftaya cumartesimi bende olucak ben mi gidip alıcam daha belli değil madem bu cumartesi olmaz haftaya bakalım duruma ki eğer haftaya da olmaz ise bi dahaki haftaya kesin yaparız ama inşallah en kısa zamanda buluşacağız :)Günaydın kizlar dün esimin sonuclarini doktora gösterdik insallah bi aksilik olmazsa bu ay tüp bebege baslayacagiz ben doktoru arayacağım bana dua edin ne olur
canım benim inşallah herşey gönlünce olur, Allahım istediğini verir sana inşallah, dualarım seninle, canım inşallah annem burda olsada haftaya cumartesi bi ayar çekeriz, annem haftaya cumartesimi bende olucak ben mi gidip alıcam daha belli değil madem bu cumartesi olmaz haftaya bakalım duruma ki eğer haftaya da olmaz ise bi dahaki haftaya kesin yaparız ama inşallah en kısa zamanda buluşacağız :)
herşeyin hayırlısı canım, inşallah herşey olumlu güzel gönlünce olacak, AMİNNNAy canım benim cok tesekkur ederim anlayışın için yarın yeni kadın gelecek onu tek bırakmam :))
Amin canim cok tesekkur ederimherşeyin hayırlısı canım, inşallah herşey olumlu güzel gönlünce olacak, AMİNNN
evet canım işim çok çok çok yoğun sürekli santiyelere insaatlara fabrikalara gidiyorum. anca 1 saat masamda oturuyorum.Neden ayrılacak hamile olduğun icinmi