- Konu Sahibi gulsahhh01
- #1.021
Eger seni çok yoruyo sa gitme ya bebege zarar verecek herseyden uzağızevet canım işim çok çok çok yoğun sürekli santiyelere insaatlara fabrikalara gidiyorum. anca 1 saat masamda oturuyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eger seni çok yoruyo sa gitme ya bebege zarar verecek herseyden uzağızevet canım işim çok çok çok yoğun sürekli santiyelere insaatlara fabrikalara gidiyorum. anca 1 saat masamda oturuyorum.
Merhaba aynı şeyleri bende yaşayacağım ufukta bir ameliyat var.acaba ameliyatın ne kadara maloldu bilgilndirirsen sevinirim
Canim gecmis olsun, ogretmenliginde hayirli olsun :) insallah hersey olumlu olumlu gider, bransin ne idi bu arada, insallah seneye bende ogretmen olacagim, haftasonu bulusalim diyoruz insallah denk gelirsin canim super olur
Slm canim hangi hastanede tedavi oluyosun ve doktorun kim liste yapıyorum ona ekleyeyimkızlar herkese merhaba bende bu ay sonu 2. denememe başlıyorum .
Sana ne zaman uyarsa yapalım ben dun evden hiç çıkamadım temizlik vardı aksamda misafir vardı çok yoruldumGunaydin kizlar, mersin78 hayirli olur insallah canim, omcoc cumartesi herkese uyacak saate ayarlamaya calisiriz, o gunu annamle teyzem geliyo sehir disindan ayar cekmeye caliscam, insallah ayarlayalim
Tamam canim :) ayin 10 nunda annemle teyzem geliyo ama sabahtan gelcekler sanirim, onlari eve koyar kacarim :) aylarim insallah :) bugun dinlen bari bol bolSana ne zaman uyarsa yapalım ben dun evden hiç çıkamadım temizlik vardı aksamda misafir vardı çok yoruldum
Adana prof.dr. Turan Çetin Tüp bebk merkezi doktorum S. Taner Dinçsoy. İlk denememizide orada yapmıştık.Slm canim hangi hastanede tedavi oluyosun ve doktorun kim liste yapıyorum ona ekleyeyim
Haberlesiriz canim cok tesekkur ederimTamam canim :) ayin 10 nunda annemle teyzem geliyo ama sabahtan gelcekler sanirim, onlari eve koyar kacarim :) aylarim insallah :) bugun dinlen bari bol bol
Ekledim canimAdana prof.dr. Turan Çetin Tüp bebk merkezi doktorum S. Taner Dinçsoy. İlk denememizide orada yapmıştık.
Merhaba. Geçmiş olsun. Hangi sorundan dolayı ameliyat oldunuz. .Histereskopi mi oldunuz. Bülent hoca bana da önermişti. Kaç dakika sürüyor ve sonrası sıkıntılı mı...bir de Seyhan da mı kışla da yapıldı operasyon . Seyhan da pek iyi anılarım yok ama yüzleşmek de lazımMerhaba kizlar
3-4 haftadir giremedim kulübe. Ameliyatimi oldum, normal yoldan kalmayi denemek icin bir ay daha bekleyecegim. Dr um 6 ay 1 yil tup bebek yapmam dedi once normal denenecekmis
Bu arada ameliyatimi Bülent hoca yapti. Ameliyati sonrasinda izletti filmlerde tupler acik gorunuyordu ama tupler sacma yerlere baglanmis, bi suru yapisikliklar. Hepsini toparladi rahmin seklini degistirdi. Gayet memnun kaldim ameliyat ve sonraki surecten de, mersindeki ameliyatimin kalitesinin ne kadar dusuk oldugunu gormus oldum.
Bu arada antepe atandim ogretmen olarak ama haftasonlari Mersin e geleceğim eger ders saatime uyarsa bulusma ben de katilmak isterim :)
Hamile kalmis olan arkadaslari tebrik eder, biraz daha bekleme durumunda kalan kader arkadaslarima da pozitif pozitif duygular dilerim.
Dün bana gulsahhh söyledi siz ayarlayın bende gelebilirsem gelmeye çalışcamKizlar gunaydiiiinnnnn, gununuz aydin dilekleriniz olsun insallah :) bu cumartesi toplasiyos mu, gelenler soylesin lutfen birde herkedin musait saati kararlastirilsin, bulusma yerimizi saatimizi ayarlayalim, hadi kizlar kararlarimizi yazalim
Slm canim nasilsin ben cumartesi 12.30 a kadar çalışıyorum ondan sonra musait im çarşıda bi yer olursa çok iyi olur merkezde olan bi yerKizlar gunaydiiiinnnnn, gununuz aydin dilekleriniz olsun insallah :) bu cumartesi toplasiyos mu, gelenler soylesin lutfen birde herkedin musait saati kararlastirilsin, bulusma yerimizi saatimizi ayarlayalim, hadi kizlar kararlarimizi yazalim
Slm canim ben baskent hastanesi esra hanim cok iyi diye duydum Acibademde volkan beyde iyiymis immortal98 galiba orda yaptirmisti yanlış hatirlamiyosamKizlar acibadem volkan beye giden varmi aranizda?adananin en iyisi kim sizce?
Merhabalar ben nisan ayında ilk tüp bebek denememi acıbademde yaptırmıştım volkan beyde ama malesef olumsuzdu şimdi ikinci deneme için başkent hastanesinde bülent beye gidiyorum adanada tüp bebekte en iyi merkezin başkent hastanesi olduğu söyleniyor acıbadem hastanesinde 1 yıldır tüp bebek yapiliyormuş ben araştırmadan gittim oraya bence iyice araştırarak gidin acıbademeKizlar acibadem volkan beye giden varmi aranizda?adananin en iyisi kim sizce?