• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Aynen öyle canım buarada tanışma olacakmi siz mersinde yapın tüm mersindeki ler tanısin canim büyük moral olur
Canim ben yapalim diye yazdim ama kimsede heves yok valla, bi sen bide bikac kisi heveslenmisti, sen adanadaymissin :( burdakilerden toplanirsak bi sultan gelirim demisti baska kimsede ses yok

Canim o zaman walla yarin suktan sen ben gorusebiliriz, ismini bilmiyorum mazur gor :( sultanada yazarim uygunsa yarin goruselim konusalim ve gelmek isteyende gelebilir

Balcalı hastanesinden uzak dur derim başkasının spermlerini kullanıyorlar diye isimleri çıkmıştı ... aynı şekilde çetin turan merkezi de iyi bir merkez değil balcalı da ki doktorun merkezi
selam Turan Çetin için iyi değil demişsiniz sebebini öğrenebilirmiyim.aslında çok ilgililer ve yardımcı oluyorlarda

selam Turan Çetin için iyi değil demişsiniz sebebini öğrenebilirmiyim.aslında çok ilgililer ve yardımcı oluyorlarda
Bizim bi arkadaşın eşi azosperm mis canim turan çetin e gitmişler sizin hiç cocugunuz olmaz boşuna uğraşmayin demis ler şimdi 2 yaşında çocuğu var canim baskentte ilk denemede tutmus canim

cevapladığınız için teşekkür ederim .aslında doktor gerçekten önemli .Ama ben gerçekten merkezden memnunum o yüzden merak ettim çevremdede gidipte memnun kalan olduğu için orayı tercih ettik . arkadaşımın birinin ikizleri var diğeride hamile .hakkımızda hayırlısı olsun

Üzerinden çok geçmiş mesajınızın ama çok güzel özetlemişsiniz malesef aynı durumu bende yaşadım ve sonuç olumsuzdu herşey bir yana açıklamada yapılmıyor herşey çok iyi gidermiş gibi görünürken siz büyük umutlarla bebeğinizi beklerken bütün umutlarınız yıkılıyor ve olmadı bir dahaki sefere deniyor size:KK43:aynı hastanede nisan ayında yaptırmıştım bende
Aynen.. sonraki denemem Başkentde oldu tuttu ama kimyasaldı. Şimdi bugün dondurulmuşlarla transferim yapıldı. herşey çok güzel geçti. gerçii 2 tane transfer ettiler ama bakalım kısmet... sizede bol şans.. deniyomusunuz peki tekrardan?

Aynen.. sonraki denemem Başkentde oldu tuttu ama kimyasaldı. Şimdi bugün dondurulmuşlarla transferim yapıldı. herşey çok güzel geçti. gerçii 2 tane transfer ettiler ama bakalım kısmet... sizede bol şans.. deniyomusunuz peki tekrardan?
Hayırlı olsun inşallah sonucuda güzel olur. Evet bizde 2.için Başkentte Bülent Beyle başladık tedaviye umarım herşey yolunda gider hepimiz için...

Hayırlı olsun inşallah sonucuda güzel olur. Evet bizde 2.için Başkentte Bülent Beyle başladık tedaviye umarım herşey yolunda gider hepimiz için...
Tesekkur ederim. Sizinkide hayirli olsun. Benim doktorumda bulent bey. Allah razi olsun cokta memnunum kendisinden. Evet insallah hersey yolunda gider.

Kizlar yarın ben hastaneye gidiyorum tayfun bey yokmuş pınar hanim ilgilenecek başka doktor olunca korkuyorum zaten ilk deneme insallah son tedavi olur

Bu bolgedeki en iyi yer tartismasiz baskent bence de, icindeki dr lari ise sen sececeksin. Esra hanim Bülent bey ve Tayfun bey hastalari burdakiler genelde bir gorusup karar verirsin
Ama bulent bey tup bebek için geldik diyince hos karsilamiyor ve birak ben karar vereyim diyor. Yanlisi bulup duzeltip normal yollardan hamilelige yonlendiriyor.
Tup en son care olarak bakiyor
ANLADIM CANIM TEŞEKKÜR EDERİM. BEN DE İLK ETAPTA TÜP BEBEK DÜŞÜNMÜYORDUM. AMA YAŞ 41 OLUNCA KADIN DOĞUMCU OLAN KUZENİM FAZLA VAKİT KAYBETMEZSEN İYİ OLUR DEDİ. HER ŞEYİN HAYIRLISI. ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN :)

Balcalı hastanesinden uzak dur derim başkasının spermlerini kullanıyorlar diye isimleri çıkmıştı ... aynı şekilde çetin turan merkezi de iyi bir merkez değil balcalı da ki doktorun merkezi
BENDE DUYDUM AMA KUZENİM ORADA KADIN DOĞUMDA. HSG FİLMİMİ VE DİĞER KONTROLLERİMİ O YAPTI. ONA GÜVENEREK GİDİCEM ZATEN YOKSA HAYATTA BALCALIYI DÜŞÜNMEZDİM.

Bugun gittim igneye başlıyorum bizimki raporlu oyuzden daha indirimli olacak insallah ilk denemede tutar pazartesi kontrole çağırdı bakalım nasıl olacak insallah iyi gelişir amh dusuk dedi bana
İnsallah canim dualarim seninle, senin raporlu ne kadar nasil oldu canim, ben daha tahlilleri yaptircam, annemler yanimda baslayamadim, amh yide baskentte mi yaptirdin canim, az bilgi paylasir misin

İnsallah canim dualarim seninle, senin raporlu ne kadar nasil oldu canim, ben daha tahlilleri yaptircam, annemler yanimda baslayamadim, amh yide baskentte mi yaptirdin canim, az bilgi paylasir misin
Sağol canim biz raporlu ignelere birlikte 3800 olacak canım söyle 91 tl ilk verdik ignelere başlıyorum kontrolde 200 veriyosun yumurta toplama da 700-800 gerisinde döllenme de veriyosun yani embriyo yu koyunca canım ilk gittigimizde igne yi tanıdık eczaneden alın evrakları toplayıp gelin raporu verelim size dedi öyle eczaneye götürün raporu dedi ill kan aldiklarinda herseye baktilar amh içinde ekstra hicbisey odemedim canim sulu usg de yaptirdim

Sağol canim biz raporlu ignelere birlikte 3800 olacak canım söyle 91 tl ilk verdik ignelere başlıyorum kontrolde 200 veriyosun yumurta toplama da 700-800 gerisinde döllenme de veriyosun yani embriyo yu koyunca canım ilk gittigimizde igne yi tanıdık eczaneden alın evrakları toplayıp gelin raporu verelim size dedi öyle eczaneye götürün raporu dedi ill kan aldiklarinda herseye baktilar amh içinde ekstra hicbisey odemedim canim sulu usg de yaptirdim
İnsallah sonucun guzel olur canim, bende baslayacam ama rapor pesindeyim su an, yakinda tahlillerimi yaptircamda rahim filmini nasil yaptirsam karar veremedim bakalim

Back
X