- Konu Sahibi gulsahhh01
- #1.101
Insallah hepimiz burda hamileyiz deriz canimİnsallah sonucun guzel olur canim, bende baslayacam ama rapor pesindeyim su an, yakinda tahlillerimi yaptircamda rahim filmini nasil yaptirsam karar veremedim bakalim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah hepimiz burda hamileyiz deriz canimİnsallah sonucun guzel olur canim, bende baslayacam ama rapor pesindeyim su an, yakinda tahlillerimi yaptircamda rahim filmini nasil yaptirsam karar veremedim bakalim
Anestezili mi yaptiracaksin canim Kasım da insallah yaptırırsın canim insan bişeye hazırlanırken iptal edilmesi çok kötü ya ama olsun sağlığında önemli değil canimSelam bayanlar. Aylardır Ekim ayında histeroskopi yaptırmak için planlar yaptım durdum. Randevuyu aldım, kendimi psikolojik olarak hazırladım. Dün sabah hastaneye giriş işlemlerini yaptık, parayı ödedik, odaya çıktım. Hemşire ile tanıştık. Rutin tansiyon kan alma işlemlerini yapcaktı ki grip olduğumu söyledim. Ve operasyon iptalGripken operasyon yapılmazmış. Kasım ayına kaldı artık...
Evet cnm anestezi alcaktım. Ama böylesi daha iyi oldu çünkü şuan gribim daha da ağırlaştı... Kasımda inşallah. Her şeyde bir hayır var. Ama Seyhan Başkente gidip kötü anılarımla yüzleşmiş oldum. Oğlumun gözlerini açtığı ve 3 gün sonra dünyaya veda ettiği hastane...sevgiyle andım o 3 günü, tüm acılara rağmen.Anestezili mi yaptiracaksin canim Kasım da insallah yaptırırsın canim insan bişeye hazırlanırken iptal edilmesi çok kötü ya ama olsun sağlığında önemli değil canim
Ayy canim benim ok üzüldüm ya basiniz sagolsun insallah bu acıni yeni bebegine unutursan canim cennete bi meleğin seni bekliyo canimEvet cnm anestezi alcaktım. Ama böylesi daha iyi oldu çünkü şuan gribim daha da ağırlaştı... Kasımda inşallah. Her şeyde bir hayır var. Ama Seyhan Başkente gidip kötü anılarımla yüzleşmiş oldum. Oğlumun gözlerini açtığı ve 3 gün sonra dünyaya veda ettiği hastane...sevgiyle andım o 3 günü, tüm acılara rağmen.
Canim basin saolsun, melek olmus kuzum benim, cennete gitmis prens, insallah iyi seyler acilardan sonra dogacak canimEvet cnm anestezi alcaktım. Ama böylesi daha iyi oldu çünkü şuan gribim daha da ağırlaştı... Kasımda inşallah. Her şeyde bir hayır var. Ama Seyhan Başkente gidip kötü anılarımla yüzleşmiş oldum. Oğlumun gözlerini açtığı ve 3 gün sonra dünyaya veda ettiği hastane...sevgiyle andım o 3 günü, tüm acılara rağmen.
Inşallah canım sağlıklı yeni bir bebiş bana daha güç verir. Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.Ayy canim benim ok üzüldüm ya basiniz sagolsun insallah bu acıni yeni bebegine unutursan canim cennete bi meleğin seni bekliyo canim
Evet cnm Sağol cennette bir bebeğim var. Allah acıyı yaşatsa da sabrı da veriyormuş. Öğrenmiş oldum. Allah hepimize sağlıklı bebekler versin biz de sağlıkla büyütelim onları...Canim basin saolsun, melek olmus kuzum benim, cennete gitmis prens, insallah iyi seyler acilardan sonra dogacak canim
Amin canim insallah en yakin zamanda hamile kalirsin bebisin sana sıkı sıkı tutunur canimInşallah canım sağlıklı yeni bir bebiş bana daha güç verir. Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin.
Amiiiinnnn insallah canim, hersey Allahtan, alir verir, herseyin hayirlisiEve
Evet cnm Sağol cennette bir bebeğim var. Allah acıyı yaşatsa da sabrı da veriyormuş. Öğrenmiş oldum. Allah hepimize sağlıklı bebekler versin biz de sağlıkla büyütelim onları...
Slm canim nasilsin uzun zamandır yoktum canim bebisleri nasıl ben tedaviye başladım pazartesi günü kontrolüm varKizlar hayirli olsun tedavileriniz insallah güzel haberlerinizi alirim burdan
Bende pek ugrayamadim dün bir bakayim dedim, bebeklerimden birinin 8.haftada kalbi durduSlm canim nasilsin uzun zamandır yoktum canim bebisleri nasıl ben tedaviye başladım pazartesi günü kontrolüm var
Cok üzüldüm canim allahtan diğeri tutunmus sana allah saglikla doğurmayi nasip etsinBende pek ugrayamadim dün bir bakayim dedim, bebeklerimden birinin 8.haftada kalbi durdu
Canim benim sana tutunana Allah omur versin insallahBende pek ugrayamadim dün bir bakayim dedim, bebeklerimden birinin 8.haftada kalbi durdu
Hadi insallah bol sans ..Kizlar ben hastanede yim dua edin kizlar bana insallah hersey yolundadir yumurtaliklari m buyumustur
İnsallah hersey yyolunda olur canim dua ediyorumKizlar ben hastanede yim dua edin kizlar bana insallah hersey yolundadir yumurtaliklari m buyumustur
Canim sıkkın çok iyi degilmis canim sağda 6 tane olusmus onlar güzel büyümüş sol 5 taneymis onlar zayıf kalmış bir igne daha ekledi çarşamba tekrar igne verdiİnsallah hersey yyolunda olur canim dua ediyorum
canım benim canını sıkma bak ne zorluklar geçiriyoruz neler yaşıyoruz, iyi düşün inşallah iyi olacak, ayrıca hiç olmasaydı yani en kötüsünüde düşün, ben zamanında çok taktım çok sıktım ve evliliğime yansıdı psikologluk oldum çok şükür atlattım kendime kızdım, bu aşamalarda çok rahat olmamız lazım inşallah Allahtan herşey en güzeli olacakCanim sıkkın çok iyi degilmis canim sağda 6 tane olusmus onlar güzel büyümüş sol 5 taneymis onlar zayıf kalmış bir igne daha ekledi çarşamba tekrar igne verdi