günaydın kızlar.bir türiü fırsat bulamadım daha doğrusu internet sıkıntısı var.neyse okuldan yazıyorum sizlere.bu tedavi süreci beni çok yıprattı ve vücudumu çok sarstı.kullandığım antibiyotiklerden mantar oldum onu iyileştiremeden crino jele başladım kabus dolu günler ve geceler geçirdim açıkçası.vajinam artık o kadar kuru tahriş olmuş ve batar durumdaydı ki yine de dayanmaya çalışıyordum.transfer günü o acılarla ve idrarımın son noktasına kadar sıkışarak transferim gerçekleşti.ama ben acıdan o ana odaklanamadım bile.dr sağolsun dualarla tekbirlerle işlemi gerçekleştirdi.ben durumumu söyleyince jelin yerine iğneye geçtik.bu iğne de o kadar ağır ve yağlı bir iğne ki resmen vurduğu yerde taş gibi kalıyor.tek tarafıma vurduruyorum çünkü o tarafa oturup yatamıyorum.neyse buna razıyım.bir kaç gündür de kasık ağrılarım vardıçben de sanıyorum ki yerleşme ağrıları.sonra farkettim ki bu idrar yolu ağrısı.hastanede buldum kendi mi yine neyse bie toz ilaç bir de krem yazdılar.tabi biz eczane saatlerini kaçırınca alamadık.neyse dayanırım bir gün daha dedim eşime.ama yok dayanılacak gibi değil ağrılarım.gece on iki oldu ben artık duramıyoru myerimde .eşim gitti nöbetçi eczaneden aldı ilaçları.kullandım.evin içinde dolana dolana yorgun düştüm ağrıdan.gece saat kaçtı bilniyorum uyumuşum atrık.bugün biraz daha iyi ssayılırım ama hala ağrılarım var.o kadar yorgun ve bitkin durumdayım ki.zaten transfer gününden beri kızım resmen yapıştı bana.herşeyi benle yapmak istiyor.daha ilk gün bebek arabasından düştü kaldırmak zorunda kaldım.güya ağır kaldırmayacağım.geceleri sürekli yastıkdan düşen kafasını ve vücudunu kaldırıp yerleştiyorum.anlayacağınız ben bu tedaviden sadece hastalık ve mutsuzluk aldım gibi.belki şuanda rahatsızlığımın da etkisi olabilişr bu düşünceşelerimde bilemiyorum.çok uzun oldu kusura bakmayın.uzun zaman olunca biraz birikmiş anlatacaklarım