kızlar merhaba nasılsınız ?
burdan birinde pıhtılaşma çıkmışmıydı ? 3 genimde heterozigot çıktı en sonki kürtajın buna bağlı olabileceğini söylemişti sonucu aldığım yer kadın doğum da bu herkeste var deyip hamile kalamamın sebebi rahim dedi . ne yapacğımı şaşırdım iyice
Kimyasal gebelikten nasil kürtaj oldunki. Kimyasalda kese olusmaz cunki embriyo tutunur ama hemen ölür ve yuvalanamaz. Eger kese olduysa gebeliktir ve kurtaj olabilir.
Ama kimyasal gebelik kendiliginden adetle gider.
Ya senin yanlisin var yada dr napmaya calismis bilemedim.
Bendede pihti vardi 4 gende heterozigot ilk gebeligim 10 haftaliken kalbi durdu kürtaj oldum. Sadece coraspin verilmisti sadece adana acibademde tedavi olmustuk.
Merkez degistirdim. Clexsan igne ve coraspin verildi o gebeligimde kimyasal oldu adetle atildi.
3. Cü yine igne ve coraspin devam ediyor gebeligim umarim saglikla gelir. Hepsi tup bebekti.
kimyasal gebeligin yarisindan fazlasi embriyodaki kromozom anamolisi yuzünden oldugu ifade edilir tipta.
rahiminde hic sorun olmasada olur yani.
sen istanbuldaki merkezlere git son sistem laboratuarlar ve islemler orda uygulaniyor.
adanada kac merkez arastirdiysam sperm seciminde hala ıcsı uygulaniyor oysaki en iyisi suan ımsı yöntemi.
bu yontemde daha kaliteli sperm secimi yapiliyor.
eger sperm iyi secilmezse embriyo kalitesi etkileniyor ve buda düsük sebebi olabiliyor.
geçmiş olsun