Tüp Bebek Merkezleri Adanada tüp bebek yaptiranlar yaptirma aşamasinda olanalr toplanalim!!

Merhabalar
Hangi doktora gidiyordunuz
Sızın tedavi bitti mi
5.gune onlar mi götürmek istedi
Benimde hep 3.gune gitmişti ve dondurulan hiç olmamıştı

Msjinizi yeni okudum
Embriyo hiç döllenmedi ozaman
Benimde yaşım var umarım bahaneleri olmaz

Tayfun hoca ama baska nedenlerle benim tedavim iptal oldu maalesef.hastane duzenli ama lab konusunda emin degilim
Sizin de Tayfun hocaymis
Lab konusunda benimde hiç bilgim yok
Doktor odaklı tercih ettim
Önceki tedavilerime istinaden
Umarım yanılmam

Merhabalar
Ne yaptınız
Hangi aşamadasini
20 gun once sperm tahlili verdik sayi 2 milyondu bugun de tahlil verdik sayi 10 milyon 500 bin olmuş bu 20 günde ekim ayinda adetli iken muayene olup tedaviye basiycaz kasimda rahim filmi çekileceğim

20 gun once sperm tahlili verdik sayi 2 milyondu bugun de tahlil verdik sayi 10 milyon 500 bin olmuş bu 20 günde ekim ayinda adetli iken muayene olup tedaviye basiycaz kasimda rahim filmi çekileceğim
Günaydın
Değeriniz güzel artmış
Birşeyler kullandi mi eşiniz
Rahim filmi tedavi sonrasında mi çekilecek

Günaydın
Değeriniz güzel artmış
Birşeyler kullandi mi eşiniz
Rahim filmi tedavi sonrasında mi çekilecek
Sağlıklı beslendi sadece çig kuruyemiş keciboynuzu özü muz avokado ve nar yedi hergün neredeyse

Eşim de bende sağlıkçıyız amh düşüklüğü sebebiyle 2 yıl önce adana baskentte tüp bebek yaptırdık fakat tek yumurta toplanabildi ve olumsuz sonuçlandı. Bu ay tekrar Bülent haydar Dedeoğlunde tedaviye başlayacağız daha önce giden var mı

Ben bilmiyorim ama gidip memnun kalanda var hatta eside endokrin dr sanirim ama ben sanirim biraha deneyecek olursam ya kayseri yada ankarada denerim muhtemelen

Merhabalar..Görüşmeye gittiniz mi hiç ?

Şimdi görebildim kusura bakmayın bugün gittik gecenki randevumuz doktorun babası vefat ettiği için ertelendi gayet memnun kaldık haftaya tedaviye başlayacağız

Şimdi görebildim kusura bakmayın bugün gittik gecenki randevumuz doktorun babası vefat ettiği için ertelendi gayet memnun kaldık haftaya tedaviye başlayacağız
Mrb bulent beye gidiyorsunuz degil mi. Ilk randevuda neye bakiyor kan aliyor mu degerlere bakiyor mu 3 aylik vitamin kullanin dedi mi size cok soru sordum kusura bakmayin bende dusunuyorum gitmeyi ondan soruyorum

Dinledi mi sizi yeterli zaman ayırdı mi? Fiyat konusunda ne konuştunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…