MerhabalarBende pcos esimde hareket 0 morf 0 dna hasari yok ama dollrnme problrmi var ben lab biraz yetersiz oldugunu dusunuyorum 5
Gune gitmedi embriyolar o yuzden iptal oldu inş bu yolda kim ugradiyorsa Rabbim isini kolaylastirsin cok zor bi surec cunku hem maddi hemde en onemlisi manevi
MerhabalarEvet ilk deneme olacak bizdede sperm sayisi dusuk ve morfoloji 0
Msjinizi yeni okudumNe huzel MaşAllah bizde sanirim sikinti buyuk yum kaliteside dusuk dedi ama 27 yum toplaninca tabi duser kalite sadece suna kiziyorum ben pcosum ve yasim genc bunlari hesaba katmalari lazimdi aa biz yum alalimda onemli degil mantigiyla hareket edildi bi sonrakine dozu dusuk kullaniriz gibide genel gecer bi cevap verdi dr tabi tekrar gidermiyim orasi muamma
Sizin de Tayfun hocaymisTayfun hoca ama baska nedenlerle benim tedavim iptal oldu maalesef.hastane duzenli ama lab konusunda emin degilim
20 gun once sperm tahlili verdik sayi 2 milyondu bugun de tahlil verdik sayi 10 milyon 500 bin olmuş bu 20 günde ekim ayinda adetli iken muayene olup tedaviye basiycaz kasimda rahim filmi çekileceğimMerhabalar
Ne yaptınız
Hangi aşamadasini
Günaydın20 gun once sperm tahlili verdik sayi 2 milyondu bugun de tahlil verdik sayi 10 milyon 500 bin olmuş bu 20 günde ekim ayinda adetli iken muayene olup tedaviye basiycaz kasimda rahim filmi çekileceğim
Sağlıklı beslendi sadece çig kuruyemiş keciboynuzu özü muz avokado ve nar yedi hergün neredeyseGünaydın
Değeriniz güzel artmış
Birşeyler kullandi mi eşiniz
Rahim filmi tedavi sonrasında mi çekilecek
Ben bilmiyorim ama gidip memnun kalanda var hatta eside endokrin dr sanirim ama ben sanirim biraha deneyecek olursam ya kayseri yada ankarada denerim muhtemelenEşim de bende sağlıkçıyız amh düşüklüğü sebebiyle 2 yıl önce adana baskentte tüp bebek yaptırdık fakat tek yumurta toplanabildi ve olumsuz sonuçlandı. Bu ay tekrar Bülent haydar Dedeoğlunde tedaviye başlayacağız daha önce giden var mı
Merhabalar..Görüşmeye gittiniz mi hiç ?Eşim de bende sağlıkçıyız amh düşüklüğü sebebiyle 2 yıl önce adana baskentte tüp bebek yaptırdık fakat tek yumurta toplanabildi ve olumsuz sonuçlandı. Bu ay tekrar Bülent haydar Dedeoğlunde tedaviye başlayacağız daha önce giden var mı
Bu cuma gidiyoruz kısmetse çok geç tarihe randevu veriyorlarMerhabalar..Görüşmeye gittiniz mi hiç ?
Bülent haydardedeoglu kendi muayenehanesini acmis diye okudum öyle mi?Bu cuma gidiyoruz kısmetse çok geç tarihe randevu veriyorlar
Bülent haydardedeoglu kendi muayenehanesini acmis diye okudum öyle mi?
Ben size yazarım ama unutursam cuma günü görüşlerinizi yazar mısınız ? Merakla bekliyor olacağım..a.Evet ama acıbadem ile anlaşmalı lab olarak orayı kullanıyor
Ben size yazarım ama unutursam cuma günü görüşlerinizi yazar mısınız ? Merakla bekliyor olacağım..a.
Canım merhaba. Bugün sanırım doktora gidecektiniz. Gittiniz mi?Yazarım tabiki
Mrb bulent beye gidiyorsunuz degil mi. Ilk randevuda neye bakiyor kan aliyor mu degerlere bakiyor mu 3 aylik vitamin kullanin dedi mi size cok soru sordum kusura bakmayin bende dusunuyorum gitmeyi ondan soruyorumŞimdi görebildim kusura bakmayın bugün gittik gecenki randevumuz doktorun babası vefat ettiği için ertelendi gayet memnun kaldık haftaya tedaviye başlayacağız
Dinledi mi sizi yeterli zaman ayırdı mi? Fiyat konusunda ne konuştunuz ?Şimdi görebildim kusura bakmayın bugün gittik gecenki randevumuz doktorun babası vefat ettiği için ertelendi gayet memnun kaldık haftaya tedaviye başlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?