Ğben eylül ayında yaptırdım ancak negatif sonuçlandı. ama merkez de turan hoca da çok tatlı ilgililer. ikinci tedavimi de orada yaptıracağım. kısmetse nisanda.
benim sorunum yaştan dolayı yumurta kalitesizliği. yaşım 44Ğ
Bende cuma günü ücretsiz öngörüşme için randevu aldım..sizin sorun neydi
Benim yaşım 41 turan beyle görüştük daha önce kayıplarım olduğu için tahliller istedi onları bekliyoruz..rahim filmi istedi onu çekildim.nisan adetimle muayene olduktan sonra başlıcaz inşallah..banada yumurta kalitesi için ilaç verdiler onu kullanıyorumbenim sorunum yaştan dolayı yumurta kalitesizliği. yaşım 44
Canım turan hoca her zaman olmuyor benim tedavide hep turan hoca vardı ama opu ve transfer de Fatih hoca vardı benim ilk transferi fatih hoca yaptı ve ilk denemede tuttu çok şükürSelam kızlar benimde yarın transferim var turan çetin de fatih bey doktorum ilk denemem malesef negatif oldu umarım bu sefer olur. fatih beye tedavi olan varmi aranızda
Siz ne zaman yaptırdınız memnun kaldinizmi ilk denemen negatif olunca aklıma takılan çok şey varCanım turan hoca her zaman olmuyor benim tedavide hep turan hoca vardı ama opu ve transfer de Fatih hoca vardı benim ilk transferi fatih hoca yaptı ve ilk denemede tuttu çok şükür
Evet ben memnun kaldım canım tam bir ay önce 17 Nisan da transferim gerçekleşti benim görümcemde orda yaptırdı ilk denemede turan hoca yapmış tutmadı ikinci denemede fatih hoca transferini gerçekleştirmiş sonuç pozitif yani hiç belli olmuyor canım içini ferah tut inşallah pozitif olur sonucun turan hoca da Fatih hoca da iyi doktorSiz ne zaman yaptırdınız memnun kaldinizmi ilk denemen negatif olunca aklıma takılan çok şey var
Çok sağol canim inşallah bu sefer olur transfer sonrası neler yaptın nasıl besledin onuda yazarsan sevinirim çok soru sordum kusura bakma lütfen her kafadan bir ses çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım piskolojim alt üst olduEvet ben memnun kaldım canım tam bir ay önce 17 Nisan da transferim gerçekleşti benim görümcemde orda yaptırdı ilk denemede turan hoca yapmış tutmadı ikinci denemede fatih hoca transferini gerçekleştirmiş sonuç pozitif yani hiç belli olmuyor canım içini ferah tut inşallah pozitif olur sonucun turan hoca da Fatih hoca da iyi doktor
Canım ben transferden sonra süt yumurta falan yedim her gün bi de ananas yemiştim beş gün falan sonra yemedim havuç suyu iç demişlerdi ama ben içmedim sadece bi kaç defa havuç yedim bide her gün kabak çekirdeği ve leblebi yedim işte kadınlar kulübünde iyi demişlerdi zaten beşinci gün embriyosu olduğu içinde transferin 7. Günü sonucu almıştım ben biraz meraklı olduğumdan sonucu erken aldım darısı sana olsun inşallah canımÇok sağol canim inşallah bu sefer olur transfer sonrası neler yaptın nasıl besledin onuda yazarsan sevinirim çok soru sordum kusura bakma lütfen her kafadan bir ses çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım piskolojim alt üst oldu
Amin inşallah canım çok sağolCanım ben transferden sonra süt yumurta falan yedim her gün bi de ananas yemiştim beş gün falan sonra yemedim havuç suyu iç demişlerdi ama ben içmedim sadece bi kaç defa havuç yedim bide her gün kabak çekirdeği ve leblebi yedim işte kadınlar kulübünde iyi demişlerdi zaten beşinci gün embriyosu olduğu içinde transferin 7. Günü sonucu almıştım ben biraz meraklı olduğumdan sonucu erken aldım darısı sana olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?