Doğuma Hazırlık adanada yaşayan arkadaslar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

rkntnc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
21
0
36
Adana
adanaya yenı tasındıgım ıcın pek fazla bebek magazası bılmıyorum şoyle herseyden bolbol olan buyuk bır yer ıstıyorum aslında bebek arabası beşık kıyafet bıberon vs...bel agrılarımdan dolayı dukkan dukkan gezmek ıstemıyorum varmı boyle bıryer sımdıden tesekkurler...

Merhaba canım bebek için yeni alışverişimi bitirdim çok yer gezdim en uygunu ve çeşidin bol olduğu yer barajyolu 6,5 durakta gül bebe var her şey var umarım bulabilirsin

canım çarşıda melekgirmez diye bi yer var küçüksaatte salih bebediye çok büyük ne ararsan var ve ne marka istersen. fiyatlarıda bayağı uygun biz ordan aldık herşeyi canım. ve herkes çok beğendi.

canım çarşıda melekgirmez diye bi yer var küçüksaatte salih bebediye çok büyük ne ararsan var ve ne marka istersen. fiyatlarıda bayağı uygun biz ordan aldık herşeyi canım. ve herkes çok beğendi.

Salih bebenin turgut özal şubesi çok pahalı melekgirmez ucuz olabilir hem orda çeşitte çok fazla bebek mağazaları dolu

turgut ozaldakı salıh bebeye gıttım ama dedıgınız gıbı bıraz pahalıydı carsıdakıne gıtmedım bakıcam cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…