Ya ben be alayım desem daha erken gibi geliyor darısı benim başıma

ben de liste çıkarayım diyorum artkk eksikler için. Ağustosta boya badana yapılacak evde... Mobilyaları o iş bitince alacağım. E haliyle eşyalar yıkanamıor bizim de :) kendime hiçbir şey almadım henüz... Doğum esnasında kilom nasıl olacak kestiremediğim için son aya bırakmak mantıklı gibi geliyor... Hamile kalmadan önce pentide indirim vardı kırmızı penye bir sabahlık almıştım lohusa şeysi olsun niyetine. Kendi bedenimden de iki beden büyük almıştım. Akılda korkunç bir kilo alacağım düşüncesi vardı hep. Nitekim 6. Ayda hala kilom artmadı .son aylarda arayı kapatır mıyım yoksa yine az mı alırım kestiremiyorum sonuçta. Sıcaktan pek bir yere gidemiyorum 24 saat klimalı ortamdsyım. O yüzden elim kolum bağlı.
Perşembe kontrolümüz vardı. İki tane de videosunu aldık birinde esniyor birinde de gülümsüyor. Her gece rüyamda görüyorum o hallerini o günden beri nasıl oluyorsa sabah daha kendime gelmeden o halleri geliyor aklıma gülümsüyorum.
Hareketleri artkk çok net karnımı açtığımda dışarıdan anlaşılıyor. Bazen karnım sağa sola sallanıylr çok eğleniyorum.
Biraz daha uzun vadeli hazırlıklara giriştim. Lavanta kesesi dikecek kayınvaldem. Benimki daha özel olsun herkesinkiyle aynı olmasın istedim. Çünkü o kese modelini ilk olarak kızkardeşim oğlunun diş partisinde yaptırmıştı. Onu örnek alıp kayınvaldem görümcemin kızı için doğumda dikti. E çevre hep aynı 3. Varyasyon olmasın dedim kanaviçeden harf işleyeceğim. Onu deniyorum. Kesenin üzerine o harf dikilecdk. Henüz model deniyorum beğendiğim model bir bütün günü aldığından ondan yapamicam. Gdiip kumaşlarını falan almam gerekiyor ama sıcakta çarşı hayal gibi. Son çarşı çıkarmamda da park cezası yemişim /:
Eki Görüntüle 1862101
bu da denediğim iki model 3. De bitmek üzere... Beğendiğim ve herkesin de beğendiği soldaki de işte... Kendimize yaparım artık ondan :) fikir olsun sizlere de... Sıcakta zaten bir yere gidilmiyor çok güzel vakit öldürülüyor oyalıor.