Adana'da yaşayan hamileler:)

Bi iki yer daha var aklımda oralarlada görüşeyim olmazsa burası olur. Memnun kalırsam sanada tavsiye ederim
Ben bu hanımdan memnun kaldım ama ucuz değil ve geç teslim ediyor ama işi kusursuz diyebilirim, sen çektir fotoları memnun kalırsan onla da görüşeyim bana daha var mühim olan sensin şimdi 5 mayısa ne kaldı :)

Ben bu hanımdan memnun kaldım ama ucuz değil ve geç teslim ediyor ama işi kusursuz diyebilirim, sen çektir fotoları memnun kalırsan onla da görüşeyim bana daha var mühim olan sensin şimdi 5 mayısa ne kaldı :)
Ayyy hiç sorma hayırlısıyla bi geleydi artık zaman geçmek bilmiyor sanki

doktorum medlıne hastanesinde Rıza Taze. ilk gebeliğim sayesinde muhteşem geçti doğumumda çok iyiydi. şimdi yine kendisine devam ediyorum. medlıne hastane olarak beğendiğim bir hastane rıza bey doktor olarak çok sakin ve çok tecrübeli. bazı arkadaşlarım rıza beyi ilgisiz bulup bıraktığı olmuştur ama rıza bey hamileliği bir hastalık olarak görmez ve hamileye çok özel muamele yapmaz:) bunun yanında gereksiz testler ve panikle sizi de yormaz. şuan muayene ücreti 90 tl, ikili teste 60 tl ödedim. ilk gebeliğin normal bir gebelik olduğu için rıza beyle 9 ay anlaşarak geçirdik inşallah bu hamileliğimde sorunsuz olur ve başladığım doktor ile bitiririm.
Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım. medline hastanesinde kendi doktorun mu doğuma giriyor canım. bazı hastanelerde mesai saati dışında olursa nöbetçi doktor doğuma giriyormuş. ben de doktor arştırıyorum henüz karar veremedim.

selam kzılar ben de adana dayım. ben marsa ya gidiyorum. başkentte gonca çoban a gidiyordum daha önce. marsa da iki arkadşım var onlar çok ısrar etti bi de orayı deneyeyim dedim. ben de pko var biraz sıkıntı oldu süreç. başkentten hiç memnun kalmadım bu arada. avrupa hastanesine gittim bi ara. bi daha adım atmam. neyse şimdi ki dr umdan çokkkkk memnunum. cihan kabukçu. ama malesef o da yar doç oldu ve denizliye gidiyor gelecek ay. o kadar ilgil biri ki ama ya. ben daha ondan doktor tavsiyesi alacaktım ki ben çağdaş beyle konuştum anlatım seni sonrasın da ona devam edersin dedi. onu bile düşünüp ayarlamış.
kan pıhtılaşma yüzünden clexane iğne kullanıyorum ben her gün. elevit, devit 3 ve gyno ferro sanol. bi daha ki kontrol nisan 27 de. umarım o zaman cinsiyet belli olur çatlıyorum meraktan.
merhaba canım hayırlı olsun bebişiniz. ben de hamileyim. şu anda başkente gidiyorum ama kararsızım. sen neden memnun kalmadın başkentten

Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım. medline hastanesinde kendi doktorun mu doğuma giriyor canım. bazı hastanelerde mesai saati dışında olursa nöbetçi doktor doğuma giriyormuş. ben de doktor arştırıyorum henüz karar veremedim.
Sezeryan olacağı için kendi doktorum giriyor doğuma canım

peki normal doğum olursa mesai saati dışındaysa dr geliyor mu bilgin var mı?
benim doktorumla ilk gebeliğimde konuşmuştuk genelde gelmiyorum ama senin için gelirim demişti, yani çok zor saatler olmaz ise gelirler bence hani senin doktorun ile anlaşmana bağlı yoksa nöbetçi kadın doğumcu girer, sen kaç haftalık hamilesin normal doğuracağın kesinleşti mi?

benim doktorumla ilk gebeliğimde konuşmuştuk genelde gelmiyorum ama senin için gelirim demişti, yani çok zor saatler olmaz ise gelirler bence hani senin doktorun ile anlaşmana bağlı yoksa nöbetçi kadın doğumcu girer, sen kaç haftalık hamilesin normal doğuracağın kesinleşti mi?
benim daha yeni 11 haftalık. başkente gidiyorum. doktorum telefon no vermedi. acile gelirsin bişey olursa dedi. ben de öyle deyince doğum zamanı nasıl oluyor diye sordum. mesai saati dışında ani bir doğumsa normal ya da sezeryan farketmiyor nöbetçi doktor girer doğuma dedi. bu kafama takıldı.

benim daha yeni 11 haftalık. başkente gidiyorum. doktorum telefon no vermedi. acile gelirsin bişey olursa dedi. ben de öyle deyince doğum zamanı nasıl oluyor diye sordum. mesai saati dışında ani bir doğumsa normal ya da sezeryan farketmiyor nöbetçi doktor girer doğuma dedi. bu kafama takıldı.
başkent öyle , ama medlıneda doktor telefonunu veriyor istediğin saat arayabilirsin , doğumada biz beraber karar vermiştik hem şekline hem tarihine

rıza taze, ilk kızımda da ona gittim şimdi de ona gidiyorum seviyorum kendisini anlaşıyoruz:) konunun ilk sayfasını oku bahsettim rıza beyden , medlınenıda beğeniyorum temiz düzenli bir hastane
canım sürekli tahlil için ek ücret çıkıyor nst bile ücretli diyenler var önceki sayfalarda şu anda öyle mi?çok soru sordum kusura bakma:)

canım sürekli tahlil için ek ücret çıkıyor nst bile ücretli diyenler var önceki sayfalarda şu anda öyle mi?çok soru sordum kusura bakma:)
istediğin kadar soru sarabilirsin, ben hiçbir tahlile para ödemedim 2 kere kan tahlili yapıldı 1 kere şeker yüklemesi yapıldı hiç para vermedim, sadece ikili teste para ödedim o da dış laboratuarda yapıldığı için.

istediğin kadar soru sarabilirsin, ben hiçbir tahlile para ödemedim 2 kere kan tahlili yapıldı 1 kere şeker yüklemesi yapıldı hiç para vermedim, sadece ikili teste para ödedim o da dış laboratuarda yapıldığı için.
teşekkürler canım. beni doktorum haftaya ikili test için çağırdı. bakalım sonra medline hastanesine de bir gitmeyi düşünüyorum

teşekkürler canım. beni doktorum haftaya ikili test için çağırdı. bakalım sonra medline hastanesine de bir gitmeyi düşünüyorum
başkent iyi bir hastane ama o kalabalığı asla çekmek istemem ayrıca her tahlile para alıyor başkent, belki muayene ucuzudur medlıne dan ama tahliller ile geçer heralde, içine sinmesi önemli şuan ki doktorundan memnun musun?

başkent iyi bir hastane ama o kalabalığı asla çekmek istemem ayrıca her tahlile para alıyor başkent, belki muayene ucuzudur medlıne dan ama tahliller ile geçer heralde, içine sinmesi önemli şuan ki doktorundan memnun musun?
canım beklemiyorum zamanında alıyorlar. muayenesi 91.5 tl ikili test 47 tl ymiş. şu anda tahlil yapılmadı. sağlık ocağında tahlil yapılmıştı. onları götürdüm. ek bi tahlil istemedi. doğum sanırım 1100 tlmiş ayrıca oda ücreti de varmış. doktoruma yeni gitmeye başladım 2-3 defa gittim. şu an için sıkıntı yok ama doktora ulaşacak bir telefon no vermemesi ve ileride doğuma girmemesi ile ilgili endişeler olunca emin olamıyorum

merhaba canım hayırlı olsun bebişiniz. ben de hamileyim. şu anda başkente gidiyorum ama kararsızım. sen neden memnun kalmadın başkentten
Canim başkent de devlet hastanesi kalabalıkti. Üstelik zaman randevu bulamiykrdum ben içerde giyinirken yeni bir hasta alıyorlardi. Her gittiğimde baştan süreci anlatıyordum falan. Bu de tedavi sürecinin stresi derken sevmedim. Ama gorumcem de gitti o memnundu mesela.

Selamlar kizlar
Bende adana da yasiyorum bende medline a gidiyorum dr um selcuk dogan. Selcuk bey cok kibar bir bey sakin ve guler yuzlu kesinlikle her konuda icinizi rahatlatip sizi sakinlestirebilen bir dr. Benim 7.haftadan 16. Haftaya kadar cok siddetli bulanti kusmam oldu selcuk bey nosunu vermisti en ufak seyde ya aradim yada whatsapdan yazdim hemen cevap verdi. Muayene ucreti 90 tl.
Suan 22 haftalik hamileyim gunde 1er tane decevit ve gyno kullaniyorum. 2li test 60 tl idi. 3lu test de 60 tl idi bu hafta ayrintili ultrasona girecegim sanirim oda 40 tl civari birseydi. Ben seker yuklemesi yaptirmayi dusunmuyordum selcuk bey gerekli oldugunu ama genede bana biraktigini soyledi onu da yaptiracagim. Dogum ucretini henuz bilmiyorum bir dahaki kontrolumde gorusecegim. Normal dogum istiyorum bakalim :)

Selamlar kizlar
Bende adana da yasiyorum bende medline a gidiyorum dr um selcuk dogan. Selcuk bey cok kibar bir bey sakin ve guler yuzlu kesinlikle her konuda icinizi rahatlatip sizi sakinlestirebilen bir dr. Benim 7.haftadan 16. Haftaya kadar cok siddetli bulanti kusmam oldu selcuk bey nosunu vermisti en ufak seyde ya aradim yada whatsapdan yazdim hemen cevap verdi. Muayene ucreti 90 tl.
Suan 22 haftalik hamileyim gunde 1er tane decevit ve gyno kullaniyorum. 2li test 60 tl idi. 3lu test de 60 tl idi bu hafta ayrintili ultrasona girecegim sanirim oda 40 tl civari birseydi. Ben seker yuklemesi yaptirmayi dusunmuyordum selcuk bey gerekli oldugunu ama genede bana biraktigini soyledi onu da yaptiracagim. Dogum ucretini henuz bilmiyorum bir dahaki kontrolumde gorusecegim. Normal dogum istiyorum bakalim :)
Doktorlarımızın odası yanyana ve muhtemelen aynı hafta da doğum yapacağız :) ben de 21 haftalık hamileyim

Back
X