Adana'da yaşayan hamileler:)

selam , adana da ki hamileler nasıl acaba:) doktor benim kan hapını 2 ye çıkardı mide ağrısından kıvranıyorum alışırmıyım acaba:KK43:
Selam canım, kan hapı derken ne kullanıosun? Ben coraspin kullanıyorum pıhtılaşmayı önlemek için. Onun dışında decevit ve ferrum fort kullanıyorum

Selam canım, kan hapı derken ne kullanıosun? Ben coraspin kullanıyorum pıhtılaşmayı önlemek için. Onun dışında decevit ve ferrum fort kullanıyorum
gyno ferro sanol şuan işteyim daha yeni geçiyor ağrısı sabah 6 da içtim mahfetti beni doktora korkumdan içmesen diyemedim çünkü baya kötüymüş kan değerlerim suratımda sapsarı oldu geçen haftadan beri sanırım bebek büyüdükçe kansızlaşıyorum, kardeşimin eşi de doktor ona da sordum sık dişini iç 2 tane diyor içmen lazım içmemen mümkün değil dedi:( bir de elevit içiyorum bir yan etkisini görmedim ilk gebeliğimde kullanmamıştım vitamin sadece kan hapı içmiştim.

gyno ferro sanol şuan işteyim daha yeni geçiyor ağrısı sabah 6 da içtim mahfetti beni doktora korkumdan içmesen diyemedim çünkü baya kötüymüş kan değerlerim suratımda sapsarı oldu geçen haftadan beri sanırım bebek büyüdükçe kansızlaşıyorum, kardeşimin eşi de doktor ona da sordum sık dişini iç 2 tane diyor içmen lazım içmemen mümkün değil dedi:KK43: bir de elevit içiyorum bir yan etkisini görmedim ilk gebeliğimde kullanmamıştım vitamin sadece kan hapı içmiştim.
Gyno ferro sanolu bende kullanıyordum 24. Haftadan sonra yerine decevit ve ferrum fortu verdi. Kullanırken hiçbir yan etkisini görmemiştim ama iki tane çok değil mi? Bende de kansızlık yüksek çıktı,ikiz olduğu halde artırmadı Dr.

Gyno ferro sanolu bende kullanıyordum 24. Haftadan sonra yerine decevit ve ferrum fortu verdi. Kullanırken hiçbir yan etkisini görmemiştim ama iki tane çok değil mi? Bende de kansızlık yüksek çıktı,ikiz olduğu halde artırmadı Dr.
anlamadım ki ben de bence de çok 2 tane hem senin ikiz yani ? ya bir de bu ferro sanolle ferrum fortun farkı nedir birbirinin eşdeğeri değil mi? acaba doktor senin kini neden değiştirdi?

anlamadım ki ben de bence de çok 2 tane hem senin ikiz yani ? ya bir de bu ferro sanolle ferrum fortun farkı nedir birbirinin eşdeğeri değil mi? acaba doktor senin kini neden değiştirdi?
Aynen canm birbirinin aynısı aslında ama biliyosun her Dr kendi ilacını satmaya çalışıyor. Gyno ferroyu ebru hanm yazmıştı bana o bitince ayşe hanm ferrum fort yazdı. Ama bence sor nie iki tane veriyorsunuz die. Çünkü bende iki tane almama gerek var mı die sormuştum. Hayır çok etkili ilaçlar olduğu için gerek yok demişlerdi

kızlar selam, ben de dün ve bugün acayip kasık ağrısı var kızımda da böyle olmuştu 20. haftaya kadar kasık ağrısı çekmiştim, sizde de oluyor mu??

Kızlar benim artık dışarı çıkacak halim kalmadı ayakta durmakta zorluk çekiyorum nefes nefese kalıyorum evdeyim bebek kurabiyesi ve şekerlerini kendim yapmak istiyorum oturduğum yerde ama malzemelerini nerden temin edebilirim bildiğiniz yerler var mı çarşı dışında arabayla gidip alabileceğim

Kızlar benim artık dışarı çıkacak halim kalmadı ayakta durmakta zorluk çekiyorum nefes nefese kalıyorum evdeyim bebek kurabiyesi ve şekerlerini kendim yapmak istiyorum oturduğum yerde ama malzemelerini nerden temin edebilirim bildiğiniz yerler var mı çarşı dışında arabayla gidip alabileceğim
Canım geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim bilemedim Allah hayırlı doğum versin diyeyim :) bende de anormal kasık Ağrı'sı var 3 gündür resmen yattım kaldım ya dün çok kötüydüm, bahsettiğin malzemeler bir çarşıda var ama en iyisi internetten alsan olur mu acaba ?

Canım geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim bilemedim Allah hayırlı doğum versin diyeyim :) bende de anormal kasık Ağrı'sı var 3 gündür resmen yattım kaldım ya dün çok kötüydüm, bahsettiğin malzemeler bir çarşıda var ama en iyisi internetten alsan olur mu acaba ?
Sana da geçmiş olsun canm o kasık ağrısı beni mahvediyor resmen. Sonu güzel olsunda çekeriz bütün ağrıları sızıları be :) evet canm sanırım bi tek çarşı tarafında var. İnternetten sipariş vericem mecbur.aslında görüp değişik şeyler almak istiyordum ama olmuyor.

Sana da geçmiş olsun canm o kasık ağrısı beni mahvediyor resmen. Sonu güzel olsunda çekeriz bütün ağrıları sızıları be :) evet canm sanırım bi tek çarşı tarafında var. İnternetten sipariş vericem mecbur.aslında görüp değişik şeyler almak istiyordum ama olmuyor.
İnşallah sonu güzel olur bende Çarşamba'ya randevu alacağım inşallah hayırlı haberler alırım,ben bakayım internetten birşeyler bulursam sana yazayım

kızlar herkese selam!! sabah doktordaydım pıtırcığım iyi kıpır kıpır 200gram olmuş 17+2 çıktı normalde 16+2 olacaktı doktor iyi dedi veee cinsiyet kesin kız dedi:) çok mutluyum hep hayalim yaşları yakın 2 kızım olsundu rabbim inşallah bana bunu nasib edecek, ne kadar şükür etsem ne kadar dua etsem başıma gelen bu mucizeleri ödeyemem hamd olsun allaha bana bu bebeklerin annesi olma şansını verdi.... :) hepinizin gönlüne göre sağlıklı bebişleri olsun inşallah

rıza bey tek tek açıkladı ultrasonda , en önemlisi bu ay idrar kesesi dedi şuan dolu seninkinin dedi, biraz fazla hareketliymiş 3 boyutlu diye her gelen ısrar ediyor ama bak uzaylı gibi 20. haftadan önce hiç güzel görünmüyorlar dedi:) 3 boyutlu baktık biraz minik kızım çok güzel geliyor her haliyle bana:) buarada şeker yüklemesinden hiç bahsetmedi tam 20. haftaya denk geliyor bir sonra ki gidişim

rıza bey tek tek açıkladı ultrasonda , en önemlisi bu ay idrar kesesi dedi şuan dolu seninkinin dedi, biraz fazla hareketliymiş 3 boyutlu diye her gelen ısrar ediyor ama bak uzaylı gibi 20. haftadan önce hiç güzel görünmüyorlar dedi:) 3 boyutlu baktık biraz minik kızım çok güzel geliyor her haliyle bana:) buarada şeker yüklemesinden hiç bahsetmedi tam 20. haftaya denk geliyor bir sonra ki gidişim
Allah gönlüne göre versin canm sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Myprincesses Myprincesses doktor randevusundan sonra iyi haberlerini bekliyorum:)
Dün gittim canm kontrole maaşallah 2 kg yakalamış kuzucuklar. Önümüzdeki hafta nst ye göre sezeryan tarihi belirlicez bakalım çok durmazlar her an doğurabilirim.İnşallah zamanında sağlıkla doğarlar

Back
X