Canım çok geçmiş olsun , neden açılma olmuş acaba ? 36. Haftaya kadar bekler umarım , şuan durumun Nasıl? Ben şükür doğum yaptım ama 3 gündür acılar içindeyim, Çarşamba sabah doğuma girdim , çok korkuyordum özellikle spinalden , korktuğumda başıma geldi zaten, ameliyathaneye girdim anestezi doktoru belimden iğneyi yapmaya başladı hiç ağrımayacak dedikleri iğne beni bayıltacaktı neyse sonra uyuşmaya başladım Rıza bey geldi , nabzım çok yükselmişti anestezi doktoru takib ediyordu bu arada en güzel şey ekibin iyi olmasıydı herkes çok güleryüzlü ve beni rahatlatmaya çalışıyordu, ameliyat başladı hiçbirşey hissetmedim bir süre sonra karnımı sağa sola sallamaya başladılar ve bir baktım bir ağlama :) kızımı gördüm çocuk doktoru geldi ölçümlerini yaptı çok şükür hepsi gayet iyiydi 3700 g 50 cm doğmuştu kızım, kızımı görünce tansiyonum ve nabzım düşmeye başlamıştı, ameliyat bitti herşey çok iyiydi Rıza bey çok iyiydi, ameliyattan çıktım saat 9 du ve saat 11:30 da ben ayaklarımı hissetmeye hareket etmeye başladı ve ben acılar içindeydim hemşireyi çağırdım anlattım spinal oldunuz Ağrı'nız az olur dedi gitti yarım saat sonra artık acıdan nefesim kesildi tekrar çağırdık bir doz ağrı kesici yaptı ve bunun ben 6 saat idare edeceğini söyledi ama etkisi bile olmadı , gece acılar içinde kıvrandım yine ağrı kesici yaptılar yine etkisi yok acıdan öleceğimi düşündüm ne baş ağrısı ne bel Ağrı'sı sadece ameliyat yerim ağrıyordu, sabah Rıza bey diğer hastayı 9 da taburcu etti benim halimi görünce ağır bir ağrı kesici yaptırdı ve 12 de taburcu etti, hala acılarım devam ediyor şiddeti azalıyor ama hala korkunç, benim durumum spinal anesteziyi çok kısa sürede vücuttan atmış olmam, bu kadar acımın sebebi oymuş ve hemşireler spinal olduğum için hafif ağrı kesiciler yaptılar şu Ağrı'larım geçsin başka birşey istemiyorum , sütüm geldi hemen ilk doğumumda 3 gün sürmüştü en çok sevindiğim şey bu oldu:)