- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi siderolites
Naber kızlar Doğum yaptınız mı bebeler nasıldoğum 3 bin muayene 120 olmuş diye biliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naber kızlar Doğum yaptınız mı bebeler nasıldoğum 3 bin muayene 120 olmuş diye biliyorum.
bebiş 4,5 ayı geçti. uykusu bozuldu 3 ayı doldurduktan sonra. bir de şimdi diş geliyor galiba. 2 gecedir hiç uyumuyoruz. hele dün gece çok fazla ağladı. senin kız napıor? ablasıyla araları nasıl? :)Naber kızlar Doğum yaptınız mı bebeler nasıl
sgk varken de muayene 90 doğum da 2500 idi. çok da bi değişiklik değil bence. temizlik ilgi ve alaka açısından medline ayarında acıbadem var zaten. neredeyse her hastaneye bi gidip bakmışlığım var belki metronun yeni binası açıldı oraya bi bakabilirsiniz. ben ortadoğuda yaptım son anda fikir değiştirip. aslına bakarsanız sadece bir gece kalıyorsunuz. çok da düşünmemek lazım. ben çok kafa yoruyordum en son bu sonuca varıp ortadoğuya gittim ve aynen dediğim gibi oldu. hizmet süper değildi, süit oda tuttum ben. en azından bunalmamış oldum küçücük bir odada gelen gidenle. fiyatları da makul. doktkrum da güvenilir iyi bir doktor. son anda tanışmış olsak da memnun kaldım.Cevabınız için teşekkür ederim evet aradım SGK anlaşması iptal olmuş napalım başka doktor arayacagiz. Nursel hanımı çok güleryüzlü sempatik ve guvenilir buldugum için çok istemiştim onun gibi başka bayan doktor var mı bildiginiz ve bir de medline hastanesi çok temiz diye duymuştum özellikle ondan da istemiştim tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim
Evet çok fark yok ama ekstra test tahlil çıkartıp ücret artar mi diye gidemiyorum aslında şu an gittiğim doktorun muayene ücreti 45 tl öyle olunca bir anda fazla geldi :) ortadogu hastanesinde hicran hanim için çok güzel şeyler duydum fakat hastane için hep kötü şeyler duydum Metro hastanesi temizlik açısından nasıl bilginiz var mı ve doktor öneriniz. Forumda hastane sık temizlenmedigi için enfeksiyon kapan bebekler olduğunu okudum o yüzden insan korkuyorsgk varken de muayene 90 doğum da 2500 idi. çok da bi değişiklik değil bence. temizlik ilgi ve alaka açısından medline ayarında acıbadem var zaten. neredeyse her hastaneye bi gidip bakmışlığım var belki metronun yeni binası açıldı oraya bi bakabilirsiniz. ben ortadoğuda yaptım son anda fikir değiştirip. aslına bakarsanız sadece bir gece kalıyorsunuz. çok da düşünmemek lazım. ben çok kafa yoruyordum en son bu sonuca varıp ortadoğuya gittim ve aynen dediğim gibi oldu. hizmet süper değildi, süit oda tuttum ben. en azından bunalmamış oldum küçücük bir odada gelen gidenle. fiyatları da makul. doktkrum da güvenilir iyi bir doktor. son anda tanışmış olsak da memnun kaldım.
sen nerede doğum yaptın? çok kararsızdın en son :) küçük ablasının hayranı o oldu mu yüzünde güller açıyor, ablası da kıskanıyor ama çok da seviyor kardeşlik işte :) hiç zarar vermedi sadece birisi kardeşini severken dikkat dağıtmaya çalışıyor ona baksınlar diye daha 6 aydır ben küçük kızımı doğru düzgün sevmedim desem yeridir abla taciz ediyor sürekli:) 3 sene evimizin annesinin babasının bir tanesiydi şimdi bir bebek var ortamda ve artık o da tepki veriyor gülüyor oynuyor iletişim halinde o yüzden bocalıyorbebiş 4,5 ayı geçti. uykusu bozuldu 3 ayı doldurduktan sonra. bir de şimdi diş geliyor galiba. 2 gecedir hiç uyumuyoruz. hele dün gece çok fazla ağladı. senin kız napıor? ablasıyla araları nasıl? :)
acaba şeker yüklemesini ne zaman yaptılar hamilelik sürecinde bilgi verirmisiniz? benimde insülin direncim var ve doktorum ilk aydan yapalım o zaman dedi. ama her doktor ilerleyen zamanlarda yaptırıyormuş.Bağımlılık yapmış demek ki, tatlı tabi ki çok çok zararlı ama en azından biraz daha hafif tatlılar tüketmeye çalış
Tam hatırlayamıyorum şimdi ama 20. Haftadan sonraydı her Dr farklı haftalarda yapıyor amaacaba şeker yüklemesini ne zaman yaptılar hamilelik sürecinde bilgi verirmisiniz? benimde insülin direncim var ve doktorum ilk aydan yapalım o zaman dedi. ama her doktor ilerleyen zamanlarda yaptırıyormuş.
acaba şeker yüklemesini ne zaman yaptılar hamilelik sürecinde bilgi verirmisiniz? benimde insülin direncim var ve doktorum ilk aydan yapalım o zaman dedi. ama her doktor ilerleyen zamanlarda yaptırıyormuş.
Merhaba arkadaşlar
2 aydır adana da yaşıyoruz. Yerleşme taşınma vs derken çok fazla keşif edemedik. Netten sosyal medyadan hastane dr önerilerine bakiyoruz. Kesinlikle özel yada devlet hastanesi gibi bir takındı içinde değiliz sadece üniversite hastanelerini istemiyoruz. 27+6 haftalık gebeyim. Doğum için zamanım az kaldı maddi olarak sıkıntılı bi surecteyiz doğum fiyati çok yüksek olmayan aynı zamanda hem doktor hem sağlık görevlileri hemde hastane ortamından memnun kalabileceğiniz önerileriniz var mı?
Bu güne kadar sıkıntılı bir gebelik yaşamadım çok şükür devlet bünyesinde olan hastane fikirlerinize de acigim. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımizda sevdirmeyi nasip etsin. Doğum yapmislarimizada sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Umarım yardımci olabilecek birileri cikar. Sevgilerimle
Eşimin iş arkadaşlarının tavsiyesi ile özel adana ya gittik ancak memnun kalmadık be ortam olarak ne dr olarak. Doğum yaklaştı artık bi doktorumuz olmalı ama biz netlestiremesik ilk geldiğimiz medline gittik ama bize biraz pahalı geldi taşınma vs masraflı bi süreç birde bebeğin eşyaları. Yanı özetle şuanda bi doktorumuz yok malesefHenüz doğum yapmadım fiyatta 1500 galan ama benim sezaryen.. ortadoğu hastanesinde doğum olacak . tam olarak konuşmadık bu konuyu..şuan hastenen hangisi ve doktorun
Eşimin iş arkadaşlarının tavsiyesi ile özel adana ya gittik ancak memnun kalmadık be ortam olarak ne dr olarak. Doğum yaklaştı artık bi doktorumuz olmalı ama biz netlestiremesik ilk geldiğimiz medline gittik ama bize biraz pahalı geldi taşınma vs masraflı bi süreç birde bebeğin eşyaları. Yanı özetle şuanda bi doktorumuz yok malesef![]()
Canım allah sağlıkla kucagimizda sevdirmeyi nasip etsin inşallah bende çukurovada oturuyorum huzurevlerinde. Mesafe acil durumdan dolayı önemli yoksa hiç bir önemi yok çok teşekkür ediyorumÖzel Adanayı da medline hastanesini de sevmiyorum:) ben adana cerrahi tıp merkezinde bülent çetine gidiyorum.. doğumu ortadoğu hastanesinde yaptırıyor. Muayene ücreti 35 tl. Doğumu 1500 civarı diye biliyorum henüz konuşmadım .. ama sezaryen olacağım o sebepten fiyat farkı illa ki var normal doğum ile. Ortadoğunun muayene ücretini bilmiyorum sanırım 80 civarı. Oturduğun yer de önemli uzak gelirse sana bilemem.. benim gittiğim yer turgut özal bulvarında çukurovada yani
Canım allah sağlıkla kucagimizda sevdirmeyi nasip etsin inşallah bende çukurovada oturuyorum huzurevlerinde. Mesafe acil durumdan dolayı önemli yoksa hiç bir önemi yok çok teşekkür ediyorum