Adana'daki en iyi estetik cerrah kim arkadaşlar?

bende adanadayım ve doktor seçemiyorum. Metin YAVUZ ile ilgili sadece randevu ücretinin pahalı old. ilişkin yorum var. acaba ameliyatları nasıl??? bilgisi olan var mı?

Toplam her şey 4000 bence normal eşiyle giriyor hastaneye 1300 e yakın ödeme yapılıyor...
Alçı açıldıktan sonra da hemen çıkabilirsiniz ben yazın yaptığım için tatildi 1 ay sonra çıktım,kendi isteğimle....
Arkadaşımda gelecek hafta Erol bey ve eşine ameliyat olacak yazın ol dedim dinlemedi...
Yerinizde olsam yazın yapardım süreç uzun,zor ama çok güzeldi....

cumartesi günü ameliyatımı oluyorum :)) cidden çok heyecanlıyım ve korkuyorum birazda,erol bey ve eşi zaten doğallıktan yana.ben biraz kalkık olsun dedim ama ne kadar beni dinleyecekler bilemiyorum :) bide erol hocanın hastalarında morarma olmuyormuş,sende oldu mu acaba??
inşallah istediğim sonucu alabilrim

canm çok geç gördüm msjını
cumartesi günü ameliyatımı oluyorum erol kesiktaşa.bugun son görüşmemizi yaptık ameliyat öncesi.ne istedğimi ne istemediğimi anlattım.umarım istediğim gibi bir sonuç çıkar da paylaşabilirm sizinle.sen neye karar verdin görüştünmü birileriyle??

canm bana mailden yada özelden foto yollayabilirmisin??erol beyin yaptıgı estetikleri çok merak ediyorum gerçekten.bir yandanda hep kafamda acaba doğru seçimi mi yaptım die sorular var :18: esenyel09@hotmail.com

cnm ben senden hızlı çıktım=)) ben ersal kayaya oldum ameliyatımı şuan 4.günüm vala alçım var ama bana bu hali bile güzel gelio=) doktorum çok iyi bi insan ve çok başarılı.. başka kimseyle görüşmedim bile hemen karar verdim ve ameliyata girdim=) umarım seninki de çoook iyi geçer=)

çok gecmiş olsun :) ya ben de bu hafta artık doktor aramaya başlicam ve aklıma en çok yatan isim ersal kaya oldu hem görüşme ücreti almıyor ve burdan okuduğum kadarıyla nerdeyse herkes ersal beyden memnun senin ameliyatın nasıl gecti biraz bilgilendirirsen büyük sevap işlemiş olcaksn valla kafam karmakarışık

Arkadaslar merhaba bende estetik konusunda doktora karar veremedim ya ersal kayayı bu forumda okudum ama arkadasım faruk akmanlara ameleyat oldu oda oldukca memnun kaldı..sizce hangi doktora olmalıyım ameleyatımı faruk akmanlar hakkında bir bilginiz varmı?

Merhaba cok gecmiş olsun bende doktor arastırmasındayım:) bana ersal kaya hakkında bilgi verirmisin acaba:)

canım ben antakyadan çıktım yola elimde doktor isimleri ama ersal beyden sonra kimseyle görüşmeye gitmedim bilee=)) benim suan 7.günüm dün tamponları aldırmaya gittim alçımda değişti,benim burnum kocamandı küçücük kalmış bu halde bile suratım burnum şiş tabii.ersal bey çok iyi bi insan ve başarılı bi doktor kesinlikle aklına yatmayan bi burun yapmıo yüzüne yakıştığını düşündüğü burnu yapıo.ben mesela kalkık istiodum çenem uzun diye yapmadı iyikide yapmamış=) doğallığa önem verio.ama yuvarlak yüzlülere kendisi söylüo hafif kaldıralım diye,yani elinde resimle fln gtme boşuna 3 saat sürdü benm ameliyat nefes sıkıntımda vardı kbb uzmanı da girio ameliyata ortadoğuda oluo ameliyat.morluklarım gitti benim şuan ama yüzüm şiş gerçi çok zayıf olduğum için bu şişlik gayet hoşuma gidio benim umarım yardımcı olabilmişimdir.sorularınız olursa seve seve cevaplarım kızlaar

Merhaba cok gecmiş olsun bende doktor arastırmasındayım:) bana ersal kaya hakkında bilgi verirmisin acaba:)

cnm yazdım uzun uzun,teşekkür ederim buarada darısı başına=) hiç korkma ve hemen ameliyatını ol ben 1 hafta içinde karar verdim görüştüm ve oldum.pişmanmıyım hayır canım yandımı hayır=) doktorumda ççookk iyi biri git görüş derim zaten ücret almıo ik görüşmede=)

çok çok gecmiş olsun :)) inşş kısa sürede şişliklerin de inerde sende istediğin burna kavuşursunn ..çok yardımcı oldun tabi yaa nası teşekkür etsem az kalırr .. ameliyat konusunda o kadar yalnız kaldım ki tek başıma arastırıp karar veriyorum onun için yorumlarınız tavsiyeleriniz çok önemli benim için :))) bide benim şöyle bi sorunum var burun ameliyatıyla birlikte gözaltı torbası da aldırmayı düşünüyorum acaba ersal bey sadece burun konusunda mı bu kadar deneyimli sadece göz ameliyatındada güvenebilir miyim ki ??

Son düzenleme:

ya aslında ben faruk akmanları duydum arkadasım ona oldu cok memnun kaldi.. ama ersal beyi ve erol beyi b uradan duydum simdi bu üçü arasında düşüncedeyim:) ayrıca ben cok ii bi hastayım sanırım:) hiç resimle gitmedim yani bana yakışan olsun yeter resimle gitmeyi doktorlar sevmiyomus zaten.. rica etsem bana eski ve yeni fotonu yollarmısın mail adresimi verebilirim tabi özel deilse :)

bu arada ilgine cook tesekkürler aslnda ben ameleyattan cok korkuyorum ya eskisinden kötü olursam die korkularım cok fazla morluklar falan korkutuyo beni en buyuk korkumda elalemin lafı:)) ayy ne morardın ne şiştin daha kötü oldun diecek tip cook etrafımdaa zaten ameliyat olunca sadece burada sizlerle konusaacam sanırım sizdeki samimiyet bazen kırkyıllık arkadaslarda olmuyo(

süper ya cidden benden hzılı çıkmışsın
sanırım doktorla birebir görüşme çok daha önemli.senin kafana ersal kaya yatmış bende erol kesiktaşla görüşünce çok rahatlamıştım aklıma yatmıştı.inşallah sonuçlar süper olur.senin burnunu da merak ettim

canm ben erol kesiktaşa ameliyatımı oldum.şuan alçılarım çıkmadı kesin bişey söylemek yanlş olur elbette ama eski haline göre çok çok iyi bir durumda oldugu belli oluyor.ersal kaya'nın hastalarındanda çok iyi sonuçlar duydum.iki doktor da ilk görüşmelerde ücret almıyorlar bence ikisiylede görüş hangisi kafana yatarsa onu seç.faruk akman hakkında bir bilgim yok maalesef

çevremizdekileri dinlicek olsak ohooo kendimize hiç bakmayalım daha iyi sana kendini kötü hissettirmekten başka bişe yapmıyolar :/ maalesef bendede o tip akraba eş dost çok yaramın üstüne bastığn için dayanamadım ama gözü karartıp yaptırmak lazım bence yaa sonuçta senn mutluluğun önemli

cnm valla o konuda bi bilgim yok ama ben de dudaklarımı azcık dolgunlaştırma konusunda gaza gelmiştim adm okadar iyiki tabii vazgeçtim=)) git bi görüş erol kesiktaşla da görüş karar ver hiçbişey kaybetmezsin için ısınırsa olursun ben yaptığı burunları da çok beğenmiştim resimlerden bakınca,=))

cnm inan bende hiç morluk almadı daha 7.günüm ama biraz şiş yüzüm çok göze batmıo tabi zayıf olduğum için daha iioldu hatta=) cnm hiç sıkma canını ben dışarda ile dolaştım bakan baksın bide o alçılar çıktıktan sonra baksın hiç takılma,ben öyle şeylere hiç takılmadığım için rahatım belkide=) buz uygulmayı sakın ihmal etme ameliyat sonrası hiç bişiycik olmaz benim tenim çok hassas olmasına rağmen bile çok morarmadı ama doktorda önemli 3 saat ameliyattaydım itinayla çalıştı sanırım

yollarım tabi cnm ama daha alçıda ctesi alcak alçıyı ozaman yollarım=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…