Adanalı - Atv

Bu akşam izledim ama dikkatimi çekti derken lafı hiç yoktu sanki birileri burayımı okuyor acabaa,eleştirileri dikkate almışlar gibi geldi bana

bu dizinin zaten en kısa zamanda bitmesi gerekiyor çünkü çok yapmacık herşey hele adanalı o kadar yapmacıkki sadece gülüyorum
yorum yapamıyorum:)

benimde severek izlediğim ve güldüğüm dizi
adanalı bazen çıvıtıyor ama diziyi seyrettiren marazlı ali yani
dizi bundan sonra başlıyor gibi ali bu sefer cetelige gene devam eder gibi
arkadaşlarını dövdüler iş yerini yaktılar ama sevdiği için bırakabilirde
aman adanalımınelleri gene boş kalacak ali akıllı adam kendini yakalattırmaz
bakalım cuma akşamı ne olacak
ha bide lülülüüüüü lülüüüüü yokmu sinir ediyor beni:oklava:

Sadece sinir olan lülülülüüüü değilki mesela oktay kaynarcanın bütün hareketleri genelde sinir özelliklede gözlerini aça aça konuşmasına gıcık oluyorum,idilin rol yapamayışıda cabası,devamlı bozuk plak gibi tekrarlanan espri unsurlarına ne demeli aslında bitmesi gerek ama bitirmezler sanırım daha diziye yeni giren psikolog hanımla adanalı aşk yaşar mutlaka..

bizde diziyi izleyenlerdeniz ama inanın maceralrı merak ederken diğer taraftanda sinir bozucu rollerede gıcığım resmen ..sizin sinir olduklarınız emin olun benide rahatsız eden şeyler ama hala neden izliyoruz buda tartışılır tabi..kadro güzel aslında komedi ve macere olmasıda güzel ama bozuk plak gibi sürekli tekrarlanan replikler, bayat espiriler odizinin kalitesini çok düşürüyor:1closedeyes:

bizde diziyi izleyenlerdeniz ama inanın maceralrı merak ederken diğer taraftanda sinir bozucu rollerede gıcığım resmen ..sizin sinir olduklarınız emin olun benide rahatsız eden şeyler ama hala neden izliyoruz buda tartışılır tabi..kadro güzel aslında komedi ve macere olmasıda güzel ama bozuk plak gibi sürekli tekrarlanan replikler, bayat espiriler odizinin kalitesini çok düşürüyor:1closedeyes:

bence canım takılmamısın nedeni marazlı alinin ne yapacagı(1)diziyi biraz ali götürüyor
(2)adanalının tavırları
(3)lülülüüüü lülüüülünün lülüüüüüsü:roflol:

kızlar bu diziyi gerçek bir macera dizisi olarak izliyorsanız, yada ne bilim illede ciddi konular izlemek istiyosanız izlemeyiniz. o zaman bişeydende rahatsız olmazsınız.
ama bence günümüzde bu kadar çetrefilli, yalanlı dolanlı, yalan rüzgarını aratmayan dizilerden bıktıysanız azda olsa gülüp stres atıp günün yorgunluğunu atmak istiyorsanız izleyiniz.
şahsen ben dizide hiçte bişeyden rahatsız olmuyorum. eğlenerek izliyorum.
sonuçta bu diziden ciddi bişeyler beklemiyorum. en basitinden bir başkomiser amiriyle bu tavırlar içinde olamaz. yani ciddi birşeyler aranıyorsa çoğu şeyler zaten gerçeğe uymuyor.
o nedenle dizinin keyfini çıkarmaya bakın derim ben ;)

kızlar bu diziyi gerçek bir macera dizisi olarak izliyorsanız, yada ne bilim illede ciddi konular izlemek istiyosanız izlemeyiniz. o zaman bişeydende rahatsız olmazsınız.
ama bence günümüzde bu kadar çetrefilli, yalanlı dolanlı, yalan rüzgarını aratmayan dizilerden bıktıysanız azda olsa gülüp stres atıp günün yorgunluğunu atmak istiyorsanız izleyiniz.
sonuçta bu diziden ciddi bişeyler beklemiyorum. en basitinden bir başkomiser amiriyle bu tavırlar içinde olamaz. yani ciddi birşeyler aranıyorsa çoğu şeyler zaten gerçeğe uymuyor.

katılıyorum sengözlerimebaksanab

Ben izliyorum diziyi ama eleştiriyorumda zaten kesinlikle ciddiyet falan beklemiyorum sadece sürekli tekrarlanan o esprilerden ve adanalının bazı hareketlerine sinir olduğum için burda yorum yapıyorum hiçbirimiz aynı fikirde olamayız sonuçta bazı zamanlar eğlendiriyor ama ne yalan söyliyim çokta zevk alarak izlemiyorum..

Bncede bu kadar abaRtmayın aLttarafı dizi qeRçk dışı da oLsa eğLenceLi zaten bunu reytingLerde de qösteriyoR :lepi:

iyi reyting almasının en önemli sebebi çocuklar bence
benim kızlarım hastası özelliklede lüüüüülüüüüüüsünü çok seviyolara.sbu diziyi izleten önemli karakterlederden biri fikret zaten
ben bu diziye ciddi bir dizi olarak bakmıyorum sadece eğlenmek için bakıyorum ve bu konuda başarılı buluyorum
ama adanalının sürekli aynı espirileri tekrarlaması hoşuma gitmiyo birde beynini kırarım gibi kaba saba konuşmalarda bence dizinin kalitesini düşürüyoa.sdaha güzel ve farklı espiriler bulunsa adanalı için iyi olur bencekaydirigubbakcemile5

ne kadar adanalını hareketlerine gıcık olsamda izliyorum benim bebelr bayılıyor özelikle lezize nineye pınar yavrum lülülülüülüül:))))

kesinlikle rolünü en layıkıyla yapan bence lezize teyzeyi canlandıran oyuncu..
o mimikleri o ses tonu...
bende izlediğim zamanlar bir tek ondan zevk alıyorum...
ne alinin sinirlenince geviş getirmesini (aklınca karizma oluyoya hani)
nede adanalı yavuzun düşünürken bıyıklarını yiyişini..
hiç biri bana keyif vermiyor açıkcası..
ve son zamanlarda bir çok ağıza pelesenk olmuş o iğrenç kelimecik!
DERKEN?
lezize nine forever:)

o kesin canım boş diil
ben hiç sevmiyoum bu idil i yaa
başka birini bulamaıslar heralde onu koymuslar mecbur :delphin:

Aaa niye öyLe diyoRsun yaa ben çOk seviyoRum onuu sırnaşık şey o PolisLik roLü çok yakışmış bnCe e marazLada yakışıyorLar hemde çOk .. :lepi:

Ama tebi yineDe sayqı duyuyoRum ... :1hug:

Back
X