- Konu Sahibi gulbeseker
düzenli manita,derken laflarıı ögggggggghhh getirdiiii...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde diziyi izleyenlerdeniz ama inanın maceralrı merak ederken diğer taraftanda sinir bozucu rollerede gıcığım resmen ..sizin sinir olduklarınız emin olun benide rahatsız eden şeyler ama hala neden izliyoruz buda tartışılır tabi..kadro güzel aslında komedi ve macere olmasıda güzel ama bozuk plak gibi sürekli tekrarlanan replikler, bayat espiriler odizinin kalitesini çok düşürüyor:1closedeyes:
kızlar bu diziyi gerçek bir macera dizisi olarak izliyorsanız, yada ne bilim illede ciddi konular izlemek istiyosanız izlemeyiniz. o zaman bişeydende rahatsız olmazsınız.
ama bence günümüzde bu kadar çetrefilli, yalanlı dolanlı, yalan rüzgarını aratmayan dizilerden bıktıysanız azda olsa gülüp stres atıp günün yorgunluğunu atmak istiyorsanız izleyiniz.
şahsen ben dizide hiçte bişeyden rahatsız olmuyorum. eğlenerek izliyorum.
sonuçta bu diziden ciddi bişeyler beklemiyorum. en basitinden bir başkomiser amiriyle bu tavırlar içinde olamaz. yani ciddi birşeyler aranıyorsa çoğu şeyler zaten gerçeğe uymuyor.
o nedenle dizinin keyfini çıkarmaya bakın derim ben![]()
kızlar bu diziyi gerçek bir macera dizisi olarak izliyorsanız, yada ne bilim illede ciddi konular izlemek istiyosanız izlemeyiniz. o zaman bişeydende rahatsız olmazsınız.
ama bence günümüzde bu kadar çetrefilli, yalanlı dolanlı, yalan rüzgarını aratmayan dizilerden bıktıysanız azda olsa gülüp stres atıp günün yorgunluğunu atmak istiyorsanız izleyiniz.
şahsen ben dizide hiçte bişeyden rahatsız olmuyorum. eğlenerek izliyorum.
sonuçta bu diziden ciddi bişeyler beklemiyorum. en basitinden bir başkomiser amiriyle bu tavırlar içinde olamaz. yani ciddi birşeyler aranıyorsa çoğu şeyler zaten gerçeğe uymuyor.
o nedenle dizinin keyfini çıkarmaya bakın derim ben![]()
o kesin canım boş diil
ben hiç sevmiyoum bu idil i yaa
başka birini bulamaıslar heralde onu koymuslar mecbur![]()