Adanalı - Atv

ıdıl obur gruptan cocuk yalan onların cocugu deıl.zaten sınır oluyorsdum cıktıgı ıyı olmus.farklı sekıllere donusebılır dızı artık adanalı ve maraz bırlık olacak bence ıdıl de belkı gerı cıkar oldu gosterıp baskası olabılır bastakı yaslı adam (polıslerın bası yanı)ayarlamıs olabılr.oda otekıleredn cunkı

kim kimdir, nedir ne değildir. son bi kaç bölüü izlemedim herşey altüst olmuş.
eski tadını alamadım dizinin.

dizide eskii tat kalmadıı.herşey en başta çokk güzeldi.idil öldü.aliyi sevmiyormuş bilee.o yeni giren iğrençç yaratığada gıcıkkkkkkkk oldum.adanalıya yanaşa yanaşaaaa kravat deniyorlarr...bence o kadında da var bişiy.nevzat müdür idilin yerine onu soktu aralarınaa.....

dizide eskii tat kalmadıı.herşey en başta çokk güzeldi.idil öldü.aliyi sevmiyormuş bilee.o yeni giren iğrençç yaratığada gıcıkkkkkkkk oldum.adanalıya yanaşa yanaşaaaa kravat deniyorlarr...bence o kadında da var bişiy.nevzat müdür idilin yerine onu soktu aralarınaa.....

bende o yeni giren kiza sinir oldum rol bile yapamiyor

evt dediğim gibi nevzat müdürün adamıymışş:oklava::oklava::oklava::oklava:

çok saçmaladı bu dizi bence.
işin içinden çıkamıyor senarist ordan oraya bağlıyorlar.
birden bakıyorsun adamları gizli tşkilata almışlar.
sonra ordan senaryo üretemiyor senarist hoop geri emniyete dönüyorlar.
bölük pörçük.
adanalının kendi kendine söylenme kısımları o kadar uzuyorki insanı bayıyor birde fikonun konuşmaları.
adanalı dövmese gidip ben dövecem adamı nerdeyse sussun diye kaydirigubbakcemile3

:roflol:doğru söyledin arkadaşım o fikoya bende gıcığım.maria yerine fikoyu öldürselermiş ya.:kızgın:

Adanalı bu hafta bitiyormuş arkadaşlar
hem sevindim hem üzüldüm
açıkcası ilk başta beğenerek izliyordum
ama herzmn ki gibi hata yapıldı uzadıkça saçmaladılar
son sezon hiç izlemedim hatta
bittiğine sevndm
ama kaliteli başlayan bir dizi kaliteden nasıl uzak birşekilde biteceğini gösterenlerden oldu

demek dizi bitiyor ha çok isabet olur zaten farkettiyseniz bölüm kısalmıştı artık yazcak bişey kalmadı doğru dürüst bi konusuda yoktu,habire oyuncu değişiyordu çok sevindim biteceğine :21::32:

geç bile oldu finali
ilk sezon güzeldi sadece
idil öldü başkası,sonra o öldü yine başkası derken maraz ali önüne gelene aşık olmaya başlamıştı:82:
olan ekin türkmene oldu kaç bölüm oynadı kız
sen miisn küçük kadınlardan çıkan:76:

öyle mi:26:
üzüldüm yaa finali niye böyle yapmışlar ki:5:
yazık maraz alinin yüzü aşktan yana hiç gülmedi dizide

ya ben de şaşırdım ölmesine başka şey bekliyordum.:26:evet alinin yüzü hiç gülmedi bi işe yaramadı yakışıklılığı.:25:

Back
X