Adanalı - Atv

ben izleyemedim yaaa senağlama görümcem aradı pc den görüntülü konuşalım diye...Tekrarı ne zaman ki :delphin:

şakkıdıdizi mükemelldi.
herşeyi fragman sayesinde aşagı yukarı tahmin ettim
m.akif alakurtun [ali] ceza nın şarkısnda gitmesii çokk etkileyiciydii.
birde adam o kadar sinirli kız kardeşinin nasıl erkeklerle gezmesine felan izin veriyor anlamış değilimmCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU
şakkıdı

ay ay ay bayildim ben bu diziye oktaya ... Seyredilesi bir dizi bence saatide çok uygun saatte... Oooohh inşallah değiştirmezler...

süper bi dizi ya,benimde sevgilim adanalı konuşmasını abartmışlar biraz ama yinede çok şirin olmuş oktay kaynarcayla..o kadar çok reklam yapılmasına değmiş beklemeye değdi,o kız bana da neva gibi geldi hem zaten ölmüş olabilir yani sadece foto:)

süper bi dizi ya,benimde sevgilim adanalı konuşmasını abartmışlar biraz ama yinede çok şirin olmuş oktay kaynarcayla..o kadar çok reklam yapılmasına değmiş beklemeye değdi,o kız bana da neva gibi geldi hem zaten ölmüş olabilir yani sadece foto:)

neva yani zeynep koltuk ben adanalı dizisin 2. blm den sonra varım demiş.facebookta...
nedemek istemiş anlamadımCADIARZU ama herhalde oktay kaynarca hatırlayacak geçmişinde....

kızlar neva olma ihtimali olan kız şu idil komiser mi? eğer onu diyorsanız o neva değil ne eskisi ne de yenisi.. hiç biri değil.... ama dizide başka karakter var da siz onu benzettiyseniz onu bilmiyorum..

oktay kanarcayı hiç sevmiyorum onun için izlemiyorum zaten tarzım değil bu tür filimler ama kurtlar vadisinden çıktıgından beri oynadıgı diziler tutmuyo bence buda tutmıcak

çok muhteşem bi dizi beklediğimde daha değişk ve ilginç bi konu olmuş
kızlar dizi sonun da konuk oyuncularda zeynep koltuk (yani neva) vardı

yani adanalının bndan 17 yıl önceki yunan polis aşkı şimdiki behin yeni nevası
o adanalının sürekli baktığı resmde sadece fotomontaj çok belli
hani 17 yıl önce yaa oktay biraz daha genç çkımış

hele o kızı da çıktı ortaya iş iice karıştı daha ilk bölümden
ama cezanın müzikleri ve fragman müzikleri ile bi harika

kızlar neva olma ihtimali olan kız şu idil komiser mi? eğer onu diyorsanız o neva değil ne eskisi ne de yenisi.. hiç biri değil.... ama dizide başka karakter var da siz onu benzettiyseniz onu bilmiyorum..

cnm o idil polis hatta amir

bu neva değdiimz
adanalının 17 yıl önceki polis yunan aşkı sadce bi foto olark verdiler
zaten ölmüş de yani
diziye girmeden çıkmış anlıcan

ben izleyememiştim bugün netten izledim..Bayıldım resmen....Bayıldımmmmm.....:teytey:
Ama bir şey dikkatimi çekti söylemeden geçemeyeceğim komiser İdil i Ali okula bıraktı ya sözde öğretmen ya İdil..Bir öğretmen asla kolsuz giyemez okula giderken.Öğretmenim o açıdan söylüyorum -tatlicadiarzu-Buna dikkat etmemişler sanırım..

Süpper bi dizi,,, Komik, heyecanlı, ,insanı sürüklüyo, valla zaman nasıl geçti anlamadım izlerken. Oktay Kaynarca mükemmel,adam ne yapsa yakıştırıyo ( Çakırda da beğenirdim) M.Akif Alakurt nihayet kendine yakışan bi rol bulmuş. Çok karizmatik.Cezanın müziğinide iyi işlemişler dizide. Hele bi ara Yalın çaldı süperdi... Yani kısa ve öz bu dizi seyredilir. İnşallah böyle devam eder suyu çıkmaz....

bu haftanın bölüm fragmanını ne zmn vercekler yaa merakla bekliyo olcam
özellkle zeynep koltuk 2.bölümden sonra adnalının hayllrinde canlanacakmıış
o beceremedği oyunuculuğu buraya nasıl yansıtack
ve birde oktay kaynarcanın 17 yıl önceki hali olcak onu nasıl halledeckler
birde o merakım
çok şey merak ettimkafamçokkarıştı

Son düzenleme:
Back
X