Adanalı hamileler gelin tanışalım

rokoko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
309
0
96
Adana
Merhaba arkadaşlar .
Ben sata göre 18+3 usgyr göre 19 haftalık hamileyim
adanada tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım .prof turan çetinin özel muaynehanesine gidiyorum
siz hangi doktorlara gidiyosunun kaç haftalık gebesiniz gelin payşalım

ben hamiş değilim ama uğraşıyorum kalabilmek için tüp bebekten önece aşılama yaptırdın mı yoksa direk tüp bebekmi
hangi tedavilerden geçtin bide sorun sendemiydi yoksa eşindemi adanadan birini bulmak seviniricii :)))

merhaba karmencim
bize direk mikro enjeksiyon denildi canım.eşimde varikosel vardı.acıbadem hastanesinde ameliyat oldu ama değerlerimiz çok düzelmedi.
4. mikro enjeksiyon denenmemizde oldu çok şükür.Allahım isteyen herkese nasip etsin

ahh tatlım benim eşimdede aynı sorun var ama o amaliyat olama işene pek yanaşmıyorr benim bi sorunum yok her ay düzenli yumurtluyorumm anca evde keçi poynuzu falan yapıyoruz bide ek olarak vitamin takviyesi falan alıyorr bakalm inş bu ay tutar milyonda bi ihtimal normal yolla olması ama şansa belki olur :)) bu arada bende mersinliyim ama evlenice buraya yerleştim bu arada yaş kaç

bu konu açılmış ama pek yazan olmamış. bende yeni gördüm. 12+3 günlük hamileyim. Prof. Cansun demir'e gidiyorum.

bu konu açılmış ama pek yazan olmamış. bende yeni gördüm. 12+3 günlük hamileyim. Prof. Cansun demir'e gidiyorum.

slm canım bebeğin hayırlı olsun allah sağlıkla kucana almayı nasip eder inş evet konu açıldı ama bek fazla rabet görmedi:) senin normal yollarlamı oldu , bebiş için fazla bekledin mi doktorundan memnunmusun hangi hastane

evet canım normal oldu, ama bayağı bekledim. 4 yıllık evliyim. bu 4.hamileliğim hepsi doğal oldu ama diğer üçünün devamı gelmedi. arada 3 aşılama tüp bebekte yaptırdım ama onlarda tutmadı. doktorum balcalının eski hocalarından ama ayrılmış ben muayanesine gidiyorum. ayrıca acıbademde de çalışıyor. çok fazla konuşan bir doktor değil ama muayenesi iyi, güzel bakıyor. benim hamileliklerim riskli olduğu için riskli gebelik uzmanı tercih etmem gerekiyordu.

bende 9 aydır bekliyorum hala bi gelişme yok bu ay biraz ümitliydim fakat adetime daha 9 gün var ama hafif hafif pembe akıntılar geliyorr çok sinirlerim bozuldu bikaç ay daha beklicem artk olmazsa bnede aşılama yaptırmayı düşünüyorum doktorum üç ay önce yapabiliriz demişti ama ben normal yollarla olsun istediğim için yaptırmamıştım.senin içinde hakkında hayırlısı olsun allahım inş sağlıkla kucana almayı nasip etsin cevabın içinde tşk

sen hangi doktora gidiyorsun.

merhaba Adanalı arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun bu yıl bebeklerimizi kucaklarız inşallah.
ben prof turan çetinde Takiplerimi yaptırıyorum ama 20. haftada Prof Cüneyt Evrükeye gittim.anatomik taramamızı cÜNEYT bey yaptı.
emekli sandığına bağlı olduğum için doğumumu Metropark veya Metroda çalışan bi doktora yaptırmak istiyorum
bu hastanelerde tavsiye edeceğinin doktorlar hangileri arkadaşlar

ben hamile değilim ama metroparkta kadın doğumcu en iyi iki iism var biri selçuk doğan diğeri rıza taze ben ikiisnede gittim ikiiside harika doktorlarr hem hastanede çok iyi adanadaki bir çok hastaneden kaliteli biere hastalara yaklaşımları süper gidip paranla rezil olmuyorsun sıra beklemiyorsun hasta odalaı kullandıkları alettlerde çok kaliteli ben kesinlikle oray tavsiye ederim inş bende hamile kalırsam kesin orda yaparım doğumu doktorumu asala değiştirmeyi dğşğnmğorum

metroparkta cenap açıkol, suphi eskiocak var.

metroda da özgür kaya selçuki gül demri aşık, ferat erol dan gidenler memnun. özellikle özgür kaya selçuktan.

bende emekli sandığına bağlıyım ama kendi doktoruma yaptırmak istiyorum, o da hastane bağlantılı değil. ama ek ücret alarak metroparkta yaptıryormuş doğumu.

ben metropark ta selçuk doğana gidiyorum

selçuk doğanı biliyorum. bir kere gitmiştim. ama sen tedavi aşamasındaysan doğru adres değil, neden başkente gitmiyorsun. her kadın doğumcunun uzmanlaştığı alan farklı, biri gebelikte iyi olur, biri jinekolojik muayenede, biri yardımcı üremede. alanı olmayan bir doktora gitmek sadece sana vakit kaybı olur. başkentte önce tanı koymek için sana yapılması gereken her türlü test tetkiki artı diğer şeyleri sırasıyla yapıyorlar.

Son düzenleme:

Metro hastanesini ,özellikle Ferat beyi asla tavsiye etmiyorum.Adet görememe şikayeti ile gittim ,bana adet soktürücü hap verdi. Yine adet olmadım BSK Metro hastanesinden Cenap ACIKKOL hemen ilk muayenesinde hamile olduğumu söyledi. Allahtan o ilaç bebeğe zarar vermemiş. Eğer bişey olsaydı,o hastaneyi başlarına yıkardım. Ama kimseye Metro hastanesi ve Ferat beyi tavsiye etmiyorum. Randevuyla gidince bile en az 1 saat beklıyorsun. Belediye ekmek kuyruğu sırası gibi

ben o doktorların hiçbirine gitmedim genelde işyerinde yada çevremde gidenler ferat beyin gebelik takibinden memnun. benim riskli gebelik olduğu için alanı riskli gebelik uzmanı olan bir doktor seçmem gerekiyordu.onun için cansun demiri tercih ettim. cenap bey ablamın ilk hamileliğindeki doktoru. şimdi cenap beye mi gidyorsun. benimde önceki hamileliğimde başkentte bir doktor adet olmadım diye gittim adet söktürücü verdi ama hamileymişim neyseki ben kullanmamıştım sadece 1 tane içmiştim. artık özel hastaneler çoğu öyle olmuş gidiyorsun bekliyorsun

Şuan Cenap Beye gidiyorum. 9 haftalık gebeliğim. Ama ben normal doğum istiyorum. Cenap beyde sezaryan doğum yaptırıyor sadece, bilmiyorum belki normal doğuma karşı olmayan iyi bir doktor bulursam değiştirebilirim. Cansun beye kuzenım gitti baya ismi duyulmuş bir doktor

ben de metro hastahanesinde tedavi gördükten sonra hamile kaldım şimdi 4 aylık. doktorum hakan erdem çok iyi bir doktor. Doğumuda rabbim izin verirse aynı doktorla yapmayı düşünüyorum. Ayrıca eltim ve görümcemin de doğumlarını hakan erdem yaptı. ailecek memnunuz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…