Adanalı hamileler gelin tanışalım

kızlar meraba ben hamile değilim ama gebelik öncesi doktor arıyodum ferhat erolu önerdiler onla ilgili söylenenleri duyunca içim garip oldu tam bebek çalışmasına başlamışken başkentte kimi önere bilirsiniz

topraksu canım ben daha önce ünüversal has. orda emel akman'a gitmiştim gitmez olaydım iki ay boyunca bana okadar çok gereksiz ilaç vermişti ki nerdeyse öldürecekti beni sonra arkadaşımın tavsiyesi üzerine oraya gittim ve herşeyle okadar çok ilgilendi ki bütün testlerimi başatan yaptırdı hormonlarıma baktı poralaktin değerim yüksek çıktı yumurtlama sorunu yok dedi herşeyin normal olduğunu söledi eşimin sperm tahlillerinde sorun çıktı hareketli sperm sayısı düşük çıktı onun içinde sadece vitamin verdi üç ay daha bekliyelim eğer olmazsa altarnatif tedavi yöntemlerine başlıyabiliriz dei aşılamyla olacakmış ilk aşama. tavsiyelerin için tşk canımmm

meraba canımm yaş kaç nekadar zamndır evliisn nekadardır deniyorsunuz.başkette hangi doktor var bilmiyorum ama ben metrpoarka gidiyorum rıza tazeyi önerebilirim

meraba canımm yaş kaç nekadar zamndır evliisn nekadardır deniyorsunuz.başkette hangi doktor var bilmiyorum ama ben metrpoarka gidiyorum rıza tazeyi önerebilirim

yaş 30 1,5 senedir evliyim ve 1.5 senedirde hapla korunuyorum bu ay bıraktım ilk ay denememde ama öncesinde de doktorum olsun istiyorum sonuçta tahliller yönlendirmeler çok önemli

Bsk Metro Park Cenap Açıkkol, Selçuk Doğan

eğer tedavi olacaksan başkentte bu konu ile ilgili bölüm ayrı ve bölüm doktorlarıda sadece bu konu ile ilgileniyor. zaten doktorlar ortak çalışıyor. tek bir doktorla devam etmiyorsun. oranın tedavi prosedürü var yapılması gerekenler sırayla yapılıyor. tedavi düşünen arkadaşlara en azından doğru bir yol uygulanamsı açısından başkenti tavsiye ederim. tedavi düşünüpte alanı infertilite, yardımcı üreme olmayan bir kadın doğumcuya gitmemek bence vakit kaybı. bahsedilen doktorların hepsi iyi ama onların alanı çok farklı. her kadın doğumcu herşeye hakim olacak diye birşey yok. mesela Rokoko arkadaşın doktoru prof. turan çetin ama doktorun asıl alanı tüp bebek infertilite 20.haftada anatomik taramaya başka doktora alanı periantoloji yani riskli gebelik olan prof. cüneyt evrükeye yönlendiriyor. bu takibini yapan doktorun iyi yada kötü olduğunu göstermez uzmanlaştıkları alanalr farklı. umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
Selam kızlar Adanalıyım ama daha hamile olup olmadığımı bilmiyorum
Bende üniversal de faruk demire gittim ama bebek için değil genel kontrol için.

Selam kızlar Adanalıyım ama daha hamile olup olmadığımı bilmiyorum
Bende üniversal de faruk demire gittim ama bebek için değil genel kontrol için.

slm canım kontrolde herhangi bişe söledimi bide nasıl bilmiyosun hamile olup olmadğını test falan yapmadın mı

yok canım tedavi için değil herşeyde beni aydınlatacak bir doktor istiyorum inş tedaviye felan ihtiyacım olmaz daha bu ay ilk denemem inş en yakın zamanda allah banada nasip eder

slm canım kontrolde herhangi bişe söledimi bide nasıl bilmiyosun hamile olup olmadğını test falan yapmadın mı

Canım iltihap yokmuş kist yokmuş yani gebe kalmam için bende herhangi bir sorun yokmuş gittiğimde batıma 5 gün vardı batın geçtikten iki gün sonra kan testi yapabilirim dedi ve yarın benim batım bakalım hayırlısı kırmızılar gelecek mi bakalım daha ikinci denememiz gerçi :26:

son 4 gün heyecanla bekiyorumm hastalanacak gibi bi halim yok sadece hafif bi kasık ağrım var yaa inşş tutumuştur bu ayy

Hadi hayırlısı delkarmen benim 1 gün geçti daha benimde kasık ağrım var... akıntın var mı peki umarım tutmuştur

ayyy canımmm keşke bi test yapsaydın ben olsam dayanamaz yapardım umarım olumlu sonuç alırsın.evet baya bi akıntım var kasıklarımda ağrıyorr inş tutmuştur:)))son 3 kaldı:)))

yeni katılan herkese merhaba diyorum.
sayfamız hareketlenmeye başladı ne güzel hamişlerimizin sayısıda katlanarak artar inşallah.

canım senin doktorun cansun bey acıbademin doktoru bildiğim kadarıyla.acıbadem emekli sandığıyla anlaşmalımı? doğumu ne kadara yapıyo paylaşırsan sevinirim.
tama kararımı veremedim hala.metroda selçuk aslanı çok beğeniyorlar.ben metropakta suphi eskiocağı düşünüyordum ama yönetim kurulunda olduğu için seyahatleri ve ekstralarından dolayı artık düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…