Adanalı hamileler gelin tanışalım

ewet canım hastalandım ya bugün 4.günü adaçayı yağı ve polen arı sütü bal karışımı kullanıcam gebe kalmaya yardım ediyormuş

hadii yaa çok üzüldüm nese ödümüzdeki ay olur inş adaçayı yağını bende duydum bu ay bende hastalanırsam yapacam bide bugün ibrahim saraçoğlu saba tümer de soğan kürünü tavsiye etti onuda dene istersen adam nüfus patlamasına sebep oldu diyor soğan kürü için :))))))))

cansun bey acıbademde ama ben muayanesine gidiyorum. acıbademin kadındoğum bölümünün sgk ile anlaşması yok. balcalının eski hocası olduğu için testler tetkikler için oraya yönlendiriyor. doğuma daha çok zaman olduğu için konuşmadık henüz. suphi eskiocağa bir tanıdığımız yeni doğum yaptırdı 550 civarı ödemiş hastaneye. metroda da, metroparktada iyi doktorlar var. turan çetin yapmayacak mı doğumu. ya da onun tavsiye ettiği biri var mı.

soğankürünün bende faydalı olduğunu düşünüyorum. son 3 hamileliğimde de soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım. artık tesadüfmü oldu bilmiyorum. soğan kürü yapıp üzerinede hiç ara vermeden incir kürünü yapabilirsen. inci kürüde yumurta sayısını arttırıyor içine de havuçda koyarsan çatlamasınada yardımcı oluyormuş.

selam :)
çaıştıgım için şanlıurfadayım ama adanada okudum ailedem adanada yasıyor, insallah dogumum da adanada metropark'ta olacak
17 haftalık hamileyim 4 ay bitti çok sukur :)

Bugün cüneyt evrükede son kontrolüm var. bebişim tahminen 23.haftasına girdi. 3 boyutlu ultrasona girip kızımızı daha net göreceğiz inşallah.cüneytbeyden doktor ismi almayı düşünüyorum ama sorabilirsem .turan beyle5. ayımı bitirdim onu bırakıp başka doktor ismi alamam ondan.selçuk aslandan vaz geçtim geçen gün bi arkadaştan duydum tüm takiplerini selçuk beyin yapmış olduğu bi hastasının bebeği tavşan dudaklı doğmuş ve doktorla birlikte doğumda öğrenmişler nasıl böyle bi ayrıntıyı esgeçer anlayamadım.onuda eledim.galiba suphi beyden randevu alıp görüşeceğim topraksu. senin hamilelik nasıl gidiyo kaç haftalık oldu bebişin?

selam :)
çaıştıgım için şanlıurfadayım ama adanada okudum ailedem adanada yasıyor, insallah dogumum da adanada metropark'ta olacak
17 haftalık hamileyim 4 ay bitti çok sukur :)

merhaba fundaberrak
inşallah bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım.bende galiba metroparkta artık takiplerimi yaptıracağım.doktoruna karar verdinmi canım

hamile kalmayı isteyen tüm arkadaşlarımız inşallah bu ay hamile kalırsınız.bunu canı gönülden diliyorum.3 sene çocuk özlemiyle yanıp tutuştuğum için neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.benim eşimin değerleri düşük olduğu için keçiboynozu kürü denemiştik değerlerini arttırmıştı bide gnc nin arjin max performans arttıcı vitamin takviyesini kullanmıştık tvsiye ederim .morfolojisini birazda olsa düzeltmişti

benim 14.haftam bitti. yarın kontrolüm var. inşallah herşey yolundadır. suphi beye giden ve memnun olan çok var, ona gidebilirsin. sen o zaman sadece doğum için değil bundan sonrası içinde doktor arıyorsun yani turan çetin'i tamamen bırakacaksın. Ben doğuma kadar Allah izin verirse cansun demire devam etmeyi düşünüyorum doğum kısmını düşünmedim daha. dışardan doğuma geliyormuş bizim bir tanıdıkda cansun demire gidiyormuş bsk metroparkda yaptırmış doğumu sadece doktora 2500 tl vermişler bunun yanında artı hastane masrafıda var. bakalım inşallah o zamana kadar geleyimde.

rokoko canım uzun zamndır siteye girmiyordum çünkü bu siteye her girdiğimde umutlanıyorum hayallere kapıyorum bu ay 12 de hastalanmam gerekiyordu ama 10 gün geçti hergün test yaptım kollarım morardı kan tahlili yaptırmaktan ama malesefff tamamen okuduklarımdan etkilendim tüm hamilelik belirtilerini yaşadımmm ama 10 günün sonunda bi sabah kanlar içinde uyandımmm yaşadığım hayal kırıklığını anlatamm bu ay da bekicem artık olmazsa eşimi ikna ettim aşılama yaptırmayı düşünüyorum bu konuda önereceğin bi doktor varmı bide aşılama ne kadara mal oluyor fiyat hakkında bilgin varmı

Heyy orda birileri var mi? Adanali hamisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…