hawana Guru Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2012 810 596 323 Edirne 3 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hawana #21 crkzkizi .!.: Anladım canım benim cok saol icimi rahatlattin :) Genişletmek için tıkla... rica ederim canım güle güle kullan :)
crkzkizi .!.: Anladım canım benim cok saol icimi rahatlattin :) Genişletmek için tıkla... rica ederim canım güle güle kullan :)
C crkzkizi Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Mayıs 2014 10 0 1 İçel Mersin 3 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi hawana #22 hawana .!.: rica ederim canım güle güle kullan :) Genişletmek için tıkla... Sende canim benimm Amin Tesekkur ederimm :)
hawana .!.: rica ederim canım güle güle kullan :) Genişletmek için tıkla... Sende canim benimm Amin Tesekkur ederimm :)
S selinhann Yeni Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2015 8 0 1 39 13 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi hawana #23 Asena hanım bir başka kızlar gerek temizliği gerek profesyonelliği bence 10 üzerinden 10 veriyorum yeri çok hijyen ve ilgili tavsiye ediyorum
Asena hanım bir başka kızlar gerek temizliği gerek profesyonelliği bence 10 üzerinden 10 veriyorum yeri çok hijyen ve ilgili tavsiye ediyorum