adatan erkek hemen boşanmalı mı ????

Yengenizin kendine bakmaması, çocukları olması aldatılmasına sebep değil.
Abinizi aklamaya çalışmayın.
Bence boşanılmalı.

abim eşini aldatmış abimin pişmanlığı belli kimsenin yüzüne bakamıyor sadece bir mesaj yakalamış anlıyorum çok kötü bir durum Allah kimsenin başına vermesin yengem kesin karalı boşancam diyor üstelik 2 cocukları var ve ne yapcagımı şarşırdım abim ne dese affetmiyor abimin hatası cok büyük evet ama suda bir gercek ki yengem de haftanın en az 4 günü annesinde kalıyor ve hiç bakmıyor kendine yiğenlerime çok üzülüyorum szce bu evlilik nasıl kurtarılır :110::KK43:
yengenize helal olsun.
oh ne güzel ya annesinde kalıyor bakımsız diye abiniz konuşsun başka kadınlarda öyle mi? 1 kez bu naneyi yiyen 2.kez de yapıyor. yengeniz demekki kendine güveniyor ben tebrik ettim şimdi abiniz istediği gibi bakımlı kadınlarla buluşup görüşebilir.

Karısını gerçekten seven insan kendine bakmıyor ve onunla ilgilenmiyor diye aldatmaz, karısıyla rahatsız olduğu konularla ilgili konuşur, düzeltmeye çalışır, baktı ki olmuyor boşanır.abinizin içinde varmış zaten, yengenizin davranışları da bahanesi olmuş.yengenizin affetmesine çok üzüldüm.boşansalardı da çocuklar babasız büyümezdi, abinizin yine onlarla görüşebilir ve ilgilenebilirdi.bunu bir kez yapan adamın tekrar yapmayacağı ne malum?sadece bir öncekinde yakalandığı için bir dahaki sefere daha dikkatli olur yakalanmamak için.

Kendi fikrimi şöyle açıklıyım abinizin yaptığını kesinlikle ve kesinlikle onaylamıyorum ama olayın şöyle bir yanıda var ki insanoğlu bu her zaman hata yapabilir. Bu yaptığı hatayı desteklediğim anlamınada gelmiyor lakin bence o kadar çocuk varken ve bir yuva bu kadar zor kurulurken bir kez daha denenmeli. Ama ikinci bir aynı hata hata sayılamaz üzgünüm bu yanlış olur. Yani aynı hata iki kere yapılamaz. Yengen bence biraz böyle düşünsün affetmesi zor olur belki güven eksikliği olur ama aşkla kurulmuş bir yuvaysa zaman alsada düzelebilir dediğim gibi ikincisi olma durumunda ise bu tarz düşüncelere hiç girilmeden direkt ertesi gün mahkemede soluk almalı bunuda ekliyorum :)

Kendi fikrimi şöyle açıklıyım abinizin yaptığını kesinlikle ve kesinlikle onaylamıyorum ama olayın şöyle bir yanıda var ki insanoğlu bu her zaman hata yapabilir. Bu yaptığı hatayı desteklediğim anlamınada gelmiyor lakin bence o kadar çocuk varken ve bir yuva bu kadar zor kurulurken bir kez daha denenmeli. Ama ikinci bir aynı hata hata sayılamaz üzgünüm bu yanlış olur. Yani aynı hata iki kere yapılamaz. Yengen bence biraz böyle düşünsün affetmesi zor olur belki güven eksikliği olur ama aşkla kurulmuş bir yuvaysa zaman alsada düzelebilir dediğim gibi ikincisi olma durumunda ise bu tarz düşüncelere hiç girilmeden direkt ertesi gün mahkemede soluk almalı bunuda ekliyorum :)
affetmiş zaten.ama "bir yuva bu kadar zor kurulurken bir kez daha denenmeli" demişsiniz ya, aslında bir yuva bu kadar zor kurulduğu için büyük ve affedilmesi zor olan hatalar yapılmamalı.boşansaydılar da çocuklar babalarıyla görüşmeye devam edebilirdi ve adam yine çocuklarına babalık yapabilirdi, ama şimdi kadın her zaman acaba yine beni aldatır mı/aldatıyor mu diye düşünecek ister istemez.büyük konuşmayayım ama ben olsam affedebileceğimi sanmıyorum, belki affederim ama o zaman da kendimi ömür boyu şüpheye hapsetmiş olurum.yani dışımdan affetmiş ama içimden affedememiş olurum.

Son düzenleme:
affetmiş zaten.ama "bir yuva bu kadar zor kurulurken bir kez daha denenmeli" demişsiniz ya, aslında bir yuva bu kadar zor kurulduğu için büyük ve affedilmesi zor olan hatalar yapılmamalı.

Tabiki öyle dediğim gibi hiç bi şekilde onaylamıyorum ama insanoğlu. Neleri yapmam diyoruz kendimizi yaparken buluyoruz maalesef.. keşke hiç olmamış olsaydı çok zor atlatılır bir durum umarım bir daha yapmaz ikincisini yapıyorsa artık herşeyi göze almış sayılır bencede..

ayy anne kız 9 sene boyunca gelinizin evinde yaşamışsınız. kadın sizden kaçmak için annesinin evine gitmiş. Siz varken o evde nasıl rahat etsin. Şimdi de aynısını, diğer geline yapmak istiyorsunuz. Bir de gelini suçluyorsunuz. Allah yardımcısı olsun o gelinlerin. Ne korkunç insanların eline düşmüşler.

bir kadındır evi ev yapan ee oda evde dumuyor kocasıyla ilgilenmıyorsa..

ya bakın Allah için konusalım farz edin bir ekeksınız evlisiniz eve geliyorsunuz kadın evde yok haftanın 3 gunu yanınızda ve oda suratı asık güler yüz yok bir soru sorulunca cevap yok e bakım yok esle ilgilenme yok sonucu ne olurdu
Kaynanai evdeyken gelip nasil ilgilensin anasi ilgilenseymis oğluyla. Bak demekki neymis karnin yeri baska ananin yeri baskaymis. Ananizi evden alsaydiniz da rahatc ilgilenirdi de bakimini da ypardi zavali gelin ya cok gunahina girmissiniz cok allahtan korkun basiniza geleceklerden

ayy anne kız 9 sene boyunca gelinizin evinde yaşamışsınız. kadın sizden kaçmak için annesinin evine gitmiş. Siz varken o evde nasıl rahat etsin. Şimdi de aynısını, diğer geline yapmak istiyorsunuz. Bir de gelini suçluyorsunuz. Allah yardımcısı olsun o gelinlerin. Ne korkunç insanların eline düşmüşler.
Ay birde bu konusu mu varmış bunların.
Şaka gibi ya.
Resmen abisini aklamaya, kadınıda yerin dibine sokmaya çalışmış birde
Hayatımda gördüğüm en tuhaf aile

abim eşini aldatmış abimin pişmanlığı belli kimsenin yüzüne bakamıyor sadece bir mesaj yakalamış anlıyorum çok kötü bir durum Allah kimsenin başına vermesin yengem kesin karalı boşancam diyor üstelik 2 cocukları var ve ne yapcagımı şarşırdım abim ne dese affetmiyor abimin hatası cok büyük evet ama suda bir gercek ki yengem de haftanın en az 4 günü annesinde kalıyor ve hiç bakmıyor kendine yiğenlerime çok üzülüyorum szce bu evlilik nasıl kurtarılır :110::KK43:

Yengeni su an o kadaaarrr iyi anlıyorum ki iki çocuğum var ve eşim beni de aldatıcı ve affettim...
görümcem ve kayınvalidemin bir konuda bana destek olmasını istedim ama onlar. Ne yaptı bil bakalım tıpkı senin yaptığın gibi abisini korudular.!!!! Bana dediler ki dırdır yapmışşındır kocan da gitmiştir.. beniM psikolojim hala iyi değil, hala unutamıyorum.. ve dua ediyorum Allah böyle insanlara ve senin gibilerde aynısını yaşatsın da o zaman nasıl tepki verirdin.. merak ediyorum?? Yengene ve bana Allah sabır versin. Diyorum

Boşanma davası nasıl açılır?

Boşanma davası açmak için kusursuz olmak veya daha az kusurlu olmak şart değil.Daha ağır kusurlu olan tarafta davayı açabilir. Fakat karşı tarafta az da olsa kusurlu olmalı.Örneğin: Zina sebebiyle boşanma davası açılan adama eşinin de ağır hakaret etmiş olması gerekir. Boşanma davası açarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini Avukat Fuat Volkan Bilgehan Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye desteklerinizi bekliyoruz. Sizleri yakından ilgilendiren videolarımızla sizleri sitemize davet ediyoruz. Kadınlar Kulübü olarak sitemize ve sosyal mecralarımızı takipte kalmaya ne dersiniz :)

"Yengem annesinde kalıyor kendisine bakmıyor"Bu cümleden önce yazdıklarınin hükmü yok.Senin gözünde abin aldatmakta hakli.Bir kadının boyle düşünmesi ne aci.Allah size de yasatmaz umarim ihaneti.Ayrıca madem yengenizin size gore kusurları var bırakın bosansin iste o muhtesem abiniz de kurtulur!

"Yengem annesinde kalıyor kendisine bakmıyor"Bu cümleden önce yazdıklarınin hükmü yok.Senin gözünde abin aldatmakta hakli.Bir kadının boyle düşünmesi ne aci.Allah size de yasatmaz umarim ihaneti.Ayrıca madem yengenizin size gore kusurları var bırakın bosansin iste o muhtesem abiniz de kurtulur!
ellerine saglık ne güzel yazmışssın

Back
X