Gebeliğe Hazırlık adet agrisi cekip hamile olan varmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rabiasel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
575
301
103
34
merhaba kizlar
benim bat 11 mayisti üzerinden 3 gün gecti ama olmadim ama adet sancim cok var böyle olup hamile olan oldu mu acaba ? test yarin alip yapacagim insallah ama merak ettim böyle birsey yasayan olumk sürekli lavaboya gidiyorum oldum diyr birsey yok

anladim canim ben birde yumurtlama zamaninda iliskiden bir gün sonra pembe akintim oldu 3 gün sürmüstü
Nadiren olabiliyormuş yumurtlama döneminde ama tek seferlik leke oluyor diye biliyorum. 3 gün sürdüyse farklı bir şey olabilir bi muayene olun.

peki tam nasildi canim nekadar sürdü lekelenmelerin oldu
Benim normalde adet olacağım gün ağrım olurdu yine aynısı olmuştu bende sürekli lavaboya gidiyordum ama gelmedi sadece ağrı ama değişik bi ağrı kasıkta doluluk hissi oldu bende lekelenme olmadı 4 haftalıkken az bişey oldu sadece

Benim normalde adet olacağım gün ağrım olurdu yine aynısı olmuştu bende sürekli lavaboya gidiyordum ama gelmedi sadece ağrı ama değişik bi ağrı kasıkta doluluk hissi oldu bende lekelenme olmadı 4 haftalıkken az bişey oldu sadece
peki bu lekelenme adet günündemi oldu ve rengi nasildi cani demin bende biraz kahverengi leke geldi ya yerlesme yada adet olcam ona hazirlik bilemiyorum suan 3 gün gecikme var

peki bu lekelenme adet günündemi oldu ve rengi nasildi cani demin bende biraz kahverengi leke geldi ya yerlesme yada adet olcam ona hazirlik bilemiyorum suan 3 gün gecikme var
Hayır hamile olduğumu öğrendikten sonra oldu sarı ve kahverengi arası az bi lekeydi zaten canım daha önce gecikme oluyomuydu senin

merhaba kizlar
benim bat 11 mayisti üzerinden 3 gün gecti ama olmadim ama adet sancim cok var böyle olup hamile olan oldu mu acaba ? test yarin alip yapacagim insallah ama merak ettim böyle birsey yasayan olumk sürekli lavaboya gidiyorum oldum diyr birsey yok
Test yapin varsa mutlaka çıkar ben de 8 mayisya catlatma ignesi oldum o günden beri ara ara kasik ve karin agrım oluyor daha erken olduğu için beklemedeyim ama sen kesin çözüm için kan ver bence

Back
X